Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Hoşbulduk canım hem kuru incir hem yaş incir canım ama buna rağmen kuruluk yaşıyorum anlamadım gitti..Sen napıyosun?Kilo almam di mi?

yok kız almazsınvalla ben almadım. ben de dün ultrason yaptırdım. 23 mm yumurtam varmış. hala çatlamadı. inşallah kist olmaz

yok kız almazsınvalla ben almadım. ben de dün ultrason yaptırdım. 23 mm yumurtam varmış. hala çatlamadı. inşallah kist olmaz
İnşallah olmaz çatlama zamanı belli değil herhalde. Benimde dün hafiften kahverengimsi bir leke geldi daha da birşey yok. Eğer bu şekilde olursa akşam doktora gideceğim. Tabi bu saatte doktor bulabilirsem.

İnşallah olmaz çatlama zamanı belli değil herhalde. Benimde dün hafiften kahverengimsi bir leke geldi daha da birşey yok. Eğer bu şekilde olursa akşam doktora gideceğim. Tabi bu saatte doktor bulabilirsem.

bugün yarın çatlar dedi ama:26:canım kötü şeyler aklına getirme. tekrar beta bakıldı mı?

bugün yarın çatlar dedi ama:26:canım kötü şeyler aklına getirme. tekrar beta bakıldı mı?
İnşallah canım eylül ayında ilk müjdeyi senden alırız.Kötü şeyler getirmiyorum da neden bu kadar geriye attı ben onu düşünüyorum.Düşüne düşüne vücudu bile dengesizleştirdim valla.Yok canım o gece tekrardan baktırdık daha da baktırmadık

Hepimizin bayramı mübarek olsun rabbim bidaha ki bayramları bebişlerle geçirmeyi nasip etsin

hoşgeldin canım çoğumuzun umurtları eylüle kaldı bakalım hayırlısı

hosbulduk canim,hayirlisiyla gelsinler inatci meleklerimiz,tatli mi tatli,her sekerden dahada seker yavrularimiz,mis kokulu masum körpecik bedenleriyle ve tep temiz ruhlariyla

gelip hayatimiza yeni bir yön versinler,bizde onlarla birlikte hayata yeniden merhaba diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…