- 25 Ekim 2011
- 667
- 33
- 123
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #5.641
aman esra sanki doktorları bilmiyorsun beni resmen süründürdüler kollarım delik deşik oldu kesinlikle dış gebelik dediler...hani nerede dış gebelikti normal doktorların geneli böyle ilk başta hep olumsuz konuşuyormuşlar sen takma kafana ama doktora kanın ısınmadıysa kesinlikle değiştir derim..çünkü herşeyinle ona emanetsiniz bebişte sen de...
raporu da çakmışsın benim gibi...hadi bu haftada sen dinlen.. benim sancılarım falan geçti şükürler olsun karnımda ki şişlikte yok oldu ama mide bulantılarım başladıvalla serapcım bilmiyomuşum ben doktorları,dilim yandı daha yeni akıllandım diyebilirim:)
bugün baska doktora gittim,bulunduğum ildeki tek doçent doktor.kadın baktı baktı bu kanama değil.bildiğin rahim kalınlasması o yüzden koyu renk görünüo dedikese ve yolk da var,kese güzel yere tutunmus dedi
10 gün sonra kalp atısı için gel dedi..bu arada baska bi doktordan da muayene olmadan, rahımde kanamam varmıs dedim 10 gün rapor aldımçook mutluyum çok sükür istdirahat edıor olmamda iyi olacak..
ay ben ne zaman duyacağım o gümgümlerini ya...Daha güzel haberlerle gelirsin inşllah canım kasım ayında da...selamm arkadaslar bu gun bebısımızın gum gumlerını duyduk allahıma bınlerce sukurne anlatılmaz bır duyguymus bu,allahım herkese nasıp etsın ıns hayırlısı ıle.buyutup gelmısısın bebegını pırınc kadar olmus dedı tam 7 haftalık olmusuz ve gunu ıle uyumluymus bebısım.kasımda gıdecegız ıns tekrar.
beni 10 gün sonra çağırdı 13 ekimde..sen ne zaman gitcen canım?senin az kalmıştır..raporu da çakmışsın benim gibi...hadi bu haftada sen dinlen.. benim sancılarım falan geçti şükürler olsun karnımda ki şişlikte yok oldu ama mide bulantılarım başladı
benim sancılar ara ara oluyor canım bel ve kasık devam..rapor isi iyi oldu valla
ay ben ne zaman duyacağım o gümgümlerini ya...Daha güzel haberlerle gelirsin inşllah canım kasım ayında da...
bana da iki hafta sonra gel dedi.20 sinde gidecektim tatil 10 gün olsaydı.ama 10 gün olmadı.13ünde normal günümde gideceğim bende canım..beni 10 gün sonra çağırdı 13 ekimde..sen ne zaman gitcen canım?senin az kalmıştır..
bu arada sanemcim gözün aydın hayrlı olsun pıt pıt lardarısı bize insallah
canım çok geçmiş.üzülme mevlam en hayırlısını biliyordur..Kızlar ne yazık ki artık bende hamiş değilim bebeğim beni terk etti 2 gündür hastanedeydimbugün çıktım artık bir süre bebek düşünmeyece ğimm allahım bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin
Kızlar ne yazık ki artık bende hamiş değilim bebeğim beni terk etti 2 gündür hastanedeydimbugün çıktım artık bir süre bebek düşünmeyece ğimm allahım bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin
canım ne zaman oldu bu...haberim yok yazılardan...anlatsana...gecmiş olsun offfffff
Kızlar ne yazık ki artık bende hamiş değilim bebeğim beni terk etti 2 gündür hastanedeydimbugün çıktım artık bir süre bebek düşünmeyece ğimm allahım bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin
canım..çok üzüldüm.dinlen bakalım biraz,kendine gel.nasılsa olur..sıkma canını çok fazla.
gamzecim sen napıosun ne var neyok
iyiiym canım seni sormalı yasadıklarına bişe yazamadm ayak üstü okumuştum bi ara... eskişehiden bi doktora görünücem bakalım.doktorumuzu belirleyelim..
nerde yaşıyorsun ki? kütahya da mı yoksa.
valla canım beni iyi bir korkuttular ama o korku sayesinde rapor almıs oldum,iş değisikliğimde bana çok faydası olacak bi rapor..dıyorum ya herseyde gerçekten bir hayır var..
bugün çok karnım belim ağrıdı daha yeni crinone jel var onu kullandım,o mu geçirdi ne yaptı anlamadım:)
bilecikteyim tatlım ben sen kütahyada mı? doğru diyosun herseyde bi hayır var... benim karnım da adet gibi ağrıyo okuldan bi arkadaş da var 8 haftalık onun da hep ağryomuş. mide bulantılarım da başlıcak galiba ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?