- 25 Ağustos 2019
- 181
- 91
- 13
- 30
- Konu Sahibi Papatyalaraskina16
-
Yaptır bakalım ama erken değil mi ? Gerçi öyle dediğime bakma bende bu tabloyla karsilassam hemen kan testi yaptırırdimAkşam iğne için hastaneye gidecez gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum canım
Bu arada embriyolog aradı beni. 14 yumurta bölünmeye devam ediyor 3 tanesi geriden geliyor Çarşamba günü transferiniz var dedi. Cuma günü toplandı Çarşamba günü 6.gun oluyor.Akşam iğne için hastaneye gidecez gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum canım
Yaptır yaptır bana da haber verAkşam iğne için hastaneye gidecez gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum canım
Evet çok erken ama tutamadım kendimi 8.23 çıktı değerYaptır bakalım ama erken değil mi ? Gerçi öyle dediğime bakma bende bu tabloyla karsilassam hemen kan testi yaptırırdim
Toplama yapıldığı gün sayılmıyormuş canim kaliteli olsunlar sa gününe takılmaBu arada embriyolog aradı beni. 14 yumurta bölünmeye devam ediyor 3 tanesi geriden geliyor Çarşamba günü transferiniz var dedi. Cuma günü toplandı Çarşamba günü 6.gun oluyor.
Yani sonuç olarak hamile misin ? Doktor bişey dedi mi ?Evet çok erken ama tutamadım kendimi 8.23 çıktı değer
Her şey yolunda dedi 8e bölünmeleri gerekiyordu bölündüler dediToplama yapıldığı gün sayılmıyormuş canim kaliteli olsunlar sa gününe takılma
Sonuç kaç çıkarsa çıksın önemli olan 2 e katlanması gerekiyor o yüzden 2 gün sonra rest tekrarlanacak yükselecek mi bakalımYani sonuç olarak hamile misin ? Doktor bişey dedi mi ?
Çok iyi canım sevindim senin adınaHer şey yolunda dedi 8e bölünmeleri gerekiyordu bölündüler dedi
Ben olumlu hissediyorum inşallah öyle olur . Duam seninleSonuç kaç çıkarsa çıksın önemli olan 2 e katlanması gerekiyor o yüzden 2 gün sonra rest tekrarlanacak yükselecek mi bakalım
İkimiz içinde hayırlısı olsun inşallah canımBen olumlu hissediyorum inşallah öyle olur . Duam seninle
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? Yarın 9da hastanede olacağım.Canım nasılsın yarın kaçta transferin
İyiyim bende çok şükür hadi bakalım dualarım seninle al bebişini gelİyiyim canım çok şükür sen nasılsın ? Yarın 9da hastanede olacağım.
Ayy inşallah canım aminnnn. Allah razı olsun.İyiyim bende çok şükür hadi bakalım dualarım seninle al bebişini gel
Canım evet aynı yerde olacak işlem,eğer senden sonra kimse olmayacaksa odada kalıyorsun odanın durumuna bağlı yani yoğunsa aşağıya indiriliyorsun ben son islemdim odada yattım 2 saatAyy inşallah canım aminnnn. Allah razı olsun.
Bu arada transferi de yumurta topladıkları yerde mi yapıyorlar ? Ve işlemden sonra ordaki odaya mı alıyorlar?
Canım evet aynı yerde olacak işlem,eğer senden sonra kimse olmayacaksa odada kalıyorsun odanın durumuna bağlı yani yoğunsa aşağıya indiriliyorsun ben son islemdim odada yattım 2 saat
Oda daha rahat oluyor. Heyecan ve stres bastı. Yarın ola hayrola inşallah.
Hadi gözünaydın canım nasıl geçti hastanede misin şu anCanım transferim yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?