Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

3 saat sürüyo özel arabayla otobüsle 5 saat sürüyo canım isteyecem bakalım canım izin ama ben müdür yetkliyim bana ilçe milli eğitim izin veriyor o da arada gıcıklıkları tutuyor işte

tamam canım ben kaçtım. seni de çok seviyom kız

ben yarın köye gitcem görüşemeyiz sana iyi yolculuklar canım şimdiden iyi çalşımalarda eskiye göre de yeni görede yumurtlasan yakalama şansın var eşine bal falan alda git güç olsun adama yoracan biraz...öptüm seni ,

Selam kızlar, sonunda sayfaları okuma işini bitirdim. Ne çok yazmışsınız öyle maşallah. Benim de SAT 23 Ağustos idi. 8.gün yani 30 Ağustos'ta yumoşlar oldu, ovü testinde öyle çıktı. Eşim yoktu o gün inşallah 1 gün önce ve 1 gün sonrası tutmuştur. Bu arada benim siklus 27 dir hep, ortalamalara göre 13-14. gün ovü fakat ben erken yumurtluyorum. Düşük yaptığım ay da 9. günkü beraberlikten olmuştu. Bakalım, bu ay çalışmalar yoğun, denk gelsin inşallah, hepimize inşallah

canım seninle batımız aynı. herhangi bir belirtin var mı?

nbr kıs kaç topic değişti böle yaaa dier topiclere ne zaman girsem bomboşşş sweet nerde rümüş nerde veee veee veee herkes nerelere daılmış yafff

bnde kullandım fitil mantar vardı bende tabiki etkiler spermleri bence sen adete yakın kullanmaya başla doktor bana 7 gün ilişki yok dedi
tam yumurtlama zamanım ama öyle olsaydı doktor şimdi başlama demez miydi yumurtalarıma baktı çünkü gayet güzel dedi...

günaydın hayırlı sabahlar herkeze
günaydın canım ama gitmişsin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…