- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 31
- Konu Sahibi Papatyalaraskina16
-
İyi bakalım canım diğer embriyolar noldu dondurdular mı canımŞimdi geldik eve canım. İyiyim çok şükür ağrım sızım yok. Transferden sonra yapılacak olan iğneleri yaptırdık onların acısı oldu sadece
Beslenmene çok dikkat et canımŞimdi geldik eve canım. İyiyim çok şükür ağrım sızım yok. Transferden sonra yapılacak olan iğneleri yaptırdık onların acısı oldu sadece
Evet canım 4embriyo dondurulduİyi bakalım canım diğer embriyolar noldu dondurdular mı canım
Evet canım lifli gıdalar tuket dediBeslenmene çok dikkat et canım
Evet kabız olabilirsin ama benı hiç etkilemedi aksine ishal oldumEvet canım lifli gıdalar tuket dedi
Bakalım bende ne olacak ben kabızlığa yatkinim biraz ama bir şurup söyledi kabız olursan bunu içebilirsin dediEvet kabız olabilirsin ama benı hiç etkilemedi aksine ishal oldum
Bana da yazdılar şurubu bende ben kolay kolay kabız olmam gerek yok dedim hemşire de bu kadar emin konuşma olabilirsin falan gibi birşey söyledi güldük sonra ishal oldum diye aradımBakalım bende ne olacak ben kabızlığa yatkinim biraz ama bir şurup söyledi kabız olursan bunu içebilirsin dedi ☺
Korktuğum gibi değilmis hiç hissetmedim . Şahin bey ekrana bakabilirsin bırakacağım şimdi dedi ben böyleyim "ne şuan içerde mi ?" bir güldüler bana öyle paniktim ki :)
Bende aynı kendimi acıya o kadar şartlamışım ki canım acıyacak diye bekledimBana da yazdılar şurubu bende ben kolay kolay kabız olmam gerek yok dedim hemşire de bu kadar emin konuşma olabilirsin falan gibi birşey söyledi güldük sonra ishal oldum diye aradımben dedim canım çok kısa sürüyor bende spekulum takılınca baya uzun sürecek sandım hemşire parmağıyla bu parlak yere bak dedi oraya mı gelecek dedim yok o bebeğin işte dedi aaaa dedim ben sanıyorum daha işleme başlamadilar
Zaten çok kısa sürüyor bende çok şaşırmıştımBende aynı kendimi acıya o kadar şartlamışım ki canım acıyacak diye bekledim
Amin inşallahRabbim yüzümüzü güldürür inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Değerim 3.91 kimyasal sanırım şahin beyle görüştüm ilaçlara devam cumartesiyi beklicez dedi ..Amin inşallah
Canım belki ilaçların etkisidir sen bırakma ilaçları dediği gibi. Cumartesi günü test tarihin mi ?Değerim 3.91 kimyasal sanırım şahin beyle görüştüm ilaçlara devam cumartesiyi beklicez dedi ..
Evet cumartesi ama dünden beri kahverengi lekelenmem var artık umudum kalmadi yukselmez bu saatten sonraCanım belki ilaçların etkisidir sen bırakma ilaçları dediği gibi. Cumartesi günü test tarihin mi ?
Canım kahverengi lekelenme tutunma belirtisi olabilir internette okudum . Sen umudunu yitirme ilaçlarını ihmal etme. Allah büyük bekle bakalım cumartesiniEvet cumartesi ama dünden beri kahverengi lekelenmem var artık umudum kalmadi yukselmez bu saatten sonra
Evet normalde olabilir ama benim değer düşüşe geçmiş aynı kalsa belki bi umut derdim benim serüven burada son buldu umarım sen pozitif alırsınCanım kahverengi lekelenme tutunma belirtisi olabilir internette okudum . Sen umudunu yitirme ilaçlarını ihmal etme. Allah büyük bekle bakalım cumartesini
Canım ama üzülme yaşın daha çok genç olur illaki. En önemli şey moralinin yüksek olması. Benim hep umudum var senden yanaEvet normalde olabilir ama benim değer düşüşe geçmiş aynı kalsa belki bi umut derdim benim serüven burada son buldu umarım sen pozitif alırsın
Ben bu konuda pek bir şey diyemeyecegim çünkü bende tecrübesizim ilk denemem.Arkadaşlar merhaba ben salı günü transfer oldum. 2 tane transfer edildi biri 8.e bölünmüş diğeri 6.ya ama ben tam olarak anlayamadım 2.cisi için yinede transfer edelim dedi Şahin bey.Yaşım 40 ama tutarmı acaba en erken ne zaman test yapabilirim sizce.
bana da 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür tutundu canım, kalitesi de grade 2 yazıyordu üstelik.Ben bu konuda pek bir şey diyemeyecegim çünkü bende tecrübesizim ilk denemem.Tek diyebileceğim şey inşallah tutar ve bebeğinize sağ salim kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?