- Konu Sahibi serap_serap
-
- #1.921
kız vardı da kociş arabadan indirmemiş arabada kalmış şu an maraşta yani testler.
Bugün de ben kepenkleri açayım dedim.
Herkese güzel ve mutlu günler
sence olmuş mudur ya takvime göre daha vardı amazaten yapsanda bi anlamı olmayacak acı haber eğer kocişin yanındayken yumurtladıysan zaten hafta sonuna kadar sürmez yumurtlaman, iyi haber zaten yanındayken değerlendirdin için ferah olsun , bi deneme test yaparsın gidince ...
güneyadın canım sana da hoşgeldingünaydın canm hayırlı sabahlar herkeze
sence olmuş mudur ya takvime göre daha vardı ama
güneyadın canım sana da hoşgeldin
tam kırmızı değildi diğeriyle aynı değildi ama kırmızılık vardıolmuştur tam zamanında yanındaydı adam sen test yaptın o ara nasıldı çizgiler...
tam kırmızı değildi diğeriyle aynı değildi ama kırmızılık vardı
haydi sofraya...............
ya testi pazar yapmıştım kociş zaten salı akşamı gitti gitmeden debi günü daha olsa bile eşitlenmek için, spermler uzun yaşıyo şansın yüksek , gidince yinede yap belki geç döllenme falanda olur ikizi garantile
afiyet olsun..............ohhh afiyet olsun ben yaptım kahvaltı, bana bi davşan ganı çay lutfen....
ya testi pazar yapmıştım kociş zaten salı akşamı gitti gitmeden de
yok canım yapmadım çünkü pazartesi çok yorgundum ve hiç aklıma bile gelmedi folik asit vermişti doktor onu bile içmeyi unutmuşum akşamda yemeğe davetliydik köylülerden birine hiç aklıma biile gelmedi yani:18:pazartesi yapmadın mı test salı sadece pazar mı yaptın ...
yok canım yapmadım çünkü pazartesi çok yorgundum ve hiç aklıma bile gelmedi folik asit vermişti doktor onu bile içmeyi unutmuşum akşamda yemeğe davetliydik köylülerden birine hiç aklıma biile gelmedi yani:18:
eksiksiz görev yapıldı canım onda sıkıntı yokneyse görevini yaptıysan sıkıntı yok, çizginin eşitlendiğini görmen için iyiydi ....
eksiksiz görev yapıldı canım onda sıkıntı yok
aaa edepsizzz öyle şeyler deme beğeniveririm mesajını face e irezil olursunnerden çıktı bu face olayı ya sinir oldum özelimiz genelimiz kalmayacak ....
bence de ya çok saçma oldu
İrem acayip uykum var neden bilmiyorum ama buraya geldim geleli gözlerimi açamıyorum sabahın köründe kalkıyorum
sıcaktan ve şehir değiştirdiğindendir, mesaj atamıyom şuan sana aha elbise görebilirmisin bilmiyom ama :26: Yenimoda - En kaliteli markalar, %85'e varan indirimlerle!
ana sayfaya atıyo canım iki bayan var birinde etek ve gömlek diğerinde pardesü var
güzelmiş canım güzelmiş güzel günlerde kullanAnadım bebiş, üyeliğin olmayınca göremiyon du ben sana üyeliksiz bi güzellik yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?