Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

benim cumartesi günü canım randevum saat 9.10 da inşallah sorun çıkmaz da kesemizi de görürüz değerim epey bir oluyor 6000 civarı herhalde görünür o değerle..

ayyy canim ben bugun sanki cuma sandim biran biliyorum evet cumartesiydiii
maasallhdegerin cok iyi kesin gorursunn bence...aklina kotu seyler getirme sakin...dua et bol bol....

kizlarr bu ayy ilk kez ari sutu kullaniyorum bakalim bir etkisini gorecekmiyim klomeni kullaninca hep iki yumurta olusuyordu ama biri ise yarar oluyordu....
bakalim bu ay hem klomen hem ari sutu ne olacakk gorecezz carsamba doktora gidecem takibee

ekim topiğinde de sizleri göreceğim zaten hamiş hele olmayın kıracağımmkafanızı

canim sen agri cektin mi adet agrisi gibi yani...biliyom sivvilceler epey patlak vermisti ama
yani agrilar gercekten adet agrisi gibi mi oluyorrr

maasallhdegerin cok iyi kesin gorursunn bence...aklina kotu seyler getirme sakin...dua et bol bol....

dua deyince lekelenıom diye namaz da kılmadım kılyıım artık şükür ediyim değil mi? hepimize dua ediyim..

adet gibi de oldu kasıktan da vuruyo bi de gaz sancım eklenince tam oluyo sende de vardır çift çizgi bat nezaman?

Serap zaten hamiş benim bat bugündü.test yaptım.çoook silik çizgi çıktı.zati her zamanki adet sancılarım başladı bile.durmuyo hatta ekime benim umut

inşallah canım yok şimdi rahatım doktorum normal gebelik dedi ya sakinleştim birde değerler hep ikiden fazla katladı maşallah...Dış gebelikte olmazmış öyle...

canim sen agri cektin mi adet agrisi gibi yani...biliyom sivvilceler epey patlak vermisti ama
yani agrilar gercekten adet agrisi gibi mi oluyorrr

oluyordu canım bazen öyle vuruyordu ki sancı nefesimin kesildiğini hissediyordum ama kısa sürüyordu öyle uzun değil 2-3 dakika sonra geçiyordu. Ama kasık ağrım halen daha var arada bir yokluyor...

nekadar heyecanlıysam artık yanlış yerlere yazmışım (şu an çok sakinim ama içimde fırtınalar kopyo sanki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…