- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.021
ya kızlar bende pembe ve sepintişeklinde yani çok küçük iki damla kan geldi adet mi olucam acaba yoksa şu yerleşme kanaması dedikleri şeymi
Kızlar akşama ne yemek yapalım?
Yok anacım bir günüm gidiyor yarın gitmeden temiz teslim edeyim kocişe dedim haftaya gelene kadar inşallah batmaz evbenim ev küçük olduğundan çok zaman almıyor
Bekle canım az daha ne zaman geldi lekelenmenhafif lekelenme başkada yok hiç böyle bişey görmedim ben
bat ne zamandı?[/QUOT
2 eylül yani yarın
ben patlıcan yemeği yapıcam.zeytinyağlı...yoğurtlu makarna,cacık ya da salata.:125:
bat ne zamandı?[/QUOT
2 eylül yani yarın
test yaptın mı sen? bence de bekle bir gün daha.
2 eylül yani yarın
Türlü mü yapacaksın neyini yapacan patlıcanın
Yok anacım bir günüm gidiyor yarın gitmeden temiz teslim edeyim kocişe dedim haftaya gelene kadar inşallah batmaz ev
Bekle canım az daha ne zaman geldi lekelenmen
test yapmadım canm ya durup durup pede bakıyorum manyakmıyım neyimtest yapmadın değil mi?
test yapmadım canm ya durup durup pede bakıyorum manyakmıyım neyim
sakin ol bakalım..normal devam et gününe..kafan orda olmasın.
anladım canım bakalım ben ne yapacam ya da ayapacak halim kalacak mı onu da bilmiyorum akşama da kıyafetlerimi hazırlayacağım valizimi tutarımyemeği sadece..az salçalı,bol domatesli..et falan koymam ben sebze yemeklerine.sevmiyoz. çok çeşitli de yapmam. aşkım ne yapsam yiyo zaten
az bekle canım inşallah devamı gelmez..az önce günlük ped kullanıyorum değiştirirkrn gördüm
yapma bakalım canım yarına kadar bekle gelmezse kırmızılar testi yaparsın sonra da inşallah müjdeyi verirsintest yapmadım canm ya durup durup pede bakıyorum manyakmıyım neyim
yerlesme kanamasi herkesde olmuyor diye biliyorum yani cok nadir yasaniyor senin ki insallah yerlesmedir cnm bide sende hemoroid var mi ordan da gelmis olabilir
anladım canım bakalım ben ne yapacam ya da ayapacak halim kalacak mı onu da bilmiyorum akşama da kıyafetlerimi hazırlayacağım valizimi tutarım
az bekle canım inşallah devamı gelmez..
yapma bakalım canım yarına kadar bekle gelmezse kırmızılar testi yaparsın sonra da inşallah müjdeyi verirsin
İnşallah canım ümitsizlik yokinş kızlar listenin en başında benm inş uğur getiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?