- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.661
ben de de ağrıyordu canım ama 4-5 gündür kesildi şükür.normale döndüm..ama mide bulantıları başlıyor bilesiniz...yok canım kütahyada 2 yıl çalısmıstım..genelde orda herkes eskişehire gidiyor doktor için o yüzden sordum:) benim karnım dün çok ağrıdı,eşim doktora gitti kan tahlili sonuçlarımı almak için,o sırada doktora söylemis çok sancısı var tüm gün devam etti diye,doktorda bi iğne yazmıs sadece 1 tane vurulsun ağrısı azalır demis..çok kararsız kaldım vurunup vurunmamakta:S ama soruyom herkesin ağrıyomuş:44:
sizin oraların bi de tiriti meşhur:))
ben de de ağrıyordu canım ama 4-5 gündür kesildi şükür.normale döndüm..ama mide bulantıları başlıyor bilesiniz...
başlasın başlasın inşallah başlar:) o kadar kötü ki bu ağrılı durum,korkutuor insanı..en azından bulantı hamıslık belirtisi,güzel bise:)) Allahımmm bana da ağrımın geçtiği günleri görmeyi nasıp et aminn:)
inşallah canım pıtpıtlarını da duymak nasip olur...Sen müdür yardımcısı ile kavga etmişsin ben dün milli eğitim de kim karşıma çıktıysa onlarla kavga ettim..Birşey olmaz canım üzülmearkadaşlar ben de salı günü gittim keseyi gördük Allah a çok şükür. herşey çok güzeldi ama bugün müdür yard ile tartıştım sinirlerim bozuldu çok ağladım. kendimi toparladım ama şimdide bebişimi düşünüyorum. ona bişey olmaz dimii? her zamanki kasık ağrılarım var ama ben bugün çok korkuyorum. Allah ım korusunnnn ...
inşallah canım pıtpıtlarını da duymak nasip olur...Sen müdür yardımcısı ile kavga etmişsin ben dün milli eğitim de kim karşıma çıktıysa onlarla kavga ettim..Birşey olmaz canım üzülme
canım ben ayın 13ünde gideceğim doktorum iki haftasonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. nasipse haftaya cumartesi gideceğim...sağol canım,içimi rahatlattın. iş ortamı işte geriyor hepimizi bi de hamilelik psikolojisi eklenince üstüne süper oluyorr. inşallaahh pıtpıtlarını da duyarım en kısa zamanda. sen ne yaptın? hamilelik nasıl gidiyor? pıtpıtları duydun muu?? ne zaman duyarızz? amma soru sordum dimii :)
çok güzel yaa :)) iki hafta sonrayı sabırsızlıkla bekliyorsundur şimdii . en kısa zamanda ben de kalp atışlarını duymak istiyorumm :))canım ben ayın 13ünde gideceğim doktorum iki haftasonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. nasipse haftaya cumartesi gideceğim...
günleri sayıyorum canım bir haftam kaldı..normalde keseyi gördükten 10 gün sonra tekrardan yanına çağırıyormuş ama benim doktorumla ben farklı illerde olduğumuz için hocam 2 hafta sonra gel ki kesin olsun olur ki duyamazsak ertesi hafta tekrar gelmek zorunda kalmayasın dedi..çok güzel yaa :)) iki hafta sonrayı sabırsızlıkla bekliyorsundur şimdii . en kısa zamanda ben de kalp atışlarını duymak istiyorumm :))
günleri sayıyorum canım bir haftam kaldı..normalde keseyi gördükten 10 gün sonra tekrardan yanına çağırıyormuş ama benim doktorumla ben farklı illerde olduğumuz için hocam 2 hafta sonra gel ki kesin olsun olur ki duyamazsak ertesi hafta tekrar gelmek zorunda kalmayasın dedi..
benim bildiğim 8.haftada duyuluyormuş canım mesela kuzenin kini 10.haftasında duymuşlar..ama geç döllenme olmuş onun ki..benim doktorum da gitti demişimdir. 15 gün sonra başka doktora git kalp atışı için dedi ama ben yeni bi doktor olacağından bu hafta gidiyorum. bi tanışalım bakalım diyorum merak ediyorum son durumları. dediğin gibi duyamazsak yine gitmek zorunda kalıcaz ama belki duyulur yaf. 6.haftada duyuluyomuş :44:
canım sıkılıyoooooooo
benim bildiğim 8.haftada duyuluyormuş canım mesela kuzenin kini 10.haftasında duymuşlar..ama geç döllenme olmuş onun ki..
bende ikizden korkuyorum canım bakalım nasibimizde ne var..değişiyo demekki bizim de arkadaş ikizlerin birinin 6.hafta birinin 7 hafta duyldu dedi. onların bile değişik olmuş hayırlısı bakalım.
bende ikizden korkuyorum canım bakalım nasibimizde ne var..
raporu da çakmışsın benim gibi...hadi bu haftada sen dinlen.. benim sancılarım falan geçti şükürler olsun karnımda ki şişlikte yok oldu ama mide bulantılarım başladı
ay ben ne zaman duyacağım o gümgümlerini ya...Daha güzel haberlerle gelirsin inşllah canım kasım ayında da...
evet canım şükür birşey olmadı bugün ama milli eğitim ve yemek firmasının epey başı ağrıyacak...soruşturma açılmış..valla ben ne zaman çocuk konusu açılsa ikiz isterim derdim bi avazda çıkar :) şimdi öyle bişe demiyorum diyemiyorum nasip kısmet bakalım bekleyip göreceğiz :))haberlerde öğle yemeğinden zehirlenen öğrenciler var şanlıurfa? diğer topicte bahsetmişsin
beni 10 gün sonra çağırdı 13 ekimde..sen ne zaman gitcen canım?senin az kalmıştır..
bu arada sanemcim gözün aydın hayrlı olsun pıt pıt lardarısı bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?