- Konu Sahibi serap_serap
-
ya bende bir yarım saat yapmıyorum ama bi 15 dk oluyo azıcık beklesin işlerin ne demek işim çıkıyotatlim bilmiyorum ki adetim duzensız yumurtlamada oyle.. bakalım dun calısmalara basladık agrm var diye inş tutar... ama ben şu 30dka yatın uzanın fln dıolarya beraber olduktan sonra ben onu yapamıom hep bi işim oluyo aya kakiyorum acaba hamile kalırmıyım genede?
En azından bir 15 dakiak bekle canım spermlerin geri gelmemesi için:44:tatlim bilmiyorum ki adetim duzensız yumurtlamada oyle.. bakalım dun calısmalara basladık agrm var diye inş tutar... ama ben şu 30dka yatın uzanın fln dıolarya beraber olduktan sonra ben onu yapamıom hep bi işim oluyo aya kakiyorum acaba hamile kalırmıyım genede?
Birşey demedi. İşte fitil verdi. herşey normal dedi acaba bu da mı psikolojikdoktor ağrına bişey demedi mi niye oluyo falan ,
fitil niye iltihap falan mı varmışEn azından bir 15 dakiak bekle canım spermlerin geri gelmemesi için:44:
Birşey demedi. İşte fitil verdi. herşey normal dedi acaba bu da mı psikolojik
hafiften akıntın var dedifitil niye iltihap falan mı varmış
şuan okadar kötüyümki kimse beni anlayamaz benim bununla bütün hayallerimde bitti yuvam herşeyim yıkıldı onlar kazandı ayırıyorlar bizi tek umudum o olacaktı oysaki ben ne yapıcam şimdi nasıl nefes alıcam nasıl yaşıcam bi insan iki kez aynı yıkımı yaşarmı kestiler nefesimi ben ne yapıcam şimdi
hafiften akıntın var dedialırsan iyi olur dedi bende aldım
başladım canım zaten 7 taneanladığım çok ciddi bişey değil bu akıntı durumun, fitilde önlem amaçlı belki üşütmeden falandır, dikkat et kendine , sanılarınıda o yapıyordur belki fitil rahatlatacaktır o zaman bir an önce kullan sancın bitsinde rahat rahat çarp adamı
ya canım kendini bir toparlasana neden böyle yapıyorsun yuvanı yıkmak öyle kolay mı?şuan okadar kötüyümki kimse beni anlayamaz benim bununla bütün hayallerimde bitti yuvam herşeyim yıkıldı onlar kazandı ayırıyorlar bizi tek umudum o olacaktı oysaki ben ne yapıcam şimdi nasıl nefes alıcam nasıl yaşıcam bi insan iki kez aynı yıkımı yaşarmı kestiler nefesimi ben ne yapıcam şimdi
hafiften akıntın var dedialırsan iyi olur dedi bende aldım
kolay gele canım malum yere gelsenebaşladım canım zaten 7 tane
geldim canımkolay gele canım malum yere gelseneöldürdü beni bu mesaj mantığı yaww .........
dun gece sanki biraz kasik agrisi yasadim ufff umarim gelmezler kuramm sanki bu ay ikimizde hamis olabilirmisiz gibi bi his var icimde batimiz yakin ya seni kendime yakin hissettim bu goguslerim biraz sisti sanirim hasta olucam cok arada kaldim ya calismalara devam ederken temizlik yapmak yùzmek agir esya kaldirmak dugunlerde dans etmek ne kadar dogru acaba avrupa yakasinda begendiniz doktorlar var mi
dun gece sanki biraz kasik agrisi yasadim ufff umarim gelmezler kuramm sanki bu ay ikimizde hamis olabilirmisiz gibi bi his var icimde batimiz yakin ya seni kendime yakin hissettim bu goguslerim biraz sisti sanirim hasta olucam cok arada kaldim ya calismalara devam ederken temizlik yapmak yùzmek agir esya kaldirmak dugunlerde dans etmek ne kadar dogru acaba avrupa yakasinda begendiniz doktorlar var mi
canım akıntı olurmuş zaten hamilelik belirtilerinin arasında var ama adet öncesi sende olur muydu akıntı?kızlar adete yakın akıntısı olan var mı adet olmuşum gibi bi ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntım olmuş bunu yaşayan var mı
canım akıntı olurmuş zaten hamilelik belirtilerinin arasında var ama adet öncesi sende olur muydu akıntı?
normalde hiç olmaz ama adete yakın oluyor ama bu ay çok ıslaklık oldu gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?