- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Papatyalaraskina16
-
bana da 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür tutundu canım, kalitesi de grade 2 yazıyordu üstelik.Arkadaşlar merhaba ben salı günü transfer oldum. 2 tane transfer edildi biri 8.e bölünmüş diğeri 6.ya ama ben tam olarak anlayamadım 2.cisi için yinede transfer edelim dedi Şahin bey.Yaşım 40 ama tutarmı acaba en erken ne zaman test yapabilirim sizce.
Bana 5.gun embriyosu transfer edildi kalitesi de iyiydi dendi ama evrakta 4BB yazıyor. Bu konuda bir bilginiz var mı ?bana da 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür tutundu canım, kalitesi de grade 2 yazıyordu üstelik.
çok teşekkür ederim, şimdi tekrar baktım evrağa ama bende harf yazmıyor ET embriyo kalite Grade II yazıyor sadece, bir de D3 yazıyor o da day 3 yani üçüncü gün embriyosu anlamında sanırım..Bana 5.gun embriyosu transfer edildi kalitesi de iyiydi dendi ama evrakta 4BB yazıyor. Bu konuda bir bilginiz var mı ?
Bu arada çok sevindim , Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah. ♥
Bende embriyo kalite yazan yerin karşısında 4BB yazıyor o yüzden kafam karıştı . Transfer günüyle birlitke bugün 3.gunum . Sağ kasığımda biraz ağrım var. Siz herhangi bir şey yaşadınız mı?çok teşekkür ederim, şimdi tekrar baktım evrağa ama bende harf yazmıyor ET embriyo kalite Grade II yazıyor sadece, bir de D3 yazıyor o da day 3 yani üçüncü gün embriyosu anlamında sanırım..
ben çok şişkinlik yaşamıştım, benim 20 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi döllendi hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen, bunlardan da sadece bir tanesi 3. günde 8 hücreye kadar bölünebildi ve riske atmamak için 5. güne bırakmadılar hemen transfer oldum 3. günde. o yüzden doktor da hatta demişti hamile kalırsan sana çok yük binecek o yüzden dondurulabilir embriyo durumuna göre dedi ama dondurulmadı taze transfer yapıldı canım. kasık ağrısı ve şişkinlik çok fazlaydı ödem yaptı benim vucut. e2 4800dü toplama öncesi hatta iptal olursa diye çok korkmuştum. onun dışında bende en ufak bir hamilelik belirtisi olmadı, ne mide bulantısı ne baş dönmesi sıfır belirti. şimdi 3. aya girmek üzereyim hala hiç bir belirtim yok hatta:) o yüzden belirti aramak yersiz oluyor kendini strese sokarsın sadece, ben transferden sonraki 10. gün dayanamayıp kan testi yapmıştım 156 çıkmıştı, iki gün sonra bir de idrar yapayım hatıra saklarım dedim ama aşırı silik çıktı varla yok arası... ertesi gün korkarak tekrar yaptırdım ikiye katlamıştı çok şükür. o yüzden ben idrar testlerine de hiç güvenmiyorum...Bende embriyo kalite yazan yerin karşısında 4BB yazıyor o yüzden kafam karıştı . Transfer günüyle birlitke bugün 3.gunum . Sağ kasığımda biraz ağrım var. Siz herhangi bir şey yaşadınız mı?
Bende de 23 yumurta toplandı 20si olgundu 14ü döllendi yumurta toplama günü ve devam eden 3 günde aşırı şişkinlik ve kasik ağrısı yaşadım. Transfer günü de 5.gun embriyosu transfer edildi. Sanırım iki tane embriyo transfer edildi tam olarak bilmiyorum. Şuan şişkinlik var ve sağ kasığımda ara ara bir ağrı oluyor.ben çok şişkinlik yaşamıştım, benim 20 yumurtam toplandı sadece 3 tanesi döllendi hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen, bunlardan da sadece bir tanesi 3. günde 8 hücreye kadar bölünebildi ve riske atmamak için 5. güne bırakmadılar hemen transfer oldum 3. günde. o yüzden doktor da hatta demişti hamile kalırsan sana çok yük binecek o yüzden dondurulabilir embriyo durumuna göre dedi ama dondurulmadı taze transfer yapıldı canım. kasık ağrısı ve şişkinlik çok fazlaydı ödem yaptı benim vucut. e2 4800dü toplama öncesi hatta iptal olursa diye çok korkmuştum. onun dışında bende en ufak bir hamilelik belirtisi olmadı, ne mide bulantısı ne baş dönmesi sıfır belirti. şimdi 3. aya girmek üzereyim hala hiç bir belirtim yok hatta:) o yüzden belirti aramak yersiz oluyor kendini strese sokarsın sadece, ben transferden sonraki 10. gün dayanamayıp kan testi yapmıştım 156 çıkmıştı, iki gün sonra bir de idrar yapayım hatıra saklarım dedim ama aşırı silik çıktı varla yok arası... ertesi gün korkarak tekrar yaptırdım ikiye katlamıştı çok şükür. o yüzden ben idrar testlerine de hiç güvenmiyorum...
