Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

ya bende bir yarım saat yapmıyorum ama bi 15 dk oluyo azıcık beklesin işlerin ne demek işim çıkıyo

En azından bir 15 dakiak bekle canım spermlerin geri gelmemesi için:44:
doktor ağrına bişey demedi mi niye oluyo falan ,
Birşey demedi. İşte fitil verdi. herşey normal dedi acaba bu da mı psikolojik

canım benim üzülme ne olur ....çok kötü şeyler yaşıyorsun belliki ama bi bebek daha istiyorsan topla canım kendini ...ben de 1 yıla yakın uğraş içindeyim ilk bebeğim olmayacak ama ilki de bir sonuda hep aynı sanılı dönemlerden geçiyoruz biz ne yaparsak yapalım Rabbim ol deyince olacak her şeyde bir hayır vardırbelki şimi hamile kalsaydın stresten mutluluğuna varamıyacaktın ...bebeği kurtarıcı görmüşsün ama ya istediğin gibi olmasayı....sorunlarını çözmeye çalış önce ...sonuçta kaderinde varsa 2 çocuka bile ayrılabilirsinAllah yardımcımız olsun ben de senden farklı hissetmiyorum hr ay kırmızıları görünce ....yapcak bişey yok dua etmekten başka

hafiften akıntın var dedialırsan iyi olur dedi bende aldım

anladığım çok ciddi bişey değil bu akıntı durumun, fitilde önlem amaçlı belki üşütmeden falandır, dikkat et kendine , sanılarınıda o yapıyordur belki fitil rahatlatacaktır o zaman bir an önce kullan sancın bitsinde rahat rahat çarp adamı

başladım canım zaten 7 tane

ya canım kendini bir toparlasana neden böyle yapıyorsun yuvanı yıkmak öyle kolay mı?

dun gece sanki biraz kasik agrisi yasadim ufff umarim gelmezler kuramm sanki bu ay ikimizde hamis olabilirmisiz gibi bi his var icimde batimiz yakin ya seni kendime yakin hissettim bu goguslerim biraz sisti sanirim hasta olucam cok arada kaldim ya calismalara devam ederken temizlik yapmak yùzmek agir esya kaldirmak dugunlerde dans etmek ne kadar dogru acaba avrupa yakasinda begendiniz doktorlar var mi

hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte heerkes kavuşur bebişine

inş canm benm herkeden alırız güzel haberleri işni falan yap ama dikkat et hiç takma kafana ben bu ay öyle yapıyorum geçen aylarhamileymişim gibi her şeyi yavaş yavaş yapıyordum yatarken bile yavaş kalkarken bile yavaş ama bu ay inan yürüyüşümü bile hızlandırdım her gün 30 dk yürüyüş sitrese çok iyi geliyo herkeze tavsiye ederim

kızlar adete yakın akıntısı olan var mı adet olmuşum gibi bi ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntım olmuş bunu yaşayan var mı

kızlar adete yakın akıntısı olan var mı adet olmuşum gibi bi ıslaklık hissediyorum bakıyorum akıntım olmuş bunu yaşayan var mı
canım akıntı olurmuş zaten hamilelik belirtilerinin arasında var ama adet öncesi sende olur muydu akıntı?

kızlar merhaba az önce face'e bakıyordum,üniversiteden bir arkadaşımın göbişi şişmiş bile.bebişi olcak.ayy nasıl yapıyorlar anlamıyorum yaaa...öyle sessizce hop şişiveriyor göbekleri :44::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…