- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.221
3 saat sürüyo özel arabayla otobüsle 5 saat sürüyo canım isteyecem bakalım canım izin ama ben müdür yetkliyim bana ilçe milli eğitim izin veriyor o da arada gıcıklıkları tutuyor iştekaç saat sürüyo maraş-urfa arası hatta adamı son anda çarp ver eline çantasını gitsin ne kadar geç olursa o kadar ii salı günbelki 3 gün gitsen seminere perşembe cumaya izin verirler sana olmaz mı :26:
aBugün sen çok güldün
oy canım arkadaşım benimyok yook yaranılmaz sana gecenin bu vakti 72 li hesaplar yapıyom yinede yaranamıyom
17sinde oldum canıma
yın kaçında adet oldun de bakıyım kaç ağustos
17sinde oldum canım
bak bi hesaplama daha YUMURTLAMA DÖNEMİ (TARİHİ) HESAPLAMA
ayın 7 sinde yumurtlarsan akşama evine gelsen yine yetişiyon cuma cumartesi yine yap 24 saat yaşadığı için hadi inşallah bu ay bu kadar hesaplamayla bana bi yeğen şart
tamam canım ben kaçtım. seni de çok seviyom kız
ben yarın köye gitcem görüşemeyiz sana iyi yolculuklar canım şimdiden iyi çalşımalarda eskiye göre de yeni görede yumurtlasan yakalama şansın var eşine bal falan alda git güç olsun adama yoracan biraz...öptüm seni ,
napıyon canım? hoşgeldin... Orkide canım doktor bana fitil verdi ya o spermcanlara etki eder mi ya dünden beri kafamı karıştırdı bu işgünaydın canlaaar
Biz çıkmışız sen gelmişsin canım.Herkescikler burada.nbr kıs kaç topic değişti böle yaaa dier topiclere ne zaman girsem bomboşşş sweet nerde rümüş nerde veee veee veee herkes nerelere daılmış yafff
napıyon canım? hoşgeldin... Orkide canım doktor bana fitil verdi ya o spermcanlara etki eder mi ya dünden beri kafamı karıştırdı bu iş
İltihap başlangıcı dedi. almayayım mı şimdicanım etki edebilir. ne için vermişti fitili?
İltihap başlangıcı dedi. almayayım mı şimdi
tam yumurtlama zamanım ama öyle olsaydı doktor şimdi başlama demez miydi yumurtalarıma baktı çünkü gayet güzel dedi...bnde kullandım fitil mantar vardı bende tabiki etkiler spermleri bence sen adete yakın kullanmaya başla doktor bana 7 gün ilişki yok dedi
günaydın canım ama gitmişsin herhaldegünaydın hayırlı sabahlar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?