- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.001
alahtan sevmeden almış bi de sevse nolurdu bilmem , ayy serapp aklımca yumurtlama haftamı atlatıp kocişi çarptığımı söylemiycem sanaaaayy ağzımdan kaçtı
seninki seni iyi tanıyormuş o zaman canımay seninki Allahtan ona izin veriyormuş.bize o da yasaktı.kesinlikle kendisi korunurdu.bana da güvenmezdi o konuda.
Allah kabul etsin canım benimkızçeler ben allah demeye gidiyom dualarımdasınız görüşürüz ilerleyen saatlerdebeni özleyin anacımmm (imza :çakma oya başar )
canım sen yine doktora görün bence kafan rahat olurvalla kızlar yumurtlama günüme bile dikkat ederek yaptık.bal çörekotu karışımı yaptım bir ay her sabah yaptım.polen arısütü karışımı onuda bir ay her sabah yaptım.yiyecek ve içeceğime dikkat ettim bir ay.adete on gün kala falan göğüslerde hafif şişme ve hiç olmadığı kadar ağrı oldu.sonra akıntı ıslaklık oldu hemde ilk defa oluyordu bunlar.bir kaç gün sonrada lekelenmelerim oldu.ama bu sabah adet oldum..yani bunun sadece Allah'ın izniyle olacağını anladım...sadece dua ve sabır..hayırlısı olsun inşallah.
seninki seni iyi tanıyormuş o zaman canım
erkekler öyle canım benimki bile dün diyor ki herşey normalse biz nerede yanlış yapıyoruz o an patlatacaktım ağzına bir taneaman yok.hemen olcak sandı.olmuyo işte.
isterm tabiki neden istemim.ama insan korkuyo işteyeni evliyim ama sol yumurtalığımda iki tanee kocamannn kist var hemde çikolata kisti.zaten bebiş olmazmış ameliyat olmadan
[ı]canım, soğan kürünün gerçek anlamda kistleri yok etttiği söyleniyor. Bende kist vs. Olmamasına rağmen rahim temizlensin, gebeliğe hazırlansın diye uyguladım. Birşeylerin temizlendiğini hissediyorsun, kasık ağrıları ve kahverengi lekelenmelerden dolayı. Bak sen de dene bir istersen, ilaçlardan bile etkili olduğu söyleniyor. Soğan kürü 2 kürden oluşuyor, yazayım istersen uygularsın canım[/ı] :13:
--> soğan kürü
[ı]ilk başlangıç zamanı adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.
1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. Ağzı kapalı olarak kaynat. ılıyınca iç (sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. Ikinci kür için; ilk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula. (ben ikincisini 7 gün biliyordum o kadar uyguladım o yüzden, ama sen 10 gün yap canım).[/ı]
canım çok sağol sabahtan beri soğan kürünü araştırıyorum zatenBugün adet oldum 7.günü bende başlicam inşallah faydası olur.
Mutfağı hallettim ya gerisi o kadar sürmezbittimi temizlik?
Mutfağı hallettim ya gerisi o kadar sürmezsen napıyon kız
evi süpürdüm,toz aldım,yerleri sildim...mutfak dolapları bana bakıyor,ben onlara bakıyorum.
kanamanın devamı geldi mi canım yoksa sadece iki damla mıya kızlar bende pembe ve sepintişeklinde yani çok küçük iki damla kan geldi adet mi olucam acaba yoksa şu yerleşme kanaması dedikleri şeymi
Bende mutfağı hallettim sadece toz alınacak o kaldı belim ağrıdı azcık dinleneyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?