Ağustos,Eylul, Ekim ve kasim Aylarinda hamile kalanlar buraya...2014

Selam arkadaşlar bugün 2. Beta hgc testimi yaptirdim ilki 179 du bugün 414. Lakin benim hala anlamadigim bir konu var. Kan da bebeğimiz 3 haftalik çıkıyor ama hesaplama da 4+4 görünüyor bu farkın sebebini ben anlayamiyorum. Rica etsem bilgisi olan beni aydınlatabilir mi?

Mrb geç döllenme olmuş olabilir sanırım bende de öyle uyumlu çıkmıyor ama 13 haftadan sonra düZelir diyorlar kendimize sıkıntı yapmayalım Allahın izniyle bi sorun çıkmaz..

Mrb geç döllenme olmuş olabilir sanırım bende de öyle uyumlu çıkmıyor ama 13 haftadan sonra düZelir diyorlar kendimize sıkıntı yapmayalım Allahın izniyle bi sorun çıkmaz..
Ayrıca hesaplama son adet tarihine göre yapılıyor ama biz adetliyken ilişki yaşamıyoruz normal yani zamanla düzelir haftalar denk gelir ins ...

merhaba .hamile arkadaşlar kaçıncı ayda ya da yılda gebelik oldu merak ediyorum.bizim 7 ay olacak olmuyor.umutsuzluğa kapılıyorum

merhaba .hamile arkadaşlar kaçıncı ayda ya da yılda gebelik oldu merak ediyorum.bizim 7 ay olacak olmuyor.umutsuzluğa kapılıyorum
umutsuzluga kapılma ben evlendım ılk 9 ay sonra kaldım o dustu tam bı sene sonra bu hamılelıgımde bır bucuk sene bekledım o bellı olmuo

Ayrıca hesaplama son adet tarihine göre yapılıyor ama biz adetliyken ilişki yaşamıyoruz normal yani zamanla düzelir haftalar denk gelir ins ...
artık son adet tarıhıne gorede bakmıyolar ultrasondakı boyuta gore ayarlıyolar keske adete gore hesaplasalar sımdı benım bebegım gerıden geldıgı ıcın moralım bozuluyo bebegın ultrasondakı pozısyonunu dusunmeden su kadarlık bu kadarlık dıyolar aynı gun cekındıgım ıkı farklı ultrasonda bıle 2 3 gun farkı oluo ben anlamadım bu işten :S

Bhcg testi döllenmeyle gore tarih verir. Ama normalde düzenli bir adetin varsa son adet tarihinin başlamasından hesaplanir. Yani yaklasik 14 gün eklemen gerekiyor üzerine.

Bence umutsuz olma benimde 2. Hamileliğim fakat ikincisi 10 ay sonra oldu korunmadigim halde .ilk çocuğum 4 sene önce oldu.ikincisi baya bi aradan sonra bence kontrollerini yap bi sorun çıkmazsa ins hamile kalirsin cnm

Son düzenleme:
Ultrasondan ultrasona fark var demekki gerçekten insan tedirgin oluyor ama bence düzelir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…