- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.901
ümitsizlik yok canım iyi olacak yeni bir ay yeni bir başlangıç olacak mevlam en kısa zmanda verecek bbeişlerimizi inşallahkızlar benim kırmızılar geldi2 gün erken olarak. hayırlısı olsun umudumu kesmiyorum inşallah bebişim olacak eylül ayına yeni umutlarla giriyorum cuma günü doktoruma gidiyorum tekrar hormon testi yapacak sonrası yüne klomen diyecek ama ben vu sefer aşılamayı soracağım eğer olur derse isteyeceğim artık sabırsızlanıyorum bir an önce olsun istiyorum rabbimm kimselere aratmasın
ümitsizlik yok canım iyi olacak yeni bir ay yeni bir başlangıç olacak mevlam en kısa zmanda verecek bbeişlerimizi inşallah
ne güzel canım gelecek bat ne zamanevet ümidimi hiç kesmedim kesmiyorum rabbim en hayırlı zamanda inşallah nasip edecek bu aya dop dolu ümitlerle başlıyorum
başın sağolsun canım benim bende temmuz 14de yaşadım o acıyı anneim babası vefat etti ben üzülmeyeyim diye bana da haber vermemişler ama ben farkeidnce mecbur kaldılar ben yetişmiştim cenazeye. Mevlam mekanlarını cennet eylesin ne diyelim acın tazedir git yat dinlen yarına bomba gibi gel tamam mı?kızlar merhaba, salı günü sabah dedemin vefat ettiğini öğrendim.hemen yola çıktık ama cenazesine yetişemedim.bir gün kalıp geri dönmek zorunda kaldım.Allah'tan babamın 3 kardeşi var da kalabalıklar.bir sürü yeğen,abla,kardeş...zaten annesi de yoktu.babam çok küçükken ölmüş..babam çok üzüldüğü için yüreğim eridi...çok zor.. Allah dedemden aldığı yıllara daha doğmamış bebeklerimize versin inşallah.
eve geldim şimdi.çok yorgunum.yarın görüşürüz.
ne güzel canım gelecek bat ne zaman
inşallah canım bekliyoruz senden de güzel haberleriniinşallah gelemez olur 5 ekim canım
kızlar merhaba, salı günü sabah dedemin vefat ettiğini öğrendim.hemen yola çıktık ama cenazesine yetişemedim.bir gün kalıp geri dönmek zorunda kaldım.Allah'tan babamın 3 kardeşi var da kalabalıklar.bir sürü yeğen,abla,kardeş...zaten annesi de yoktu.babam çok küçükken ölmüş..babam çok üzüldüğü için yüreğim eridi...çok zor.. Allah dedemden aldığı yıllara daha doğmamış bebeklerimize versin inşallah.
kızlar merhaba, salı günü sabah dedemin vefat ettiğini öğrendim.hemen yola çıktık ama cenazesine yetişemedim.bir gün kalıp geri dönmek zorunda kaldım.Allah'tan babamın 3 kardeşi var da kalabalıklar.bir sürü yeğen,abla,kardeş...zaten annesi de yoktu.babam çok küçükken ölmüş..babam çok üzüldüğü için yüreğim eridi...çok zor.. Allah dedemden aldığı yıllara daha doğmamış bebeklerimize versin inşallah.
Bugün de ben kepenkleri açayım dedim.
Herkese güzel ve mutlu günler
iyiyim canım ne olsun kız irem kasığımdaki ağrı bugün yok acaba yumoş bitti mi?günaydın kız nassın...........
iyiyim canım ne olsun kız irem kasığımdaki ağrı bugün yok acaba yumoş bitti mi?
kız vardı da kociş arabadan indirmemiş arabada kalmış şu an maraşta yani testler.kaç test almıştın yapıver bi tane 11 de , ben kasık olayından anlamıyom canım ben test adamıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?