Ağustos,Eylul, Ekim ve kasim Aylarinda hamile kalanlar buraya...2014

bende ekim ayında hamile kaldım geçen hafta keseyi gördük yarında bebişi görmeye gidiyoz

Bende 5 haftalık iken keseyi gördük cuma günü kalp atışlarını duymaya gidecem ins duyariz bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ins.....
inşallah bnde keseyı gorursem rahatlayacagım kadın dıs gebelık deyınce aklıma takıldı ınsallah normaldır

Hmm tamam saol cnm benimde 28 eylül 1 hafta var aramızda bende yarın gitcem acaba kalp atışlarını duyarmiyim ?

ben 5+5 te gördüm keseyi doktor söylemedi ama ayrıntılı usg de sordum başka bi doktora yarın da tam 7 haftalık olacak ve bebeği ve kalp atışlarını duymaya gidecez inşallah benimki geç döllenme oldu tam 1 hafta geriden gidiyo

Herkese merhaba ......... bende 7 haftalık hamileyim :) 2 hafta önce doktora gittik kese oluşmuş çok şükür .... şimdi 2 hafta sonra tekrar gideceğim bu defa kalp atışlarını duymak için ama çok korkuyorum ya ters bişey olursa diye zaman geçmek bilmiyor .....

Mrb . Arkadaşlar ins hiçbirimiz herhangi bir sorunla karşılaşmayız hayırlısıyla kucagimiza alırız kötü dusunmeyelim hep iyi dusunelim ins bi sorun olmaz ....

Slm arkadaşlar ben bugün kalp atışlarını duymak için gittim ama malesef duymadım dr. Da bana 10 gün sonra gelmemi istedi geç döllenme olabilir dedi ....

Merhaba arkadaşlar ben de çok heyecanliyim sabah idrar testi yaptım 2 tane pozitif çıktı. Akşam kan testi yaptirdim beta-HTC 179 çıktı. Hamile olduğumu ama dış gebelik vs de olabileceginden dolayi haftaya yine gel dedi.. şimdi bir hafta nasıl geçer? Bir de ultrason çekerim dedi bu kadar erken nasıl olabilir..Lütfen beni bilgilendirebilir misiniz acaba ?

gozun aydın sakince bekle haftaya gıttıgınde kesenın olusup olusmadıgına bakcak doktorun yenıden beta hcgne bakcan suankının ustune katlanmısmı dıye betan 500 u gectıgı zaman dış gebelık olmazmıs benım doktorum demıstı sabret Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır bilginize...

henüz gerçekten çok erken bence kendine sıkıntı yaratma geç döllenme olmuş olabilir güzel düşün şimdiden hayırlı olsun
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…