Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

yok mu bir kuş tüyü 1. Sınıflara kuş tüyü nasıl sallanır onu öğretmekten başla
tamam canım kuş olmasada tavuk olsa olmaz mı? tavuklarımdan koparayım bir tüy.
Geç anam sende dalganı. Bak saat 2 oldu elektrik gitti 5e kadar gelmez ya ben bu şartlarda yaşıyorum

kızlar sohbetinizi bölüyorum ama serapcım sen nerdesin, doğu da bi yerde mi görev yapıorsun
güneydoğudayım canım

Son düzenleme:
Reca edeceğim nalan ay pardon serap şartlarından bahsetme ben biliyosun ki fındık bahçelerinin burjuvasıyım anlamam senin halini ne güzel elektrik yok mum yak romantik olsun

tamam canım kuş olmasada tavuk olsa olmaz mı? Tavuklarımdan koparayım bir tüy.
Geç anam sende dalganı. Bak saat 2 oldu elektrik gitti 5e kadar gelmez ya ben bu şartlarda yaşıyorum

Güneydoğudayım canım

Kız okul kayıtları başlamış ya annemde c.tesi gelecekti antepten bugün denebiliyo anca ...
yer yok bizde diğer arkadaşlar ilçeden ile sonra antebe sonrada maraşa gececem ben arkadaş antepli o kalacak yaw karmakarışık oldu zaten herşey eğer bu ay olursa çok emek vermiş olacağım uşağum içinseni kazanmak için ömrüm yollarda geçti diyecem

iyi yollarda sefil olurken düşünecek vaktin olmaz stres yapaman iyiymiş bu plan bi kaç il daha gezerek git sen maraşa

Sohbetten öte ben en sevdiğim iş olan seronun sınırlarını zorluyorum bakalım Ikonunu ne zaman göndercek bana
en kısa zamanda gönderecem ben sana ikonumu canım ilk fotosunu sana gönderecem dur bekle

iyi yollarda sefil olurken düşünecek vaktin olmaz stres yapaman iyiymiş bu plan bi kaç il daha gezerek git sen maraşa
olur mardim diyarbakır urfa antep maraş olsun canım ortaya bir karışık atalım ben en kestirme olsun diyom bu da yolu uzatıyo senin bana garezin mi var ayavrum

Aman iyi be stres yapma diye demiştik tamam yollatıyorum jetimi

TOTEM YAPIYORUM KIZLARRRR :118::118::118::118: HEPİMİZE GELİYOOO GÜLBENDENNNNNNN

Durdurun dünyayı binecek varRRRRRRRRRRRRRRR,Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber varRRRRRRRRRRRRRR, Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket varRRRRRRRRRR

Hadi o zaman, davran o zaman, GEL HADİ GÜZEL HABER O ZAMANNNNNNNNNNNNNNN :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Sero sabahki dediklerinin etkisi geçti içimde garip bi kıpır kıpırlık var biri güzel bir haber verecek nedir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…