- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
- Konu Sahibi serap_serap
-
7. günü başlıyoruz değil mi?
Canım ilk başlangıç zamanı adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihini biliyorsan adet gününe 15 gün kala...
Artık benim de ümidim EYLÜL:) beklemediğim regl tarihi 4eylül...
Sizlerin az kalmış... Benim BAT 19 Eylül. Daha çoook var...
Keske beklediğimize değse...hiç ümidim yok bu ay...
Kür uyguladın mı hiç canım? Ben soğanı bitirdim, incire geçtim. Şimdi onlardan ümitleniyorum, inşallah boşa çıkmaz...
İnşallah canım, hepimiz inşallah... Kür uygulamak istersen birkaç sayfa önce paylaşmıştım. Başlamak istersen yardımcı olabilirim canım...
Canım ilk başlangıç zamanı adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihini biliyorsan adet gününe 15 gün kala...
Evet canım konuşmuştuk ağustos bitti benim için kırmızıları gördüm eylüle odaklandım canım hayırlısı eylülün ilk bebişi senden olur inşallah
inşallah canım inşallah benden sonra da dökülür herkes hamiş olur :)
kızlar incir küründen bahsediyosunuz sanırım ama ben onu adetin 3. günü diye biliyorum çünkü yumurtlama için değilmiydi o adete 15 gün kala yumurtlama zaten olmuş oluyo yumurta oluşumu içinse geç olur yani öle değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
Canim, ben bebek planladığımızın 12. ayında hamile kaldım. 5 haftalık iken mart ayında düşük yaptım. 5 aydır beklemedeyiz. Tahlillerimiz ikimizin de iyi, bir problem görünmüyor, ama bebiş de gelmiyor. O yüzden biz de kolaylastirmak adına kürlere başladık bakalım hayırlısı... Senin durumlar nasıl canım?
Hoşgeldin canım bende öğretmenim ve eylülde ayrılıyorum eşimden.merhaba arkadaslar
bende sızdenım artık
bu ay esımle ayrıyız oyuzen eylulde cok calısmam lazım ogretmenım tutsa super olur hazıranın basına gelır tam tatılın basında harıka olur tabı rabbım en ıyısını bılır.
ıns herkes hayırlı sonuclar alır
İnşallah gelmez regl tarihinArtık benim de ümidim EYLÜL:) beklemediğim regl tarihi 4eylül...
Yok canım soğan küründen bahsediyoruz.Ondan sonra incir kürünü yapacağız inşallah..kızlar incir küründen bahsediyosunuz sanırım ama ben onu adetin 3. günü diye biliyorum çünkü yumurtlama için değilmiydi o adete 15 gün kala yumurtlama zaten olmuş oluyo yumurta oluşumu içinse geç olur yani öle değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum
nşallah açılışı sen yaparsın kapanışı da ben yapacağım herhaldeinşallah canım inşallah benden sonra da dökülür herkes hamiş olur :)
Canım, soğan kürünün başlangıç zamanı o yazdigimiz, yanlış anlamışsın
Hoşgeldin canım bende öğretmenim ve eylülde ayrılıyorum eşimden.
İnşallah gelmez regl tarihin
Yok canım soğan küründen bahsediyoruz.Ondan sonra incir kürünü yapacağız inşallah..
nşallah açılışı sen yaparsın kapanışı da ben yapacağım herhalde
Yaparsın yaparsın ümitsizlik yokahh keşke yapabilsem açılışı :)
Yaparsın yaparsın ümitsizlik yok
başka bir sayfadayımda bayağı stres attımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?