Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

merhaba kızlar ben burdayımmm :)
canım sende birinci sınıfları almıştın değil mi? benim yıllık planlarda uyumsuzluk var netten indireyim dedim gelen kitapların kazanımları ile netten 2012-2013 yıllık planlarının kazanımları tutmuyor..Canım birde size gelen kitaplarda ilköğretim 1.sınıf ders kitabımı yazıyor yoksa ilkokul 1.sınıf mı yazıyor. beni bilgilendirirsen sevinirim...

serapcım ben daha yıllık plan indirmedim çıkarmadım sadece serbest etkinliklerinki var onu ordan yazıorum. kitaplarda tamamlanmadı veremedim öğrencilere açıp da incelemedim bile inanır mısın :) ben sadece uyum çalışma kitabı ve kes kullan kitabını kullanıorum ve yaptıklarımı deftere yazıyorum. şu etkinlik yapıldı diye herkes öyle yapıo diye biliorum diğer kitaplara aralıkta gecicez.harfleri verenler var ama ben bazen çizgi veryorum..umarım aydınlatabildim

gamzeeeeee ben bugün keseyi gördüm ama kesenin yanında kanama var dedi..1 hafta sonra gel bakalım dedi..ya düser ya embrıyoyu görürüz dedi:S duydun mu böyle bise?

gamzeeeeee ben bugün keseyi gördüm ama kesenin yanında kanama var dedi..1 hafta sonra gel bakalım dedi..ya düser ya embrıyoyu görürüz dedi:S duydun mu böyle bise?

geçmiş olsun canım ama bence çok kafana takma...doktorlar genelde hep en olumsuzunu düşünüp söylerler..bebeğin seninledir..

geçmiş olsun canım ama bence çok kafana takma...doktorlar genelde hep en olumsuzunu düşünüp söylerler..bebeğin seninledir..

ya zaten bu adam uyuzun teki
hep olumsuz olumsuz konusuyoo..
vajinadan baktı ayrıntılı bakmak için..bakarken bana olumsuz konustu,düsük olabılır 1 hafta içinde ya da embrıyo görrüz falan dedi,çıkmıs esime ,keseyi gördük çok güzel,sıkıntı yok dıomus..
ben geldim yanlarına yine olumsuz konusmaya basladı bidaha gitmicem ona yarın baska doktora gitcem

bu süreçte kesinlikle doktor ve moral çok önemli..benim arkadaşlarım da bu yüzden çok doktor değiştirdi..aklına kötü şeyler getirme canım...Ne güzel Rabbim sana hamileliliği nasip etmiş..inşallah biz de görürüz böyle günleri

insallah canım inşallah size de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur,benim bebisimde o kandan etkilenmez:26:

ya canım bende kes kullndan işliyorum ama yıllık planlarda o şekilde değil öffff öffff.ve bize gelen kitaplar ilköğretim kitapları millete ilkokulllar gitmiş kazanımlar farklı resmen sıyıracağız kafayı az kaldı...

insallah canım inşallah size de en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur,benim bebisimde o kandan etkilenmez:26:
aman esra sanki doktorları bilmiyorsun beni resmen süründürdüler kollarım delik deşik oldu kesinlikle dış gebelik dediler...hani nerede dış gebelikti normal doktorların geneli böyle ilk başta hep olumsuz konuşuyormuşlar sen takma kafana ama doktora kanın ısınmadıysa kesinlikle değiştir derim..çünkü herşeyinle ona emanetsiniz bebişte sen de...

canım bir de ilk haftaya 3 saatlik ders işledik ya 3 saat mi yazdın yoksa normal 6 saat mi doldurdun...

canım bir de ilk haftaya 3 saatlik ders işledik ya 3 saat mi yazdın yoksa normal 6 saat mi doldurdun...

evet canım ilk haftayı üç saat doldurdum uyum programı vardı elimizde internetten bulabilirsin. onları yazdım tanışıldı okul gezildi şeklinde...bugün de senin için gelen kitaplara baktım ilköğretim 1.sınıf (türkçe hayat bilg mat..) yazıyo. plan çıkaryolardı ama bgn uymuyo demediler yarın bakıcam ben de :)

hamişlik ne alemde peki serap ve diğer hamişler benim gazım oluyo ve akşamları kasığım ağrıyo

niye böyle yapmışlar ben netten indirdim ama hiç alakası yok kitaptaki kazanımlarla benim indirdiğim kazanımlar arasında sitenin yöneticisine sordum geçen sene ki kazanımlarmış benimkiler...Sen şimdi hayat bilgisi falan işlenmiyor musun?Gerçi ben Türkçeyi öğretmeye çalışıyorum ne kadar başarılıyım bilmiyorum ama yine çizgifilm açtım bu şekilde türkçe öğreteceğim..

hamişlik ne alemde peki serap ve diğer hamişler benim gazım oluyo ve akşamları kasığım ağrıyo
bende sıkıntı kalmadı canım sancım falan olmuyor artık şükürler olsun şişkinliğim bitti.normal devam ediyorum hayatıma ama bende de mide bulantıları başladı arada birde belim ağrıyor özellikle akşamları yatarken sırtüstü belimde ağrı olduğunu hissediyorum...

işlemiyoruz biz okulca diğer kitapları sadece çalışma kitabı onun da içinde zaten ders ders ayırmış renklerle...hamilelik de zor galiba korkuyorum bişe olacak diye

işlemiyoruz biz okulca diğer kitapları sadece çalışma kitabı onun da içinde zaten ders ders ayırmış renklerle...hamilelik de zor galiba korkuyorum bişe olacak diye
kız hiç dikkat etmemiştim renklerine..Valla bende korkuyorum hamilelikte nasıl olacağım diye.Birde çok kötü denk geliyor tam okumaya çıkacakları zaman doğum iznimiz geliyor ücretli öğretmen gelmez çocuklar rezil olur ben ayrılmasam hazirana kadar durumum nasıl olur bilemem...

ben de aynı şeyi düşünyorum zor olcak bu sene... bak ne buldum bu planlar uyuyo gibi geldi bana. bide hersey var içinde ben bunları düzenler çıktısını alırım dosyama koyarım :)

1. Sınıf Tüm Planlar Ve Gerekli Evraklar 2012-2013 - Egitimhane.Com

dosyayı atamadım linki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…