Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

pek normal bi çocuk değilmişsin kız senin bıcır böle olursa yandın
annem de o yüzden diyor ya senin çocukluğunda yaptığın yaramazlıkların yarısını yapsın yavrum o zaman anlarsın benim neler çektiğimi hep öyle derdi kadın şimdi düşünüyorum da anacım ben nasıl dayanacağım...

havada görenler var mı ya bi ara esra ceyhanın programından bi video vardı adam diyo şahitlerim var ....
bacağımda izim var canım ağaçtan düştüğüme dair çzik izi halen daha geçtiği yok. Sen balta ile ayağını keseni duydun mu ben odun kırayım demişim odunu keseyim derken ayağımı kesmişim..

Anladık senin çekilcek çilen var esas ana hakkını görcen

kırmızılar ha geldi ha gelecek...adet sancısından nefret ediyorum.yatak yorgan yatıyorum.bıktım adet olmaktan.Serap sen beni ekim topiğine alabilirsin.26 ekim

yok gitmedi.ben o teklif etsin diye bekliyorum

bana doktor dedi ki daha beni kontrol etmeden eşinin sperm sonucu nasıl dedim yaptırmadık , dediki kontrol amaçlı yaptırın emin olmak için , ben söyledim benim kine doktor bu ay olmazsa gelecek ay gidin dedi dedim, dedi bi kere döllendi bi sıkıntı olduğunu düşünmüyom , bende döllendi ama düştü dedim ...
Bişey demedi hangi hastane olacak ya dedi Ama ben düzenli adamı çarpamadığımdan düzenli çarpmadan o strese sokmak istemiyorum,

Ne kadar çok dedi demişim yaw

gitsin isticem bu ay ..ben 3 defa kontrole gittim.o da gitsin.

selam kızlar ben geldim.. akıntım beyaza döndü ya kızlar benim :/ sanki adet olmuşum bitmiş... test almayı da unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…