- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.681
bana 2 hafta sonra gel dedi canım 29 eylülde gitmiştim kesemizi görmek için 13 ekim de de pıtpıtlara gideceğim inşallah duyarımmmm....amın canım ıns daha guzel haberlerle gelırız,cok tesekkur ederım.ıns sen d duyarsın hemencecıkne zaman gel dedı doktor
günleri sayıyorum canım bir haftam kaldı..normalde keseyi gördükten 10 gün sonra tekrardan yanına çağırıyormuş ama benim doktorumla ben farklı illerde olduğumuz için hocam 2 hafta sonra gel ki kesin olsun olur ki duyamazsak ertesi hafta tekrar gelmek zorunda kalmayasın dedi..
inşallah canım inşallah ondan sonra da cinsiyet merakı sarar 2 ayda onu düşünür kafayı yeriz...anladım canım ıns sen de duyarsın da o duyguyu yasarsın ısteyen herkesle bırlıktebenı de ıkı hafta sonra cagırmıstı keseyı gorunce.ben son sayfayı goremıyorum yıne forum takıpten okuyabıldım
ne oldu ki
sıkılmasın tatlım ne oldu. ben de kızartma yaparken elimi yaktım ağladım canım çok sıkıldı ama gecti namaz kılacaum şimdik :)
15inde mi duyacaksın sen de..beni de 10 gün sonra çağırdı. bakalım çok merak ediyorumm :))
kalk iş yap o zaman..Kaloride yakmış olursun naptın kilo işin...yokki bi sebebi bunaldım ewde otur otur
su sayfa 570 e gecerse gorebılecegım sanırımm
kalk iş yap o zaman..Kaloride yakmış olursun naptın kilo işin...
15inde mi duyacaksın sen de..
ya canım bak düşersin birden sağlığın elden gider.aynı hatayı ben yaptım bir hafta yatak döşek yattım..bir yeri yaparken diğer yeri yıkma bu şekilde verirsen emin ol diyeti bıraktığın gün iki katından daha fazla kilo alırsın vücudunu alıştıra alıştıra diyet yap..80dim 76ya düştüm ama bugün fazla dikkat etmedim sadece 5ten beridir bişi yemedim... yatana kadarda meyweyle bitki çayıyla geçiştiririm... 1 senede aldığım kiloyu 3 günde wereyim istiyorumburdada mı sabırsızlık yapıyorum :26::26::26:
ayın 12 sinde gidicem ama kalp atışlarını duyabilir miyim bilmiyorumm . sen benden öndesin 1 hafta. ama sana 2 hafta sonra demişler, bilmiyorum artık bakalımm .
benim de haftaya 8+0 oluyor herhalde...sukur gormeye basladım sayfayı.kızlar bız tam 7.haftada duyduk.7+0 dadarısı sıze ıns ıns
sukur gormeye basladım sayfayı.kızlar bız tam 7.haftada duyduk.7+0 dadarısı sıze ıns ıns
benim de haftaya 8+0 oluyor herhalde...
inşallahhh Allah bize de o güzel sesleri duymayı nasip etsin inşallaaahhh :))
amin canım inşallahinşallahhh Allah bize de o güzel sesleri duymayı nasip etsin inşallaaahhh :))
inşallah duyarız canım bazen de korkuyorum ya boş gebelikse diye..allahın ıznı ıle duyarsın ıns o zaman canım.
amin canım inşallah
inşallah duyarız canım bazen de korkuyorum ya boş gebelikse diye..
benim sıkıntılı başladıya canım hep olumsuz düşünüyorum şimdiye kadar dış gebelik mi diye düşündüm şimdiden sonra da ya boş gebelikse diye düşünüyorum..yok canım oyle kotu seyler getırme aklına.ben de doktordan ılk geldıgım gunlerde oyle dusunuyordum ya bossa dıye,hatta doktora geldık ya heyecandan dusecegım sandım ama duyunca oyle rahatladımkı...ıns sen de duyacaksın allahın ıznıyle hep guzel dusunkı guzel olsun,uzme bebısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?