- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.341
ben de şimcik yapacağım canım sadece kısır istiyor ne hikmetse çok kilo alacam ben bu bebişte irem bak demedi deme..kocişe akşam diyom al ne olacak diyor ağzıma sürekli birşeyleri tıkıyor bir gitsem görev yerime yanında kalsam ya 100e vururdum kesin. Doğduktan sonra verirsin ne olacak ki diyo
ben de seviyorum acıyı şükür benim ki benden de acı yiyor o konuda anlaştık..ama acısız salçasız da yemeğin tadı olmuyor be canımBen kimyon kokusunu severim onu bulgura katarım, nane kırmızı biberide yağda kavrulan soğana ekliyom sonradan atmam üstüne , ayrıca bana gelen adam yanmaya razı olacak , eşimin ailesi hiç acı sevmiyo hepsini yaktım zatenEşim mide sıkıntısı çekeli oda acı yapma diyo, aslında yapmıyom ama acı diyolar anlamadım :26: Sebzeli makarna yaptım yedi midesi kötü oldu o gün baktım ertesi gün niye acı yaptın diyo bi taraftan yine yiyo, lezzeti acılığında yemeğin anlamıyolar, geçen melemen yaptım acı da değil sayılır ama onlara acı geliyo, tatlım ya eltimin kız bendeydi bi baktı tadına dedi uyy acıymış, bende dedim başka bişey getiriyim mi reçel falan yermisin , yok dedi bunu yiyorum, hani acıydı deyince ne dese beğenirsin, acı ama dayanıyom dedi
eee napayım kavga ediyoruz zaten gelmeyecem dedim bundan sonra sen orada aşerirsen nasıl olacak diyo adamın derdine bak onu düşünüyo...çok kilo almak iyi değil canım yinede dikkat et her yediğin çocuğa gitmiyo maalesef,...
evet canım yeni hamişim hoşgeldin sor bakayım canım kafana takılanları..
ben de seviyorum acıyı şükür benim ki benden de acı yiyor o konuda anlaştık..ama acısız salçasız da yemeğin tadı olmuyor be canım
eee napayım kavga ediyoruz zaten gelmeyecem dedim bundan sonra sen orada aşerirsen nasıl olacak diyo adamın derdine bak onu düşünüyo...
canım önceden böyle şeyleri okuduğum zaman inan bende inanmazdım ama kendi gözümle gördüm benim görev yaptığım köyde de bir kadın var o macun yapmıyor ama karından birşeyler yapıyor hatta bu ay benim karnıma bile baktı birde hamiş bir kadının karnına birşeyler yaptı diğer komşuma hamilesin dedi ve hatta çocuğu bile uldu en ile kalpp atışını farkettim gösterdi bana. Bana da sen de bu ay inşallah kalırsın dedi bende kalktım ve bu ay hamişim...gögüslerim şişmedi ama şu an gögüs uçlarım sızlıyor acayip akıntım var akıntım hasta olmadan önce bu kadar fazla dğildi...Karım şişti evet şişliği yeni geçti.4-5 aylık gibi hamileydim gelen hamiş misin diye soruyordu. Yani bende pek belirti olmadı ya da oldu da ben bu ay beklemediğim için pek farketmedim...ben 3 kez asılama yaptırdım ama tutmadı bu ay ebeye gittim macun falan yedim adet belirtilerim hiç yok benim göğüslerim çok agrırdı 1 hafta öncesinden ama şimdi agrım yok ucları sızlıyo sadece bide arada ğöğsüme sancı giriyo bide bende akıntı olmazdı adetime 2 gün var ama hala bembeyaz bi akıntım var karnımda şişlik var iştahım acıldı fena acaba mı diyorum ama sonra ümitleriimin boş çıkmasındanda korkuyorum acaba hamiş belirtilerin neydi senin asılama mı seninkide bu arada allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin
bahse girdik kızımız olursa o bana iphone 5 alacak oğlumuz olursa ben ona alacağım...benimkide çok seviyodu ama mideye zarar verdi temmuz ağustos hep onla uğraştık işte, damak tadı tutmayınca sıkıntı ,
ama çok sevimli ya
canım önceden böyle şeyleri okuduğum zaman inan bende inanmazdım ama kendi gözümle gördüm benim görev yaptığım köyde de bir kadın var o macun yapmıyor ama karından birşeyler yapıyor hatta bu ay benim karnıma bile baktı birde hamiş bir kadının karnına birşeyler yaptı diğer komşuma hamilesin dedi ve hatta çocuğu bile uldu en ile kalpp atışını farkettim gösterdi bana. Bana da sen de bu ay inşallah kalırsın dedi bende kalktım ve bu ay hamişim...gögüslerim şişmedi ama şu an gögüs uçlarım sızlıyor acayip akıntım var akıntım hasta olmadan önce bu kadar fazla dğildi...Karım şişti evet şişliği yeni geçti.4-5 aylık gibi hamileydim gelen hamiş misin diye soruyordu. Yani bende pek belirti olmadı ya da oldu da ben bu ay beklemediğim için pek farketmedim...
