Ağustos,Eylul, Ekim ve kasim Aylarinda hamile kalanlar buraya...2014

bilemiyorum nasıldır yanlız 3 gündür midem çok ağrılar dr soracağım kontrolde folik asitten veya coasripinden olabilir mi
Aslında folic asitlerin öyle yan etkileri olacağını düşünmüyorm bende folic asitle alakalı değildir...geçmiş olsun

merhaba bnde hamile oldugumu dün ogrendım sonucları netten ogrendım 210.8 pozitif yazıyor doktora gıdemedım daha yarın sabahtan gıdecegım kese kacıncı haftada gorunuyor ki

merhaba bnde hamile oldugumu dün ogrendım sonucları netten ogrendım 210.8 pozitif yazıyor doktora gıdemedım daha yarın sabahtan gıdecegım kese kacıncı haftada gorunuyor ki
hayırlı olsun bebeğin bende 7 haftalık gebeyim değerim 6305 çıkmıştı dr vijanal muayene etti 5 haftalık demişti ve kese gözükmüştü geçen haftada kalp atışlarını duyduk 6.haftada

hepinizi tebrik ederim kızlar.darısı biz olmayanlara.6 aydır deniyoruz sizler kaçıncı ayınızde gebe kaldınız? umut olsun bize

hepinizi tebrik ederim kızlar.darısı biz olmayanlara.6 aydır deniyoruz sizler kaçıncı ayınızde gebe kaldınız? umut olsun bize
Canim ben pek umut olamam heralde tam 39.ayda(3 yil 3 ay) hamile kaldim.insallah senin en tez zamanda olur :)

Bende 5 haftalık iken keseyi gördük cuma günü kalp atışlarını duymaya gidecem ins duyariz bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ins.....

sizler kızlar ne kadar sonra hamile kaldınız
Ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktığım 8 ayı geçince hamile kaldım.... Ayrıca kızlar gebe kalmamin bi yolu ise eczaneden yakı aldım sanırım bana faydası oldu.

Ben doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktığım 8 ayı geçince hamile kaldım.... Ayrıca kızlar gebe kalmamin bi yolu ise eczaneden yakı aldım sanırım bana faydası oldu.
Yakı nasıl kullansın canım ne kadar süre kullandım ne işe yarıyor ki

Yakı nasıl kullansın canım ne kadar süre kullandım ne işe yarıyor ki
Ya aslında bel ağrım çok oluyordu bende eşime eczaneden yakı aldırdım aynı yara bandına benziyor ve tabi büyük biraz ağrıyan bölgeme yapıştırdım ilk birkaç saat sicaklasmaya başladı hiçbir yan etkisi yok ...kaç aydır korunmadan ilişki yaşıyordum gebe kalmadım ama yakı yaptırdıktan sonra hamile kaldım benimde aklıma geldi çünkü bi arkadaşım da aynen böyle hamile kaldı rastlantımı yoksa gerçekten yakı mı iyi geldi bilemiyorum .....bu arada en fazla 2 gün kaliyor uygulanan bölgede fiyatı da çok uygun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…