- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.061
sen git dinlen o zaman uyu canım..Sen kocişine sinirlendin...O yüzden sinirlisin..Hadi üzme kendini bebişin varsa senden etkilenir...ayy yok..onu yapmam..hiç gitmedim kana,gitmem..kırmızılar gecikince giderim artık.dinlencem biraz.adet sancılarım var gibi zatengörüşürüz
Yok çakmayayım kız bebiş mebiş varsa ters teper...Bilsem bebiş yok çakacağım ağzına iki tane...Kız git gide sana benziyorum hıııbide zırlayıp sinir ediyo adamı çarp şuna iki serom yaww, benim elimde kalacak yoksa....
sen git dinlen o zaman uyu canım..Sen kocişine sinirlendin...O yüzden sinirlisin..Hadi üzme kendini bebişin varsa senden etkilenir...
Yok çakmayayım kız bebiş mebiş varsa ters teper...Bilsem bebiş yok çakacağım ağzına iki tane...Kız git gide sana benziyorum hııı
hiiç gidemem eczaneye falan..beklicem kırmızıları..bir gün daha..olmadı yarın sabah yaparım.kızlar silik çizgi var..5 dak içinde daha da netleşti..du prof makineyle çekeyim.
anam yok benzemesin bir amazon var ikincisini kaldıramam ben...iyi hade bende affettim gitsin zıbarsın gözüm görmesintam despot babalara döndüm bende benziycen tabi hergün benlesin cücüğün bile bana benzeyebilir
bende o gün öyle dedim kocişin yanında totosununa totosuna vuracağım diye.Kociş elini kaldıramazsın benim kuzuma dedi. kaybol git dedim...bu ovü testleri iyice psikolojimi bozdu anasını satim.Şu bebiş bi gelsin pataklıcam hııııııııııııısıpa gelmeden uğraştırıo
anam yok benzemesin bir amazon var ikincisini kaldıramam ben...
bende o gün öyle dedim kocişin yanında totosununa totosuna vuracağım diye.Kociş elini kaldıramazsın benim kuzuma dedi. kaybol git dedim...
ben doğacak çocuğuma üzülüyorum ya ben çok disiplinliyimdir...Akıllı olsun sözümden çıkmasın...Ne bileyim aklıma geldikçe yazarım arkası yarın...amazon kendini ezdirmez sen nası bişey istiyon ver bakıyım siparişini
kız o dediklerinden bnim köyde de var resmen adam ceketini kadının üstüne atıyo bir ay sonra hamişanem pıt die hamile kalanları anlamıorum ceketini atsa kalıo misali testi aldık şimdide başka şeyleri kafama takıom pufsss sinirim bozuldu
ben doğacak çocuğuma üzülüyorum ya ben çok disiplinliyimdir...Akıllı olsun sözümden çıkmasın...Ne bileyim aklıma geldikçe yazarım arkası yarın...
kız acıktım ne menü var bugün akşam yemeğindehoppp ne oluyrr bakayım burdaaaa sohbet gılla gidiyorrrrrrrrrrrrrr
kız o dediklerinden bnim köyde de var resmen adam ceketini kadının üstüne atıyo bir ay sonra hamiş
sen de akıllısın sözden çıkmazsın.Zaten bana benzerse anam benim çekeceğim var.Ben beterdim çocukkken çok yaramazdım annem bazen der senin çocukluğunda ettiğin yaramazlıklarını etsin bak bakalım dayanabiliyor muusn?İşte ana yüreği hepsini yapsın demiyo yarısnı yapsın diyor? Eşime benzerse o daha sakinmiş ama o da ergenlikten sonra zıbırtmışakıllı olacakta, sözünden çıkmamaya söz veremem benle ilişkini kesmen lazım canım işine geliyosa ...
kız acıktım ne menü var bugün akşam yemeğinde
bende hiç yemek yok dün kayınvalidem ekşili dolma getirmişti sadece o var ama acıktım tuzlu şeyleri yiye yiye ağzım kabardı..şimdilik kurufasülye varkarar vermedim daha sende ne var akşama
sen de akıllısın sözden çıkmazsın.zaten bana benzerse anam benim çekeceğim var.ben beterdim çocukkken çok yaramazdım annem bazen der senin çocukluğunda ettiğin yaramazlıklarını etsin bak bakalım dayanabiliyor muusn?işte ana yüreği hepsini yapsın demiyo yarısnı yapsın diyor? Eşime benzerse o daha sakinmiş ama o da ergenlikten sonra zıbırtmışbende ergenlikten sonra sakinleştim. Ama ünivdede betterdim...
yok canım ben beterdim ya ağaçtan mı düşmedim bisikletle yardan aşağı yuvarlanmadım salıncaktan bile havadayken uçayım dedim resmen havada uçtumBen yaramaz değildim hiç olmadım ama ben asiyimdir dediğim dedik istemediğim hiç bişeyi yaptıramazlardı bana .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?