- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.881
ama dahada yükselecekmiş canım
canım nrknyden haberin var mı hamişlik durumu
mantarlı tavuk sote gel yiyelim
tamam gel bende de üzüm karpuz var bekliyorumo zaman maaşı bekleyim tam zengin olurumoooo seninki daha güzelmiş ben sonunda rulo mücver kavun ikilisini yaptım çorbamda var ama sana gelcem yemeğe
kızlar sonuç değerim 1043 daha yeni altım kan tahlilimi
sen naptın canım sonuç neçok güzel gerçekten. sağlıkla kucağına al inşallah. nolur bana da dua et
sen naptın canım sonuç ne
şu an bir şey yok işte beklemekten başka. iki gün sonra tekrar yapıp yükseliyor mu bakacaz. doktor bunu söyledi sadece. ancak öyle soyleyebılırım kımyasal mı değil mi. var mı yok mu dedi. düşünmemeye çalış dedi ama işte.
aynı seyi tekrar yaşamak cok koydu bana.
üzülmek yok canımşu an bir şey yok işte beklemekten başka. iki gün sonra tekrar yapıp yükseliyor mu bakacaz. doktor bunu söyledi sadece. ancak öyle soyleyebılırım kımyasal mı değil mi. var mı yok mu dedi. düşünmemeye çalış dedi ama işte.
aynı seyi tekrar yaşamak cok koydu bana.
ümidini kırmak yok canım bol bol dua edelim bebişin sana tutunsun28.3 çıktı cnm. belki de yükselir ya bakalım
canım listeden silmiyorum sadece tarihi değiştiriyorum 30 eylül yapıyorum inşallah ayın 30unda güzel haberler verirsin olur mu?
Üzülmek yok bu arada yeni bir ay ve yeni bir umut
öenmli değil canım inşallah bu ayın sonunda senden de güzel haberler alacağız.ben buna da inanıyorumtşk ederim canım inş. topiğin bana uğur getirir:) buna inanıyorum
ben sıcaktan ölüyorum canım patlayacağım birazdankizlar ne yaparsinizzz bakiiimmm
çok güzel gerçekten. sağlıkla kucağına al inşallah. nolur bana da dua et
28.3 çıktı cnm. belki de yükselir ya bakalım
kızlar benim kırmızılar geldi2 gün erken olarak. hayırlısı olsun umudumu kesmiyorum inşallah bebişim olacak eylül ayına yeni umutlarla giriyorum cuma günü doktoruma gidiyorum tekrar hormon testi yapacak sonrası yüne klomen diyecek ama ben vu sefer aşılamayı soracağım eğer olur derse isteyeceğim artık sabırsızlanıyorum bir an önce olsun istiyorum rabbimm kimselere aratmasın
tatlım sıkma canını bebeklerimiz zamanını bekliyorgelmek için biz biraz sabırsız davranıyoz allahın izni ile bebelerimiz olacak allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?