Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

canım hiç korkma küçücük tatlı bebek düşün:) benim yaş 25 hatta 26 oldu..geç kaldım diye korkuyorum, lütfen endişelerini bir yana bırak, anneliğin tadını da cıkar..bak ben 1 yıl olacak hala uğrasıyorum..insallah uğrasmadan hamis kalırsın:)

iremneva nerde çalısıyorsun sekerim bende bugün evdeyim.canım sıkıldı biraz bakayım kızlar neler yazmıs dedim...

kızlar benim kafam karıştı.. simdi benm son adet 26 ağustostu.
internette yumurtlama gününe bakıyorum 4 eylül-10 eylül arası en uygun gün diyor..
e ben doktora gittim klomen verdi, ayın 10 unda beni kontrole çağırdı.. o zaman çok geç bi tarihe çağırmış olmu yor mu? :44:

üni de çalışıyorum canım memurum , çok geç bir tarih olmuyor canım çünkü yumurtlama haftası olarak verilen tarihlerde genelde yumurtlama günün son gün oluyo, internetten hafta olarak değilde direk gün hesaplayan bir siteye bakrsan sana 10 eylülü yazacaktır, o muhtemel hafta ve öncesini boş geçirme diye belki erken yumurtlarsan diye ,

anladım canım tesekkür ederim baya kafama takılmıstı, geç kalmıs olabılırım diye.. bende malatyada memurum .. doktor sıkıntı olmadığını söylüyor ama yaklasık 1 yıldır olmadı hala hatta rahim filmi falanda çekildim, normal çıktı.. bekliyorum bakalım.evlilikte 3.yıla girdik cevre baskısı arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…