Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

evet canm bende bu ay pek umursamıyorum ama hissettiklerimi söylüyorum ama şuna da söylüyorum adet olcakmışım gibi ağrılarımda sanki olcakmış gibi ama inş olmaz canm benm umarım hwpmiz hamişizdir

ıns canım ınsan kendını dınlemekten kendını alamıyor.ama cok takılmamak lazımmıs ogrendım.ıns canım hamısızdır hepımızz

ayyyyyyy çok sevindim canm darısı bizim başımıza bize dua et lütfen dikkat et kndine bundan sonra

saol canımmm dualarım sizinle inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz...hep diyolardı bende beklerken çok kendini dinleme oluruna bırak die doğruymuş:) birde nacizane bi tavsiye Meryem suresi ve Yusuf surelerini okumanızdır kıslar..bana kalırsa ben faydasını gördüm Allahıma çok şükür...

ıns bız de senın gıbı ulasırız o guzel duyguya canım hayırlaenfeksıyon oldudunu alttan bakınca mı anlıyor?

bende çok duydum surelerin iyi geldğini ama ben kuranı baştan sona okumayı tercih ettim öyle okuyorum bakalım bu ay olmazsa ayrı ayrı okuycam canm teş edrim

inşallah tekrardan kalırsın canım yaa tedavini oluyorsan bu ay inşallah tekrardan hamiş kalırsın

ıns canım evet oluyorum tedavımı ılacımı alıyorum yanı.hem yumurtlamaya da yardımcı olur dedı doktor bakalım hayırlısı.ıns sen de kalırsın canım bu ay hamısısteyen herkesle bırlıkte.

ıns bız de senın gıbı ulasırız o guzel duyguya canım hayırlaenfeksıyon oldudunu alttan bakınca mı anlıyor?

amin canım inşallahhh...enfeksiyonu alttan bakınca anladı dr smear örneğialmıştı ..daha doğrusu benim rahim ağzında yara olduğu içinde kontrole gitmiştim ilk gittiğimdede yara büyüktü ve enfeksiyon vardı fitil vermişti..bu seferkinde yara düzelmişti ama tedbirli olalım dedi ve fitil verdi.. bi baktırmakta fayda var derim canım

bn her ay gıdıyorum prolaktıne baktırmaya canım da o zaman rahıme falan da bakılıyor.ıns doktor oyle bır seyı atlamamıstır.belırtısı yama mı oluyor canım

kızlar ben kaçıyorum biraz bu kunulardan uzak durayım yarına kadar yoksa gelmeyen şeyi getirticem biraz başka şeylerle uğraşayım yarın hayırlı haberi vermek için sabırsızlanıyorum öptüm sizleri allaha emnet

bende çok duydum surelerin iyi geldğini ama ben kuranı baştan sona okumayı tercih ettim öyle okuyorum bakalım bu ay olmazsa ayrı ayrı okuycam canm teş edrim

tabiki canım neticede biz nekadar uğraşsakta canı veren Allah baştan sona Kuranı okumak sureleri okumak hepsi iyidir Allahtan istiyoruz bekliyoruz hepimiz sonuçta. bende aynı zamanda hatim ederken ayrıca sayısına göre sureleri okudum .hepimiz için hayırlısını versin inşallah rabbim...ama her surenin bi ilmi esrarı vardır ve okuma sayıları özellikle çok önemlidir bence :)

haydı bakalım canım ıns yarın guzel haberlerını beklıyoruz opuyorum

bn her ay gıdıyorum prolaktıne baktırmaya canım da o zaman rahıme falan da bakılıyor.ıns doktor oyle bır seyı atlamamıstır.belırtısı yama mı oluyor canım

canım sonuçta dr alttan muayene ediosa kaçırcanı düşünmüyorum bu enfeksiyon durumunu . çünkü alttan bakıp sıvı alır almaz enfeksiyon varsa var diolar hemen ..bende öle çok aşırı belirti yoktu hafif bi kaşıntı ve ara ara çok az bi yanma vardı. enfeksiyon başlangıcı oldunu fitil verceğini tahmin etmiştim nitekim verdide:)

anladım canım sagolasın.ben de oyle belırtı falan yokta hanı ne olur ne olmaz dedım bosa calısma yapmayalım sonra

ohhh..ne güzel değişiklik sana canım..inşallah havası suyu iyi gelir de bebiş acele eder

neysee allahtan orki verdi mutlu haberide bizde döktük arkandan kurtlarımızı kırgınım ama az çünkü bebiş geliyo canım değerin için mi canını sıkıyon sen, 4 hafta için 204 ün fazlası var eksiği yok sen içini ferah tut , senin 2 güne bir artışına bakılıyo mu onu de bana, artış iki katıysa alışverişe başla derim nasıl hamile kalmakta stres iyi değilse kalıncada iyi değil allahımaıza şükürler olsun aldın güzel haberi eğer doktorlar garip konuştuysa şahsen kendilerini tanırım temkin amaçlıdır ama değerin inan iyi mutlu ol ki o kadar misafirin içinde bu işi becerdin ya sana pes diyorum resmen beceriksiziz biz

cok tebrik ederim canim allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallhh
darisi bize diyelim dualarini esirgeme bizden canim...

kizlar bugun giremedim esimle bugunu kendimize ayirdik neti acmadik hic o yatti simdik bende sizlere bakim dedim ama herkesler gitmesss ben gelene kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…