Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

merhaba arkadaslar
bende sızdenım artık
bu ay esımle ayrıyız oyuzen eylulde cok calısmam lazım ogretmenım tutsa super olur hazıranın basına gelır tam tatılın basında harıka olur tabı rabbım en ıyısını bılır.
ıns herkes hayırlı sonuclar alır

Kür uyguladın mı hiç canım? Ben soğanı bitirdim, incire geçtim. Şimdi onlardan ümitleniyorum, inşallah boşa çıkmaz...

Yok canım uygulamadım...bu ay ilk defa ovulasyon testi uyguladım ama tutacağını sanmıyorum...ama kürün çok iyi geldiğini duymuştum..inşallah mükafatını alırsın tatlım

İnşallah canım, hepimiz inşallah... Kür uygulamak istersen birkaç sayfa önce paylaşmıştım. Başlamak istersen yardımcı olabilirim canım...

İnşallah canım, hepimiz inşallah... Kür uygulamak istersen birkaç sayfa önce paylaşmıştım. Başlamak istersen yardımcı olabilirim canım...

Tşk ederim canım bu ay regl olursam haklısın yapabilirim...sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım?

Canim, ben bebek planladığımızın 12. ayında hamile kaldım. 5 haftalık iken mart ayında düşük yaptım. 5 aydır beklemedeyiz. Tahlillerimiz ikimizin de iyi, bir problem görünmüyor, ama bebiş de gelmiyor. O yüzden biz de kolaylastirmak adına kürlere başladık bakalım hayırlısı... Senin durumlar nasıl canım?

Canım ilk başlangıç zamanı adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihini biliyorsan adet gününe 15 gün kala...

kızlar incir küründen bahsediyosunuz sanırım ama ben onu adetin 3. günü diye biliyorum çünkü yumurtlama için değilmiydi o adete 15 gün kala yumurtlama zaten olmuş oluyo yumurta oluşumu içinse geç olur yani öle değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum

Canım, soğan kürünün başlangıç zamanı o yazdigimiz, yanlış anlamışsın

geçmiş olsun canım çok üzüldüm...ama tek iyi yanı en azından hamile kalabiliyorsun canım...biz evleneli 8 ay oldu...5 aydır deniyoruz ama henüz herhangi bişi olmadı canım..adetlerim düzenli ama henüz kısmet olmadı...

Hoşgeldin canım bende öğretmenim ve eylülde ayrılıyorum eşimden.

Artık benim de ümidim EYLÜL:) beklemediğim regl tarihi 4eylül...
İnşallah gelmez regl tarihin

Yok canım soğan küründen bahsediyoruz.Ondan sonra incir kürünü yapacağız inşallah..

inşallah canım inşallah benden sonra da dökülür herkes hamiş olur :)
nşallah açılışı sen yaparsın kapanışı da ben yapacağım herhalde

ahh keşke yapabilsem açılışı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…