Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

2 ay var daha zaman geçmek bilmez ondan sonra da 5 ayımız var kucağımıza almak için...

off evet ya ıns saglıkla gelsınler de beklerız allahım yardım edermıs kokulular ya. ben kalp atısını dyunca nasıl heyecanlandım pırınc kadarmıs daha da,dedımkı gorunce nasıl dayanırız eve ultrason alalım

ben çıkıyorum canım hadi sana ve bebişine iyi geceler..uyuyalım da dinlenelim çabuk çabuk büyüsün bizim meleklerimiz....

canım benimde dün ve bugün hiç ağrım olmadı iğnede progesteron içeren bi iğne..yani muhtemelen doktor,düşük tehlikesi ağrısı ise düsüğü engellemek için verdi iğneyi..ama ben zaten progesteron içeren jel kullanıyorum ve de ağrım geçti diye vurulmadım iğneyi.. tirite gelince ben onu kütahyada yedim:)) hemde yapan teyze içine kazın ayaklarını atmıştı,sofrada bi çıkardı perdeli perdeli ayak,az daha kusacaktık:))ayağı görene kadar çok lezzetdliydi ama:))

ayın 12 sinde gidicem ama kalp atışlarını duyabilir miyim bilmiyorumm . sen benden öndesin 1 hafta. ama sana 2 hafta sonra demişler, bilmiyorum artık bakalımm .
ya evet bende aynı seyi düsündüm ,serap benden de önde bi kaç gün,bende baya erken gitmiş oluyorum o zaman:S
sukur gormeye basladım sayfayı.kızlar bız tam 7.haftada duyduk.7+0 dadarısı sıze ıns ıns
canım senin 7.haftada duymuş olman da ümit verdi..çünkü ben doktora gittiğimde tam 7+0 olacam insallah

anne adaylarımız ne güzel sohbet ediyor ben de kırmızılarım geliyor bugün ona üzülüyorum..olmaz zannetmiştim ama karnım agrıyor ve damla damla gelmeye başladı ...:2:

kızlar soğan kürü bölümüne de yazdım
.ben ilk defa denıycem 30 sayfa kadar okudum kafam karıştı..
şimdi 24 25 gün sürüyor adet zamanım...bittiği gün yapsam 15 gün..20.gün mü adet olurum
bir hafta sonra başlasam 27 gün oluyor ben hastalanmış oluyorum...
adet in 10 günü başlasam bittikten 5 gün sonra yumurtlama zamanına geliyor ne olur bir fikir verin

anne adaylarımız ne güzel sohbet ediyor ben de kırmızılarım geliyor bugün ona üzülüyorum..olmaz zannetmiştim ama karnım agrıyor ve damla damla gelmeye başladı ...:2:
canım benim hayırlısı olsun, önümüzdeki ay olur inşallah..bu arada geldi mi tam olarak?

canım polıkıstık overde iyi oluyor soğan kürü..öyle bi rahatszlığın yoksa bence yapma?

allah ızın verırse duyarsın canım sen de.bnı 6.hafta cagırmıstı da randevu bulamadıgımdan 2 gun gec gıtmıstım.ıns sen de duyarsın gıdınce

canım benim hayırlısı olsun, önümüzdeki ay olur inşallah..bu arada geldi mi tam olarak?

canım polıkıstık overde iyi oluyor soğan kürü..öyle bi rahatszlığın yoksa bence yapma?

hımm canım cevapladığın için sağol..... ya olmuyor ya... kür işe yarar mı dedim...adetim hep olur gününde belki 2 gün sonra...aynı gün sürer...eşime de doktor hersey normal demiş...
yumurta kalıtesi için incir deniyo...yapsam mı yapan var mı ki....

canım ben kürünü yapmadım ama incir mevsimi olduğu için bol bol yaş incir yedim.doktorum bile dedi yumurtaların hem sayı bakımından hem de gelişme bakımından çok güzeller diye...

inşallah duyarım bende bebisimn ilk sesini:))
bende çok incir yemistim..etkisi var mı bilmiyorum ama çünkü sonuçta 16 mm lik yumosla hamıs kaldım:))

canım siz ne zamandır bebis düsünüosunuz ve de sende herhangi bir rahatsızlık var mı polıkıstık over vs.

anladım canım hiç duymamştım o tiriti ben :) düşük tehlikesi var dedi mi ki sana doktor niye jel verdi? ben de gittim işte dün bişe demedi. kalp atışları için de erken dedi. ben tahmn etmiştim ama yine de gidelim dedik. 7.haftadan sonra duyulur dedi..........

Yok canım düşük tehlikesi var demedi ama klomenle hamiş kaldım ve de ilk gebelik diye,olası bir düşüğü engellemek adına böyle bir jel verdi:) hani ilk 12 hafta falan dıolar ya sanırım onun için..
bende dr ye gittiğimde tam 7+0 oluyor yanı 8.haftanın tam başı..duyarım insallah yav..senin hakkaten erken olmuş:) keseyi falan tekrardan görüp mutlu oldun mu:)

keseyi görmüştüm saten mercimek kadardı şimdi pirinç kadar olmuş büyümüüüüş dedim doktora bu iyi bişe dedi :)) kalp atışlarını da duyarız inşallah..

keseyi görmüştüm saten mercimek kadardı şimdi pirinç kadar olmuş büyümüüüüş dedim doktora bu iyi bişe dedi :)) kalp atışlarını da duyarız inşallah..

büyümüüüüüş mü dedin:))) canımbenim ya inşallah sorunsuzca doğar bebislerimiz:) büyümesi içinde bebis olduğunu bos gebelik olmadığını göstertiyor:) saırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…