- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.841
emailini yolla da bana sana foto gönderem bakki okulum ve ben nasılız?sana canım fidaa jet senin kopeğin ossun
TOTEM YAPIYORUM KIZLARRRR :118::118::118::118: HEPİMİZE GELİYOOO GÜLBENDENNNNNNN
Durdurun dünyayı binecek varRRRRRRRRRRRRRRR,Yakın zamanda bizim tarafta iyi haber varRRRRRRRRRRRRRR, Heyecanlandım telaşlandım kalpte bereket varRRRRRRRRRR
Hadi o zaman, davran o zaman, GEL HADİ GÜZEL HABER O ZAMANNNNNNNNNNNNNNN :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
İnşallah canım benden bekleme benim daha bata var kız sen ne alemdesin seninde yaklaşıyor batınSero sabahki dediklerinin etkisi geçti içimde garip bi kıpır kıpırlık var biri güzel bir haber verecek nedir.....
sopayı alıp hepinizi döverim hııı... ne bu ümitsizlik bir dur bakalım kırmızılar gelmemiş bile benimde kasıklarımda ağğrı var olağan birşey hamililik belirtilerinin arasında da var herşeyi kötüye çekiyorsunuz bebek varsa bu stresten o da dayanamazkızlar benim batıma iki gün kaldı ama adet olacakmışım gibi kasık ağrıları başladı belkide bugün gelir kırmızılarklomenden dolayı erken geliyordur... bu ayda olmadı bence bir ay daha geride kaldı. .adet olursam 3. günü tekrar doktora gideceğim büyük ihtimal tektrar klomene başlatacak acaba klomenle 2 kere denemeden sonra aşılama yapmazmı ki artık beklemek istemiyorum yoruldum yıprandım yaaa
İnşallah canım benden bekleme benim daha bata var kız sen ne alemdesin seninde yaklaşıyor batın
sopayı alıp hepinizi döverim hııı... ne bu ümitsizlik bir dur bakalım kırmızılar gelmemiş bile benimde kasıklarımda ağğrı var olağan birşey hamililik belirtilerinin arasında da var herşeyi kötüye çekiyorsunuz bebek varsa bu stresten o da dayanamaz
belirtiler benle dalga geçiyo lavobaya sık çıkma dışında bir belirtim yok ama onada bel bağlamak istemiyorum, ama arada eşime aha bu ay oldu şiştim diyorum 2 dk sürmüyo yok yok bu ay da olmadı bu çocuk diyorum (eccik yalan dünya dizisine de atıf var gülüyo eşim ) sonrada delirdin mi diyo , galiba ilk aydan sıyırcam
sopayı alıp hepinizi döverim hııı... ne bu ümitsizlik bir dur bakalım kırmızılar gelmemiş bile benimde kasıklarımda ağğrı var olağan birşey hamililik belirtilerinin arasında da var herşeyi kötüye çekiyorsunuz bebek varsa bu stresten o da dayanamaz
canım doğru söylüyorsun benim kırmızılar kesin geliyor.. ben bu ayıda geçiyorum inşallah ekim ayında gelir bebişim. iki kez klomen+iğne kullandım ama olmadı 3. günü yine doktora gideceğim büüyük ihtimal tekrar klomen deneyelim diyecek acaba iki denemeden sonra ben istesem aşılama yapmaz mı ki....
sıyırmak bana mahsus canım bu kadar sıkıntının içinde ben sıyırmadıysam sen dizini kır otur.
kızlar benim batıma iki gün kaldı ama adet olacakmışım gibi kasık ağrıları başladı belkide bugün gelir kırmızılarKlomenden dolayı erken geliyordur... Bu ayda olmadı bence bir ay daha geride kaldı. .adet olursam 3. Günü tekrar doktora gideceğim büyük ihtimal tektrar klomene başlatacak acaba klomenle 2 kere denemeden sonra aşılama yapmazmı ki artık beklemek istemiyorum yoruldum yıprandım yaaa
benim ki normal adet gibi maalesef ben hamile degilim kizlar biraz moralim bozuk agliyorum su an
nasılsınız kızlar herşey iyi mi....listeden bi arkadaşımız kırmızı kartı yemiş
Hamile bi arkadaşımız varmış tebriiikler arkadaşıma....
Benim de arada kasıklarım ağrıyo da kırmızı kart gelecek mi bilmiyorum...
Irem senle aşağı yukarı aynı günler i bekliyoruz...heyecanlanmaya başladım...
Serap sen öğretmensin di mi o yolları gidiyorsun allah kolaylık versin:44:
evet canım batlar akın sayılır gerçi benimki 11 ine kadar yolu var dengesiz ben gibiHeyecanlanamıyorumda umutlanıp umutlanmamak arasında gidip gelmekle meşgulüm
yahu elime aldım koca bi çikolata şimdi....hapur hapur yiyorum şimdi......tatlı canım istedi...sen anla yani...yaa bazen de olursa elim ayağıma dolanır beceremem...offf ireem...
emıne suan aramızda deıl maleseff az ısı var gelecek:)tatlım onun degerı 8lerdeydi bugun tekrar yapıuldı test 13.1 olmus tam olark bır haftalık yanı degerlere gore onun bebısı...son hamişimiz teşrif etmiş , canım sana bişey sorcam sana doktor nasıl 1 haftalık dedi ya 5 haftalık mı demek istiyo ..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?