Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

Kız bilmiyor musun nasıl bebiş yapıldığını
Ay gülmekten öldüm meltem zaten kasıklarım ağrıyo

kızlar adete yakın akıntısı olan var mı adet olmuşum gibi bi ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntım olmuş bunu yaşayan var mı

canım soruyu daha önce hamilelik geçirenlere soruyosun galiba ama genelimiz ilk hamileliği tutturmaya çalışyoz ama düşüğüm için söyleyim sana, akıntı bende adet öncesi çoğalır ondan anlamamıştım ben , adet belirtileride yoktur bende, hamile olduğumu anlamamı sağlayan belirtiler azıcık su içsem tuvalete gidiyodum, ve kasıklarımda sancı gibi değilde çekilme vardı ben ondan anlamıştım ve bu ay 2 side yok bende

Daha dur bismillah 10 gün var

canım ben sana nasıl yapıldığını anlatayım bir er bir hatun olmak üzere 2 kişi bulunur kızım bu işin sırrı şu sen korunmayıp kocan korunacak adam senden habersiz korunmayı kesecek sende korunduğunu zannettiğin için stres olmayacaksın beklemediğin anda geliverecek biz işi göreve dönüştürdük eğlencesi falan kalmadı resmen bizim bebeler aşk değil görev meyvesi olacak ha

ama ben benimkine yüz defa söyledim..ilişkiye girerken "hadi serbest atış yapalım" diye ..hiç dinlemedi.hep planlarından önce olacak diye ödü koptu.şimdi öyle bakıyo,neden olmuyo diye..inanırmısınız? bizim korunmayı bıraktığımız tarih bile planlıydı.bizimki hemen oluvercek sandı.

canım bazen düzensiz adet oluyorum kist olduğu için.tahmin etmiştim erken olacağımı oldum yani gördüğün gibi
Canım doktora git istersen en kısa zamanda kistine baktır ne icab ediyorsa yaptır yoksa strese girersin iyice

arkadaşlar ilk atışta kim tutturmuş ki hedefi gerçi tutturanlar var zaten onlara çok şaşıyorum

ben önce hapla korunuyodum sonrada salak bir yöntemle korunuyodum artık o yöntemi söylemek istemiyorum düşündüğümüzden 2 ay erken geldi ve gitti bebek, yani kornurken daha kolay geliyo bıcırıklar akşam eşime diyorum ki yattığımızda bu ayda olmadı hiç bi belirti yok dediki hadi ya yine mi olmadı niye ki ne bileyim niye gerçekten hemen başarılacak bişey sanıyolar sanki marketen yumurta alınıyo geçen dedi zaten sana uydum korunduk hiç korunmayacaktık diye anladı kolay olmadığını sonunda pişman bizimki korunduğuna ......

Benim görev yaptığım yerde kız mart ayında nişanlandı bir hafta sonra evlendi.şu an neredeyse beş aylığına girecek hamile

onlar atışı tuttturduğu için evlenmiş olmasın ne o ne hız onlar mercimeği önceden fırınlamış bence erken doğurursa şaşma ....

Aynen canım ama benim ki biliyor doktorda dün yakın açık bir şekilde söyledi bizim ki utandı

hangi salak yöntemmiş acaba

alahtan sevmeden almış bi de sevse nolurdu bilmem , ayy serapp aklımca yumurtlama haftamı atlatıp kocişi çarptığımı söylemiycem sanaaa ayy ağzımdan kaçtı

ay seninki Allahtan ona izin veriyormuş.bize o da yasaktı.kesinlikle kendisi korunurdu.bana da güvenmezdi o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…