Çok tsk ederim cevaplarinizla rahatlattiniz ben ayrıca vajinal ultrason dan çok korkuyorum :-(Bence baskalariyla kiyaslamayin kendinizi bosyere evham yaparsiniz. Burada 8 haftada hatta daha daha sonraki günlerde duyanlarda var. Erken duyanlarda var. Ben 6+1 de karnimdan gördüm kalp atisini. Ama bu surede görenler vajinal ultrasonda görmüş hep. Kişiden kişiye değişiyor. Doktorun cihazindan fark ediyor. Lütfen kendinizi strese sokmayin bebeginizde kotu etkilenir. İyi düşünün iyi olsun. Saglikli hamilelikleri dilerim.
[QUOTost: 37682805, member: 634596"]Çok tsk ederim cevaplarinizla rahatlattiniz ben ayrıca vajinal ultrason dan çok korkuyorum :-(
merhaba bende 6 haftalık gebeyim perşembe günü kontrolum vardı kalp atışı duyuldu.Mrb arkadaşlar benim sat 28 eylül6 haftalık hamileyim henüz kalp atışlarını duymadım :-( 6 haftada olupta kalp atışlarını duyan varmı veya kaçıncı haftadan sonra duyuluyor.... şimdiden tskler ...
Bende 6 hafta içerisindeyim sanırım bende geç döllenme olmuş sata göre 6 Haftalık gerçek haftası hakkında bilgim yok ins haftaya kontröle gittiğimde duyarım....merhaba bende 6 haftalık gebeyim perşembe günü kontrolum vardı kalp atışı duyuldu.
İns herşey yolunda gider ,haklısın sabretmem lazım ....inş panik yapma rahat ol kişiden kişiye değişebiliyor.daha vakti var yani
İlk muayeneme gittim keseyi gördük karnimdan baktı dr. Sonra dedi 10Gün sonra kontröle gel belki ozamana kalp atışlarını duyariz bilmiyorum ins duyariz .....[/QUOTE]apost: 37684214 .!.:Bir zarari yokmus aslinda ama bende goremeseydim vajinal baktirmayacaktim. Gerek yok bencede sabredip karnindan baktir.
Duyarsin insallahİlk muayeneme gittim keseyi gördük karnimdan baktı dr. Sonra dedi 10Gün sonra kontröle gel belki ozamana kalp atışlarını duyariz bilmiyorum ins duyariz .....
Hayırlı olsun cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ....merhaba bende sat 3 ekim. daha doktora gitmedim evde testte öğrendik. çok heyecanlıyım. insallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.
çok teşekkür ederim. Sizde inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursunuz bebişe. Siz dr a ne zaman gittiniz acaba?Hayırlı olsun cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ....
Amin tskler ...Ben geçen perşembe gittim ,bu cuma da kontröle gidecem ins ...çok teşekkür ederim. Sizde inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşursunuz bebişe. Siz dr a ne zaman gittiniz acaba?
Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Devlet hastanesi doktorumu verdi yoksa özel hastane mı ?merhaba hayırlı olsun bende 7 haftalık gebeyim dr bana folik asit folbıol 50 tablet verdi
günde 1 kez kullanıyorum özel hastaneye gidiyorum devlet hastanesine hiç gitmedim.Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Devlet hastanesi doktorumu verdi yoksa özel hastane mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?