Ağustos Ayından Ümidi Kesip Eylül Ayına Göz Dikenler...

sen naptın canım sonuç ne

şu an bir şey yok işte beklemekten başka. iki gün sonra tekrar yapıp yükseliyor mu bakacaz. doktor bunu söyledi sadece. ancak öyle soyleyebılırım kımyasal mı değil mi. var mı yok mu dedi. düşünmemeye çalış dedi ama işte.

aynı seyi tekrar yaşamak cok koydu bana.

değerin kaçtı canım ben kaçırmışım onu....

üzülmek yok canım

canım listeden silmiyorum sadece tarihi değiştiriyorum 30 eylül yapıyorum inşallah ayın 30unda güzel haberler verirsin olur mu?
Üzülmek yok bu arada yeni bir ay ve yeni bir umut

tşk ederim canım inş. topiğin bana uğur getirir:) buna inanıyorum

kızlar benim kırmızılar geldi 2 gün erken olarak. hayırlısı olsun umudumu kesmiyorum inşallah bebişim olacak eylül ayına yeni umutlarla giriyorum cuma günü doktoruma gidiyorum tekrar hormon testi yapacak sonrası yüne klomen diyecek ama ben vu sefer aşılamayı soracağım eğer olur derse isteyeceğim artık sabırsızlanıyorum bir an önce olsun istiyorum rabbimm kimselere aratmasın

tatlım sıkma canını bebeklerimiz zamanını bekliyorgelmek için biz biraz sabırsız davranıyoz allahın izni ile bebelerimiz olacak allah herkesin gönlüne göre versin

tatlım sıkma canını bebeklerimiz zamanını bekliyorgelmek için biz biraz sabırsız davranıyoz allahın izni ile bebelerimiz olacak allah herkesin gönlüne göre versin

sağolasın canım inşallah az kalmıştır gelmelerine inşallah bu aydan sonuç alırım ya en azından 2012 bitmeden rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhamiş kalayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…