- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.821
sus kız zaten bilet bulamıyorum
ay napayım şekerim derece 42 gösteriyor burada gel bakim senin uykun geliyor mu gelmiyor mu?
tamam canım kuş olmasada tavuk olsa olmaz mı? tavuklarımdan koparayım bir tüy.yok mu bir kuş tüyü 1. Sınıflara kuş tüyü nasıl sallanır onu öğretmekten başla
güneydoğudayım canımkızlar sohbetinizi bölüyorum ama serapcım sen nerdesin, doğu da bi yerde mi görev yapıorsun
sus kız zaten bilet bulamıyorum
ay napayım şekerim derece 42 gösteriyor burada gel bakim senin uykun geliyor mu gelmiyor mu?
tamam canım kuş olmasada tavuk olsa olmaz mı? Tavuklarımdan koparayım bir tüy.
Geç anam sende dalganı. Bak saat 2 oldu elektrik gitti 5e kadar gelmez ya ben bu şartlarda yaşıyorum
Güneydoğudayım canım
yer yok bizde diğer arkadaşlar ilçeden ile sonra antebe sonrada maraşa gececem ben arkadaş antepli o kalacak yaw karmakarışık oldu zaten herşey eğer bu ay olursa çok emek vermiş olacağım uşağum içinKız okul kayıtları başlamış ya annemde c.tesi gelecekti antepten bugün denebiliyo anca ...
kızlar sohbetinizi bölüyorum ama serapcım sen nerdesin, doğu da bi yerde mi görev yapıorsun
Reca edeceğim nalan ay pardon serap şartlarından bahsetme ben biliyosun ki fındık bahçelerinin burjuvasıyım anlamam senin halini ne güzel elektrik yok mum yak romantik olsun
yer yok bizde diğer arkadaşlar ilçeden ile sonra antebe sonrada maraşa gececem ben arkadaş antepli o kalacak yaw karmakarışık oldu zaten herşey eğer bu ay olursa çok emek vermiş olacağım uşağum içinseni kazanmak için ömrüm yollarda geçti diyecem
biraz sonra pcnin şarjı biterse mumla devam ederim anacım sohbete olar mı?
en kısa zamanda gönderecem ben sana ikonumu canım ilk fotosunu sana gönderecem dur bekleSohbetten öte ben en sevdiğim iş olan seronun sınırlarını zorluyorum bakalımIkonunu ne zaman göndercek bana
olur mardim diyarbakır urfa antep maraş olsun canım ortaya bir karışık atalım ben en kestirme olsun diyom bu da yolu uzatıyo senin bana garezin mi var ayavrumiyi yollarda sefil olurken düşünecek vaktin olmaz stres yapaman iyiymiş bu plan bi kaç il daha gezerek git sen maraşa
Hayıııyyyyyyy ditmeeee
ditmmem ditmemmm ben o kadar saf mıyım iki laptop var ikiisnin de şarjını full tutuyorum 4 saat beni idare ediyor zaten beş de elektrik geldiğine göre bir saatlik şarjım kalıyo. Tam matematik sorusuna döndü ha yazdığımHayıııyyyyyyy ditmeeee
irem beni bırakıp gitmez canım buralardadır o gelir şimdi...iremneva sana gitme dedi, kendi gitti:)) bende çıkayım artık.komsumun saçını boyayacağımgörüsürüzzz
en kısa zamanda gönderecem ben sana ikonumu canım ilk fotosunu sana gönderecem dur bekle
olur mardim diyarbakır urfa antep maraş olsun canım ortaya bir karışık atalım ben en kestirme olsun diyom bu da yolu uzatıyo senin bana garezin mi var ayavrum
ay benim düşünceli bacım kıyamam sana ben. jetini maraşta nereye konduruvericez canım yazıktır yeni aldın vurma benim köy yollarına kötüdürAman iyi be stres yapma diye demiştik tamam yollatıyorum jetimi
ay benim düşünceli bacım kıyamam sana ben. Jetini maraşta nereye konduruvericez canım yazıktır yeni aldın vurma benim köy yollarına kötüdür
bak bir yeri cızılır mızılırsa karışmamsana canım fidaa jet senin kopeğin ossun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?