bahse girdik kızımız olursa o bana iphone 5 alacak oğlumuz olursa ben ona alacağım...
canım ben urfadayım sancı bende de vardı halen daha da var kasıktan vurur canın gider bende çektim onu biliyorum hatta burada çoğu arkadaş üşütmüş olabilir misin dediler...canım hangi köydesin banada inandırıcı gelmiyo asılamalardan sonra umutsuzluk hat safhada ama işte genede biliyosun ya esim kötü düşünme diyo vardır inşallah bide sağ yumurtalığıma baya sancı girdi dün sanki çekiliyo gibiydi
ama ben üstüne yatacağım oğluşum olursa sana bir oğul verdim birde benden telefon mu isteyecen diyecemSüpermiş iddaa
canım ben urfadayım sancı bende de vardı halen daha da var kasıktan vurur canın gider bende çektim onu biliyorum hatta burada çoğu arkadaş üşütmüş olabilir misin dediler...
canım eğer kan verme imkanın varsa kan ver ben de iki gün önce verdim kanu akşam 272 çıktı değerim varsa ve de geç döllenmemişse kesin çıkar kanda...inşallah canım inşallah bende hamişimdir de boşa çıkmaz ümitlerim ya
ama ben üstüne yatacağım oğluşum olursa sana bir oğul verdim birde benden telefon mu isteyecen diyecem
canım eğer kan verme imkanın varsa kan ver ben de iki gün önce verdim kanu akşam 272 çıktı değerim varsa ve de geç döllenmemişse kesin çıkar kanda...
test yapsana yok muya imkanım var aslında ama 4 yıldır gebelik için çabalıyorum ve hep böyle durumlarla karsılastım hani psikolojik olma ihtimalide varya belirtilerin bide kanın negatif çıkmasından çok korkuyorum sonucu beklemekte çook zor benim için o yüzden vermek istemiyorum adet tarihim 31 di geçen ay bakalım bu ay nolucak hayırlısı
valla onu diyemez çenemden kurtulamayacağını bilirçakalsın kızımm benim ki kendine iphone aldığında kızdım, sen hamile kal ben sana neler alırım diye kandırdı , oda sen gibi son anda kıvırırsa şaşırmam ben olmasam olmazdı o çocuk bi de hediye mi diye
evde testin varsa yarın sabah bir yap bakalım sabah idrarıyla varsa silikte olsa çıkar...ya imkanım var aslında ama 4 yıldır gebelik için çabalıyorum ve hep böyle durumlarla karsılastım hani psikolojik olma ihtimalide varya belirtilerin bide kanın negatif çıkmasından çok korkuyorum sonucu beklemekte çook zor benim için o yüzden vermek istemiyorum adet tarihim 31 di geçen ay bakalım bu ay nolucak hayırlısı
test yapsana yok mu
valla onu diyemez çenemden kurtulamayacağını bilirCinsiyet belirlendi mi alacak inşallah iphone mu yoksa doğurmam bak içimde kalır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?