- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.081
yok canım ben beterdim ya ağaçtan mı düşmedim bisikletle yardan aşağı yuvarlanmadım salıncaktan bile havadayken uçayım dedim resmen havada uçtum
yok canım ben beterdim ya ağaçtan mı düşmedim bisikletle yardan aşağı yuvarlanmadım salıncaktan bile havadayken uçayım dedim resmen havada uçtum
annem de o yüzden diyor ya senin çocukluğunda yaptığın yaramazlıkların yarısını yapsın yavrum o zaman anlarsın benim neler çektiğimi hep öyle derdi kadın şimdi düşünüyorum da anacım ben nasıl dayanacağım...pek normal bi çocuk değilmişsin kız senin bıcır böle olursa yandın
bacağımda izim var canım ağaçtan düştüğüme dair çzik izi halen daha geçtiği yok. Sen balta ile ayağını keseni duydun mu ben odun kırayım demişim odunu keseyim derken ayağımı kesmişim..havada görenler var mı ya bi ara esra ceyhanın programından bi video vardı adam diyo şahitlerim var ....
annem de o yüzden diyor ya senin çocukluğunda yaptığın yaramazlıkların yarısını yapsın yavrum o zaman anlarsın benim neler çektiğimi hep öyle derdi kadın şimdi düşünüyorum da anacım ben nasıl dayanacağım...
Bacağımda izim var canım ağaçtan düştüğüme dair çzik izi halen daha geçtiği yok. Sen balta ile ayağını keseni duydun mu ben odun kırayım demişim odunu keseyim derken ayağımı kesmişim..
baakcaz ve görcez....Anladık senin çekilcek çilen var esas ana hakkını görcen
kırmızılar ha geldi ha gelecek...adet sancısından nefret ediyorum.yatak yorgan yatıyorum.bıktım adet olmaktan.serap sen beni ekim topiğine alabilirsin.26 ekim
Kırmızılar gelmeden bebeişten ümit kesilmez sürerim ağzına biber ha
yok canım daha neler...bildiğin adet olcam.sanki ben çok istiyorum böyle olmasını
Kızım adetle hamilelik belirtileri aynı diyolar nerden biliyon , ayrıca sorması ayıp eşin doktora gitti mi ...
Şimdi bebiş mebş demeyip çarpacağım bir tanekırmızılar ha geldi ha gelecek...adet sancısından nefret ediyorum.yatak yorgan yatıyorum.bıktım adet olmaktan.Serap sen beni ekim topiğine alabilirsin.26 ekim
yok gitmedi.ben o teklif etsin diye bekliyorum
bana doktor dedi ki daha beni kontrol etmeden eşinin sperm sonucu nasıl dedim yaptırmadık , dediki kontrol amaçlı yaptırın emin olmak için , ben söyledim benim kine doktor bu ay olmazsa gelecek ay gidin dedi dedim, dedi bi kere döllendi bi sıkıntı olduğunu düşünmüyom , bende döllendi ama düştü dedim...
Bişey demedi hangi hastane olacak ya dediAma ben düzenli adamı çarpamadığımdan düzenli çarpmadan o strese sokmak istemiyorum,
bana doktor dedi ki daha beni kontrol etmeden eşinin sperm sonucu nasıl dedim yaptırmadık , dediki kontrol amaçlı yaptırın emin olmak için , ben söyledim benim kine doktor bu ay olmazsa gelecek ay gidin dedi dedim, dedi bi kere döllendi bi sıkıntı olduğunu düşünmüyom , bende döllendi ama düştü dedim...
Bişey demedi hangi hastane olacak ya dediAma ben düzenli adamı çarpamadığımdan düzenli çarpmadan o strese sokmak istemiyorum,
gitsin isticem bu ay ..ben 3 defa kontrole gittim.o da gitsin.
napacaksın peki bat ne zamandı senin?selam kızlar ben geldim.. akıntım beyaza döndü ya kızlar benim :/ sanki adet olmuşum bitmiş... test almayı da unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?