- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
evet canım okullarda başlıyor ama ilk başlarda yormayacaksın dedi doktor sesini. Gerçi kasıma kadar bize öğrenci gelmez.Ameliyat olursam da sorun olmaz herhalde...hmm ıkı durumda senın ıcın ıyı aslında...hayrlısı hangısıyse o olsun artık cnm
sen yumurtlama tarıhını bılıomusun cnm??ya canım o gittiğim hastanede sadece çocuk acil vardı geri döndüm..ortada kalmış gibi hissettim kendimivalla durulmuyo aynen...
Kız daha dur yumoş günlerini atlattın mı kiayy daha bnm cok gunum var ama basladım bıle kurtlanmaya
keske yazın basında daha olsaydın daha ıyı olurdu senın ıcın..ama cokta agır bı amelıyat deıl yanı bı yakınım olmustu yasıda ılerlemıs olmasına ragmen kolay atlattıevet canım okullarda başlıyor ama ilk başlarda yormayacaksın dedi doktor sesini. Gerçi kasıma kadar bize öğrenci gelmez.Ameliyat olursam da sorun olmaz herhalde...
sabahki test cok pembe cıktı sanırım atlattım artıkKız daha dur yumoş günlerini atlattın mı ki
2 kuzenin düğünü vardı canım bana sebep temmuzda yaptılar şimdi gitmeseydim olmazdı eşiminde kuzenlerinin düğünleri vardı ramazanda araya girince vazgeçtim:26:keske yazın basında daha olsaydın daha ıyı olurdu senın ıcın..ama cokta agır bı amelıyat deıl yanı bı yakınım olmustu yasıda ılerlemıs olmasına ragmen kolay atlattı
olsun beyazlaşıncaya kadar şansın varsabahki test cok pembe cıktı sanırım atlattım artık
kız adetımde bıle pembe cıktı beyazlasmaz gıbıme gelıoolsun beyazlaşıncaya kadar şansın var
Biilmem canım ben kullanmadım hiç ya birşey diyemem :26:kız adetımde bıle pembe cıktı beyazlasmaz gıbıme gelıo
sen yumurtlama tarıhını bılıomusun cnm??
evet canım 17 22 arasıydı 21inde çöktüm adamın tepesine daha öncesinde yoktu(
Herkes de aynı sorun ya olmuyorsa zaten çoğu eşlerimizin yanımızda olmamasından kaynaklanıyor.
aynen yaa( inşallah bu sefer tutat yattım sabaha kadar kalkmadım hiç doktorada gittim kaç kez bişi yok...
oğlan tutturdu kardeş diye
anam senin ikinci mi kız?Oy tatmışsın o duyguyu nasıl birşey anlatsana
tattım tattım Allaha şükür6 yaşında bi oğlum var çok bilmiş yaramaz bişi :)) güzel bi duygu kuzum nasıl anlatayım Allahım inşallah isteyen herkese tattırır bu güzel duyguyu...bu ay hepimizin güzel haberleri olur burda..
o ilk anı onu ilk gördüğünüz anı... o an hiç bir şeye değişilmezsonra biraz sıkıyo insanı büyüdükçe ama olsun güzel şeyler :))
Kız daha senin bata kaç gün var canım ya.:18:kızlarrrr suan test yaptım sıkıntıdan ve cok erken ama ıkıncı cızgı cıktı cok sılık soktayımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?