- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.121
ama ya ya diilsem kırmızılar gelince anlamak daha iyi sanki :/
Bencede ya elle tutulur adam yok biri 10 gün varken yapma dersin yapar, kimiside böyle bizi sabır taşı ediyo fesubhanallah ...
Gelecek gibi mi geliyo sana kesildi akıntım dedin ...
leke kesildi akıntı beyaza döndü. üf gittim ben bb
benim gibi oldun hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah ...leke kesildi akıntı beyaza döndü. üf gittim ben bb
bak ben zamanında yaptım kardeş ben akıllıyımBencede ya elle tutulur adam yok biri 10 gün varken yapma dersin yapar, kimiside böyle bizi sabır taşı ediyo fesubhanallah ...
bak ben zamanında yaptım kardeş ben akıllıyımsöz dinliyom
ye canım ye acıktın herhalde...Yerim ben senin aklını
HEMEN YAPMA TESTİ HA , HADİ İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR BİLDİR BURDAN
neden hemen yapma dedin yaaaa... iki tane aldım geldim çok sıkıştım yaptım hemen ve sonuuuuççç çift çizgii biri beni çimdiklesiiinnnnnnn
neden hemen yapma dedin yaaaa... iki tane aldım geldim çok sıkıştım yaptım hemen ve sonuuuuççç çift çizgii biri beni çimdiklesiiinnnnnnn
ekimde de sen inşallah bak ayağımı sürttüm zaten...bu eylül pek bereketli yaw bi bana yaramadı ama
kızlarrr çok teşekkür ederim. inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız. korkuyom sanki ben sanal alemde hissediyom hala ama gebemiyim lan ben :)
kızlarrr çok teşekkür ederim. inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız. korkuyom sanki ben sanal alemde hissediyom hala ama gebemiyim lan ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?