- 27 Ağustos 2012
- 303
- 10
- 118
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.161
lekelenme kahverengi hala..o da peçeteye geliyor zaten..pede hiçbir şey gelmedi daha..bir de ağrılarım olmasa.kıvranıyorum
nasıl ağrı adet sancısı gibi mi yoksa kasıktan mı vuruyor...lekelenme kahverengi hala..o da peçeteye geliyor zaten..pede hiçbir şey gelmedi daha..bir de ağrılarım olmasa.kıvranıyorum
benim cumartesi günü canım randevum saat 9.10 da inşallah sorun çıkmaz da kesemizi de görürüz değerim epey bir oluyor 6000 civarı herhalde görünür o değerle..
nasıl ağrı adet sancısı gibi mi yoksa kasıktan mı vuruyor...
kizlarr bu ayy ilk kez ari sutu kullaniyorum bakalim bir etkisini gorecekmiyim klomeni kullaninca hep iki yumurta olusuyordu ama biri ise yarar oluyordu....
bakalim bu ay hem klomen hem ari sutu ne olacakk gorecezz carsamba doktora gidecem takibee
yeniledim canım seni bekliyorum ikinciyi yenilemek içinSerap eylül takvimini yenileyelim Gamze şerefine
ayyy canim ben bugun sanki cuma sandim biran biliyorum evet cumartesiydiii
maasallhdegerin cok iyi kesin gorursunn bence...aklina kotu seyler getirme sakin...dua et bol bol....
ekim topiğinde de sizleri göreceğim zaten hamiş hele olmayın kıracağımmkafanızı
adet gibi de oldu kasıktan da vuruyo bi de gaz sancım eklenince tam oluyo sende de vardır çift çizgi bat nezaman?
inşallah canım yok şimdi rahatım doktorum normal gebelik dedi ya sakinleştim birde değerler hep ikiden fazla katladı maşallah...Dış gebelikte olmazmış öyle...ayyy canim ben bugun sanki cuma sandim biran biliyorum evet cumartesiydiii
maasallhdegerin cok iyi kesin gorursunn bence...aklina kotu seyler getirme sakin...dua et bol bol....
dua deyince lekelenıom diye namaz da kılmadım kılyıım artık şükür ediyim değil mi? hepimize dua ediyim..
inşallah canım yok şimdi rahatım doktorum normal gebelik dedi ya sakinleştim birde değerler hep ikiden fazla katladı maşallah...Dış gebelikte olmazmış öyle...
canim sen agri cektin mi adet agrisi gibi yani...biliyom sivvilceler epey patlak vermisti ama
yani agrilar gercekten adet agrisi gibi mi oluyorrr
nasıl ağrı adet sancısı gibi mi yoksa kasıktan mı vuruyor...
valla benim geçen aylara göre farklı olarak yaptığım iki şey var. Birincisi bol bol yaş incir yedim.İkincisi adamı gece değilde hep sabah çarptım.taktik verde bizde olalimmmm biz bu isten anlamiyozzz kalamadik baksana bir turluuu
nekadar heyecanlıysam artık yanlış yerlere yazmışım (şu an çok sakinim ama içimde fırtınalar kopyo sanki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?