- 22 Kasım 2011
- 2.648
- 116
- 163
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.801
Pembe damla damla diyen var , kahverengi akıntı şeklinde diyen var , nasıl senin ki normal adet gibi değil mi :26:
kuru incir almadım canım ama yaşından bolca tüketiyorum hemi de dalındanCips falan yok yiyeceksen incir ceviz yeAlahım oralarda sana sabır versin diyecek bişeyim yok ....
durumun nasıl canım adet kanaması mı?kizlar kirmizilar geldi su an kanamam var yerlesme kanamasi ne kadar geliyor
kuru incir almadım canım ama yaşından bolca tüketiyorum hemi de dalından
durumun nasıl canım adet kanaması mı?
doktor birşey demedi mi canım testi aldığında28 çıktı beta hcg( yine kimyasal galiba
dur hele canım ümitsizlik yok yeni bir ay başlıyor inşallah eylül sonunda müjdeyi patlatacaksın..evet cnm maalesef
28 çıktı beta hcg( yine kimyasal galiba
kuru incir almadım canım ama yaşından bolca tüketiyorum hemi de dalından
durumun nasıl canım adet kanaması mı?
benim ki normal adet gibi maalesef ben hamile degilim kizlar biraz moralim bozuk agliyorum su an
tamam göndereyim bir tabak yedim şeker komasına girmesem iyidir.banada gönder canım çekti....
ortalama 29 gun.
13.gun yumurtlama ıhtımalımın en yuksek oldugu gun.
sat :23 agustostu.
9.gun yanı 31 agustosta : ıkıncı cızgı sılıktı
1 eylul yanı 10.gun : ıkıncı cızgı bıraz daha belırgındı.
2 eylul yanı 11.gun : yıne silikleşti çizgi.
3 eylül yanı dün yani 12.gün : cok belirgindi cızgı
bugun ise ogleden sonra adet sancısı gıbı ama inceden sızıyla bir sancım var şu an.
bugün 13.gün.sanırım gıdaklama günüm dediğin gibi:))
cok heyecanlıyım.
belki de hayatımın akışını değiştirecek bi karar alıp ta,bu aksam çalışırsam...
belki! anne olmak! hem ürkütücü hem de tebessüm oluor yüzümde düşününce.
evlendikten tam 4 yıl sonra.
34 yıldır alıştıgım yalnızlığıma son vermek için bu aksam herseyı degıstırebilirim.
cok korkuyorum.
ya pısman olursam diye.rahata alısmıs,calısmaya asık,özgür olan ben...
lutfen bıseyler soyleyın arkadaslar.lutfen!
tamam göndereyim bir tabak yedim şeker komasına girmesem iyidir.
acayip uykum var sıcaktan fenalık geldi
kızlar benim kafam karıştı.. Simdi benm son adet 26 ağustostu.
Internette yumurtlama gününe bakıyorum 4 eylül-10 eylül arası en uygun gün diyor..
E ben doktora gittim klomen verdi, ayın 10 unda beni kontrole çağırdı.. O zaman çok geç bi tarihe çağırmış olmu yor mu? :44:
üni de çalışıyorum canım memurum , çok geç bir tarih olmuyor canım çünkü yumurtlama haftası olarak verilen tarihlerde genelde yumurtlama günün son gün oluyo, internetten hafta olarak değilde direk gün hesaplayan bir siteye bakrsan sana 10 eylülü yazacaktır, o muhtemel hafta ve öncesini boş geçirme diye belki erken yumurtlarsan diye ,
sus kız zaten bilet bulamıyorumhaftasonuna ye bir tabak öyle git işte o zaman gör komaya kim giriyo
ay napayım şekerim derece 42 gösteriyor burada gel bakim senin uykun geliyor mu gelmiyor mu?Biz çalışıyoz burda ne uykusu ya w
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?