- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Hoşbulduk canım hem kuru incir hem yaş incir canım ama buna rağmen kuruluk yaşıyorum anlamadım gitti..Sen napıyosun?Kilo almam di mi?hoş geldin serapnasılsın?kuru incirleri yiyor musun?
Hoşbulduk canım hem kuru incir hem yaş incir canım ama buna rağmen kuruluk yaşıyorum anlamadım gitti..Sen napıyosun?Kilo almam di mi?
İnşallah olmaz çatlama zamanı belli değil herhalde. Benimde dün hafiften kahverengimsi bir leke geldi daha da birşey yok.yok kız almazsınvalla ben almadım. ben de dün ultrason yaptırdım. 23 mm yumurtam varmış. hala çatlamadı. inşallah kist olmaz
İnşallah olmaz çatlama zamanı belli değil herhalde. Benimde dün hafiften kahverengimsi bir leke geldi daha da birşey yok.Eğer bu şekilde olursa akşam doktora gideceğim. Tabi bu saatte doktor bulabilirsem.
İnşallah canım eylül ayında ilk müjdeyi senden alırız.Kötü şeyler getirmiyorum da neden bu kadar geriye attı ben onu düşünüyorum.Düşüne düşüne vücudu bile dengesizleştirdim valla.Yok canım o gece tekrardan baktırdık daha da baktırmadıkbugün yarın çatlar dedi ama:26:canım kötü şeyler aklına getirme. tekrar beta bakıldı mı?
İnşallah canım bu ay herkese uğurlu gelir bende de acayip bir his var sanki bu ay olacakmış gibikızlar bende ağustos umudu bitip eylüle göz dikenlerdenim
İnşallah canım bu ay herkese uğurlu gelir bende de acayip bir his var sanki bu ay olacakmış gibi
Amin canım inşallah bebişlerimiz bize bu şekildegelir.
kızlar günaydın hiç giren olmamış
Selam arkadaslar bende gözlerimi diktim eylüle
Herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar ben yine urfadayım maraştan hiç yer açmamışlar
hoşgeldin canım çoğumuzun umurtları eylüle kaldı bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?