Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

valla serapcım bilmiyomuşum ben doktorları,dilim yandı daha yeni akıllandım diyebilirim:)
bugün baska doktora gittim,bulunduğum ildeki tek doçent doktor.kadın baktı baktı bu kanama değil.bildiğin rahim kalınlasması o yüzden koyu renk görünüo dedi kese ve yolk da var,kese güzel yere tutunmus dedi
10 gün sonra kalp atısı için gel dedi..bu arada baska bi doktordan da muayene olmadan, rahımde kanamam varmıs dedim 10 gün rapor aldım çook mutluyum çok sükür istdirahat edıor olmamda iyi olacak..

selamm arkadaslar bu gun bebısımızın gum gumlerını duyduk allahıma bınlerce sukurne anlatılmaz bır duyguymus bu,allahım herkese nasıp etsın ıns hayırlısı ıle.buyutup gelmısısın bebegını pırınc kadar olmus dedıtam 7 haftalık olmusuz ve gunu ıle uyumluymus bebısım.kasımda gıdecegız ıns tekrar.

raporu da çakmışsın benim gibi...hadi bu haftada sen dinlen.. benim sancılarım falan geçti şükürler olsun karnımda ki şişlikte yok oldu ama mide bulantılarım başladı
ay ben ne zaman duyacağım o gümgümlerini ya...Daha güzel haberlerle gelirsin inşllah canım kasım ayında da...

beni 10 gün sonra çağırdı 13 ekimde..sen ne zaman gitcen canım?senin az kalmıştır..

bu arada sanemcim gözün aydın hayrlı olsun pıt pıt lar darısı bize insallah

Kızlar ne yazık ki artık bende hamiş değilim bebeğim beni terk etti 2 gündür hastanedeydim bugün çıktım artık bir süre bebek düşünmeyeceğimm allahım bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin

Kızlar ne yazık ki artık bende hamiş değilim bebeğim beni terk etti 2 gündür hastanedeydim bugün çıktım artık bir süre bebek düşünmeyeceğimm allahım bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin

beni 10 gün sonra çağırdı 13 ekimde..sen ne zaman gitcen canım?senin az kalmıştır..

bu arada sanemcim gözün aydın hayrlı olsun pıt pıt lar darısı bize insallah
bana da iki hafta sonra gel dedi.20 sinde gidecektim tatil 10 gün olsaydı.ama 10 gün olmadı.13ünde normal günümde gideceğim bende canım..

canım çok geçmiş.üzülme mevlam en hayırlısını biliyordur..

canım ne zaman oldu bu...haberim yok yazılardan...anlatsana...gecmiş olsun offfffff

canım anlatabileceğim çok şey yok birden kanamam başladı ve hastaneye gittim doktor tanıdık hastaneye yatır beni dedim bir şey olursa hemen müdahale ederler dedim ama hastanede iken düştü ilaç tedavisine başlamıştı ama olmadı

Son düzenleme:

canım benim Allah sabır versin. çook üzücü. üzülmemek elde değil. biliyorsun ben 3 tane düşürdüm. ama hayat devam ediyor. üzül ve sonra kendine gelip hayata kaldığı yerden devam et tatlım

canım..çok üzüldüm. dinlen bakalım biraz,kendine gel.nasılsa olur..sıkma canını çok fazla.

canım benim lütfen kendini çok yıpratma, doktor bana dedi ki,sağlıklı bir bebek kene gibi yapısır kadına ,sağlıksızsa sen ne yaparsan yap düser zaten dedi..her işte bir hayır var canım,son günlerde yaşadığım bi olayla çok çok daha inanr oldum buna..lütfen sende inan.. Allahım nasip edeceği zamanı bilir,hayırlısını dile,hepimiz hayırlısını dileyelim..inan zor değil.
doktor bana rahimde kanaman var dediğinde gerçekten hayırlısını diledim Allahtan,çok şükür baska bi doktor onun kanama olmadığını söyledi..sende hep hayırlısını iste..kısa zamanda yeni bebiş gelecek ben inanıyorum buna..hem 2.nin gelişi daha kolay olacak bundan eminim

canım çok geçmiş olsun. üzülmemek elde değil tabi ama umudunu yitirme Allah hayırllı zamanda hayırlı evlat verecektir...

iyiiym canım seni sormalı yasadıklarına bişe yazamadm ayak üstü okumuştum bi ara... eskişehiden bi doktora görünücem bakalım.doktorumuzu belirleyelim..

nerde yaşıyorsun ki? kütahya da mı yoksa.
valla canım beni iyi bir korkuttular ama o korku sayesinde rapor almıs oldum,iş değisikliğimde bana çok faydası olacak bi rapor..dıyorum ya herseyde gerçekten bir hayır var..
bugün çok karnım belim ağrıdı daha yeni crinone jel var onu kullandım,o mu geçirdi ne yaptı anlamadım:)

bilecikteyim tatlım ben sen kütahyada mı? doğru diyosun herseyde bi hayır var... benim karnım da adet gibi ağrıyo okuldan bi arkadaş da var 8 haftalık onun da hep ağryomuş. mide bulantılarım da başlıcak galiba ayyyy

yok canım kütahyada 2 yıl çalısmıstım..genelde orda herkes eskişehire gidiyor doktor için o yüzden sordum:) benim karnım dün çok ağrıdı,eşim doktora gitti kan tahlili sonuçlarımı almak için,o sırada doktora söylemis çok sancısı var tüm gün devam etti diye,doktorda bi iğne yazmıs sadece 1 tane vurulsun ağrısı azalır demis..çok kararsız kaldım vurunup vurunmamakta:S ama soruyom herkesin ağrıyomuş:44:
sizin oraların bi de tiriti meşhur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…