- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.781
hadi güzel haberleirni de bekliyoruz canım hadi yan taraf boş kaldı artık hamile yazmak istiyorumesim yanimda yok ya galiba biraz onunla ogrenmeyi bekliyorumama maalesef yakinlarda sa saglik ocagi ve eczane yok 6 aydir regl duzenimi takip ediyorum bir kere sasmadi hep 28. gun oldum :) cok sık idrara cikiyorum rahmimde sisme var ve kasiklarim cekiliyor kizlar inanin bende meraktan oluyorum ama napayim carem yok
no stresyok canım olumsuz birşey de stres işte bebek stresi
sitres yok canm sitres yok sen hep böyle demezmisin
dikkat et canım beslenmene de
sen de sürekli incir ye canım istiyorsa canınsadece kahvaltı yapmak ve gün boyu incir yemek istiyorum yemekte falan gözüm yok hiç niye bilmiyorum ama sabahları çok acıkıyorum
neden canım ümitsizlik yokkızlar bizim hayaller bir sonraki aya kaldı....
neden yine sustunuz?
Bügun yine çatasım var bi yerlere ama bu sefer nedeni belli serap
ümitsizlik yok ilk denememizdi kısmet...
belli olmaz canım sabret bak ben 6 ayın içerisindeyim nasip işi bazılarının hemen erken gelir bazılarının kilerde çok nazlı olur geç gelirümitsizlik yok ilk denememizdi kısmet...
olsun sen güldün diye bende güleyim tek kalmaKızımız olacaktır belki , ama sevinçten nutkumuz tutulmuştur , diycemde kendi espirim kendime bile komik gelmedi gülmeyin kızlar
no stres no stres.gacı benim yerimde olsan ne yaparsın oooo...Bügun yine çatasım var bi yerlere ama bu sefer nedeni belli serap
anaaaaKız sen beni sevmiyon başından atmaya mı çalıştın ne Niye burda takıldığınızı yazmıyon. Serap hanıma bak sen Topik açmış bi de saklıyo
yok canım ben saklamıyom valla benim topik ortadaanaaaakız sen beni sevmiyon başından atmaya mı çalıştın ne niye burda takıldığınızı yazmıyon. serap hanıma bak sen topik açmış bi de saklıyo
belli olmaz canım sabret bak ben 6 ayın içerisindeyim nasip işi bazılarının hemen erken gelir bazılarının kilerde çok nazlı olur geç gelir
olsun sen güldün diye bende güleyim tek kalma
no stres no stres.gacı benim yerimde olsan ne yaparsın oooo...
Bak bana cipsi önüme aldım paso yiyorum...
kizlar kirmizilar geldi su an kanamam var yerlesme kanamasi ne kadar geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?