- Konu Sahibi serap_serap
-
hosbulduk canim,hayirlisiyla gelsinler inatci meleklerimiz,tatli mi tatli,her sekerden dahada seker yavrularimiz,mis kokulu masum körpecik bedenleriyle ve tep temiz ruhlariyla
gelip hayatimiza yeni bir yön versinler,bizde onlarla birlikte hayata yeniden merhaba diyelim
Yok canım üzülmedim hayırlısı böyleymiş görev yerimi seviyorum zaten..çok üzüldüm canım ya ne nedir ki :26: her işte vardır bi hayır canım üzme kendini
Yok canım üzülmedim hayırlısı böyleymiş görev yerimi seviyorum zaten..
Öyle kaderden başka birşey değil hayırlısı ne diyelimmen doğrusu bu canım zaten kaderimiz de ne varsa oo
Kızlar ben artık ağustos sayfasını kapatıp tertemiz bir eylül sayfası açıyorum.
Mevlam bu ayda nasip eder inşallah güzel haberler almamızı...
bu ay benim gibi kür yapacak olanlar var mı?
Evet canım konuşmuştuk ağustos bitti benim için kırmızıları gördüm eylüle odaklandım canım hayırlısı eylülün ilk bebişi senden olur inşallahmerhaba canım bende agustos topiğindeyim sanırım konuşmuştuk seninle de bende agustosu bitirmiştim çoktan şimdi bat 2 ya da 3 eylül inş. rabbim hayırlısını verir herkese
Aynen canım ya ben içemedim tadı hiç hoş değil..ben bu ay soğan kürünü deniyeyim dedim. ama bir gün içtim zorla. dayanamadım tadına..devam edemedim küre..
Soğan kürünü yapmadan incir kürünü yapsak ne olur ki bir sakıncası var mı acaba?Evet canım, ben soğan kürlerini bitirdim. Bugün incire başlayacağım. Eşim de keçiboynuzuna başladı...
Soğan kürünü yapmadan incir kürünü yapsak ne olur ki bir sakıncası var mı acaba?:31:[/QUOTE .!.:Canım, bütün tavsiyeler önce soğan kürü, sonra incir küründen yana. Çünkü soğan küründe özellikle 2. küründe rahim temizleniyor, kist-iltihap vs. ne varsa sökülüyor. Bende kist vb. olmadığı halde 2. kürde kahverengi lekelenmelerim oldu, içim temizlenmiş anlayacağın... Şimdi soğan kürüm bitti incire başlıyorum. Sen de öyle yap, her halukarda soğan kürünü yap, en azından 1 kür yap 15 gün boyunca. İçmek zor değil aslında, tadı kötü değil sadece içerken kokusu mideni kaldırıyor. Onun için ben de burnumu tıkayıp içtim hep, ardından da hemen bir lokma yiyecek, meyve, zeytin vs. attım ağzıma. Sen de bu şekilde yapabilirsin...
Bilmem canım yarın bitiyo regl dönemim başlasam mı bilmiyorum yapıp yarıda da bırakmak istemiyorum..Canım, bütün tavsiyeler önce soğan kürü, sonra incir küründen yana. Çünkü soğan küründe özellikle 2. küründe rahim temizleniyor, kist-iltihap vs. ne varsa sökülüyor. Bende kist vb. olmadığı halde 2. kürde kahverengi lekelenmelerim oldu, içim temizlenmiş anlayacağın... Şimdi soğan kürüm bitti incire başlıyorum. Sen de öyle yap, her halukarda soğan kürünü yap, en azından 1 kür yap 15 gün boyunca. İçmek zor değil aslında, tadı kötü değil sadece içerken kokusu mideni kaldırıyor. Onun için ben de burnumu tıkayıp içtim hep, ardından da hemen bir lokma yiyecek, meyve, zeytin vs. attım ağzıma. Sen de bu şekilde yapabilirsin...
Ben acayip yiyorum ya ama şimdilik birşey yok gibi soğan kürünü yapmadım o yüzden olabilir mi?:18:Canm incir zamani oldugu icin taze incirde yemeni oneririm ben oyle yapiyorum bat 6 eylul bakalim nolcak hic bi belirtim yok umidimi kestim ama kismet artik..
Bilmem canım yarın bitiyo regl dönemim başlasam mı bilmiyorum yapıp yarıda da bırakmak istemiyorum..
7. günü başlıyoruz değil mi?Yap yap canım, sen istedikten sonra yarıda da kalmaz merak etme. Bak hazır reglin de bitiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?