Nasılsın canım nasıl gidiyorCanım ama üzülme yaşın daha çok genç olur illaki. En önemli şey moralinin yüksek olması. Benim hep umudum var senden yana
Rahimde falan bi sıkıntı yoksa tutacagını düşünüyorum bölünme olarak iyi bence embriyolariniz sıkıntı yapmayın kendinize ve belirti aramayın derim ben ..Arkadaşlar merhaba ben salı günü transfer oldum. 2 tane transfer edildi biri 8.e bölünmüş diğeri 6.ya ama ben tam olarak anlayamadım 2.cisi için yinede transfer edelim dedi Şahin bey.Yaşım 40 ama tutarmı acaba en erken ne zaman test yapabilirim sizce.
İyiyim canım beklemedeyim bugün biraz ağrım var . Hayırlısı diyorum bekliyorum. Sen nasılsın ?Nasılsın canım nasıl gidiyor
İyi miyim nasılım inan bende bilmiyorum canım kafam allak bullak hâlâ toparlayabilmis değilim belirti arama kuzum olacak inşallahİyiyim canım beklemedeyim bugün biraz ağrım var . Hayırlısı diyorum bekliyorum. Sen nasılsın ?
İyi olacaksın canım Allah'ın izniyle. Moralini bozma. Her şey düzelecek.İyi miyim nasılım inan bende bilmiyorum canım kafam allak bullak hâlâ toparlayabilmis değilim belirti arama kuzum olacak inşallah
Sizin adınıza çok sevindim inşallah rabbim bizede yaşatır.bana da 8 hücreli 3. gün embriyosu transfer edildi ve çok şükür tutundu canım, kalitesi de grade 2 yazıyordu üstelik.
Evet süreç gerçekten çok zor. Rabbim bu çektiğimiz acıları inşallah güzel bir meyve ile taçlandırır.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah süreçler zorluymuş
Sizin adınıza çok sevindim inşallah rabbim bizede yaşatır.
Ben çok memnun kaldım. Hem kendisi hem ekibi çok güler yüzlü. İlk denememde de tuttu çok şükür. Bence gidip görüşün. Ne gerekiyorsa en başından söylüyor zatenSahin bey den memnun kaldiniz mi kizlar. Bende de cikolata kisti var tup bebek tutmaz diye korkuyorm kist ile
Ben görüştüm zaten kendisi ile ama henüz tedaviye başlayamadım çikolata kistleri var kistler varken bebek tutunamaz diye korkuyorumBen çok memnun kaldım. Hem kendisi hem ekibi çok güler yüzlü. İlk denememde de tuttu çok şükür. Bence gidip görüşün. Ne gerekiyorsa en başından söylüyor zaten
Anladım canim o konuyu bilemicem. Bende sadece polikistik over vardı. Ama kişiye özel tedavi yaptıkları için her riski göz önüne alıyorlarBen görüştüm zaten kendisi ile ama henüz tedaviye başlayamadım çikolata kistleri var kistler varken bebek tutunamaz diye korkuyorum
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Ben Şahin beyde ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Şuan 4.bucuk aylik hamileyim. Allah nasip ederse bir oğlum olacak.Merhaba kızlar ben de şahin beyde tedaviye başladım işinde çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim güleryüzse güleryüz bilgiyse bilgi ilgiyse ilgi okadar doktor gezdim onun gibisine bursada denk gelmedim inşallah herkes birgün isteğine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?