- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
Kız bilmiyor musun nasıl bebiş yapıldığınıkızlar merhabaaz önce face'e bakıyordum,üniversiteden bir arkadaşımın göbişi şişmiş bile.bebişi olcak.ayy nasıl yapıyorlar anlamıyorum yaaa...öyle sessizce hop şişiveriyor göbekleri :44::26:
kızlar adete yakın akıntısı olan var mı adet olmuşum gibi bi ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntım olmuş bunu yaşayan var mı
canım az daha bekle bak bu kadar bekledin test falan yapmadın di mi?
canım soruyu daha önce hamilelik geçirenlere soruyosun galiba ama genelimiz ilk hamileliği tutturmaya çalışyozama düşüğüm için söyleyim sana, akıntı bende adet öncesi çoğalır ondan anlamamıştım ben , adet belirtileride yoktur bende, hamile olduğumu anlamamı sağlayan belirtiler azıcık su içsem tuvalete gidiyodum, ve kasıklarımda sancı gibi değilde çekilme vardı ben ondan anlamıştım ve bu ay 2 side yok bende
kızlar merhabaaz önce face'e bakıyordum,üniversiteden bir arkadaşımın göbişi şişmiş bile.bebişi olcak.ayy nasıl yapıyorlar anlamıyorum yaaa...öyle sessizce hop şişiveriyor göbekleri :44::26:
Canım bir hafta önce olmuşsun ya resmen böyle olur muydu hiç şimdi tabloyu değiştirirken gördüm..
yok yok yapmadım olcak gibi o yüzden umtlanıp yapmadım
Kız bilmiyor musun nasıl bebiş yapıldığını
Ay gülmekten öldüm meltem zaten kasıklarım ağrıyo
canım ben sana nasıl yapıldığını anlatayım bir er bir hatun olmak üzere 2 kişi bulunurkızım bu işin sırrı şu sen korunmayıp kocan korunacak adam senden habersiz korunmayı kesecek sende korunduğunu zannettiğin için stres olmayacaksın beklemediğin anda geliverecek biz işi göreve dönüştürdük eğlencesi falan kalmadı resmen bizim bebeler aşk değil görev meyvesi olacak ha
canım ben sana nasıl yapıldığını anlatayım bir er bir hatun olmak üzere 2 kişi bulunurkızım bu işin sırrı şu sen korunmayıp kocan korunacak adam senden habersiz korunmayı kesecek sende korunduğunu zannettiğin için stres olmayacaksın beklemediğin anda geliverecek biz işi göreve dönüştürdük eğlencesi falan kalmadı resmen bizim bebeler aşk değil görev meyvesi olacak ha
Canım doktora git istersen en kısa zamanda kistine baktır ne icab ediyorsa yaptır yoksa strese girersin iyicecanım bazen düzensiz adet oluyorum kist olduğu için.tahmin etmiştim erken olacağımı oldum yani gördüğün gibi
ama ben benimkine yüz defa söyledim..ilişkiye girerken "hadi serbest atış yapalım" diye..hiç dinlemedi.hep planlarından önce olacak diye ödü koptu.şimdi öyle bakıyo,neden olmuyo diye..inanırmısınız? bizim korunmayı bıraktığımız tarih bile planlıydı.bizimki hemen oluvercek sandı.
ayyy deli yaayani hiç uğraşmıyorlarmış gibi..demek istedim.deli!
arkadaşlar ilk atışta kim tutturmuş ki hedefi gerçi tutturanlar var zaten onlara çok şaşıyorum
ama ben benimkine yüz defa söyledim..ilişkiye girerken "hadi serbest atış yapalım" diye..hiç dinlemedi.hep planlarından önce olacak diye ödü koptu.şimdi öyle bakıyo,neden olmuyo diye..inanırmısınız? bizim korunmayı bıraktığımız tarih bile planlıydı.bizimki hemen oluvercek sandı.
Benim görev yaptığım yerde kız mart ayında nişanlandı bir hafta sonra evlendi.şu an neredeyse beş aylığına girecek hamile
ben önce hapla korunuyodum sonrada salak bir yöntemle korunuyodum artık o yöntemi söylemek istemiyorumdüşündüğümüzden 2 ay erken geldi ve gitti bebek, yani kornurken daha kolay geliyo bıcırıklar akşam eşime diyorum ki yattığımızda bu ayda olmadı hiç bi belirti yok dediki hadi ya yine mi olmadı niye ki ne bileyim niye gerçekten hemen başarılacak bişey sanıyolar sanki marketen yumurta alınıyo geçen dedi zaten sana uydum korunduk hiç korunmayacaktık diye anladı kolay olmadığını sonunda pişman bizimki korunduğuna ......
yok kız kızı zorla verdiler başkasını sveiyordu ona zorla verdiler.bir hafta boyunca ağladı kızonlar atışı tuttturduğu için evlenmiş olmasın ne o ne hız onlar mercimeği önceden fırınlamış benceerken doğurursa şaşma ....
hangi salak yöntemmiş acababen önce hapla korunuyodum sonrada salak bir yöntemle korunuyodum artık o yöntemi söylemek istemiyorumdüşündüğümüzden 2 ay erken geldi ve gitti bebek, yani kornurken daha kolay geliyo bıcırıklar akşam eşime diyorum ki yattığımızda bu ayda olmadı hiç bi belirti yok dediki hadi ya yine mi olmadı niye ki ne bileyim niye gerçekten hemen başarılacak bişey sanıyolar sanki marketen yumurta alınıyo geçen dedi zaten sana uydum korunduk hiç korunmayacaktık diye anladı kolay olmadığını sonunda pişman bizimki korunduğuna ......
yok kız kızı zorla verdiler başkasını sveiyordu ona zorla verdiler.bir hafta boyunca ağladı kız
hangi salak yöntemmiş acaba
alahtan sevmeden almış bi de sevse nolurdu bilmem , ayy serapp aklımca yumurtlama haftamı atlatıp kocişi çarptığımı söylemiycem sanaaaayy ağzımdan kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?