Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına ....biz daha yeni evliyiz 3 aylık hemen oldu bebek :) rabbim sizede nasip eder inş
amin cümlemiz sağlıkla lırız inşHayırlı olsun sağlıkla al kucağına ....
Mrb sonadet tarihin ne zaman ?bende ekim ayında hamile kaldım geçen hafta keseyi gördük yarında bebişi görmeye gidiyoz
Mrb sonadet tarihin ne zaman ?
Hmm tamam saol cnm benimde 28 eylül 1 hafta var aramızda20 eylül
ben ultrasonda geçen hafta 6 hafta 1 gnük çıktım kalp atışını gördümHmm tamam saol cnm benimde 28 eylül 1 hafta var aramızdabende yarın gitcem acaba kalp atışlarını duyarmiyim ?
görürsün benceben ultrasonda geçen hafta 6 hafta 1 gnük çıktım kalp atışını gördüm
inşallah bnde keseyı gorursem rahatlayacagım kadın dıs gebelık deyınce aklıma takıldı ınsallah normaldırBende 5 haftalık iken keseyi gördük cuma günü kalp atışlarını duymaya gidecem ins duyariz bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın ins.....
Hmm tamam saol cnm benimde 28 eylül 1 hafta var aramızdabende yarın gitcem acaba kalp atışlarını duyarmiyim ?
Canim muhtemelen gittigin zaman duyulur.ben 2 gun once gittim dr dinletmedi ama gosterdi.insallah sende duyarsinKalp atışları kaçıncı hafta da duyulabiliyor ?
gozun aydın sakince bekle haftaya gıttıgınde kesenın olusup olusmadıgına bakcak doktorun yenıden beta hcgne bakcan suankının ustune katlanmısmı dıye betan 500 u gectıgı zaman dış gebelık olmazmıs benım doktorum demıstı sabret Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınMerhaba arkadaşlar ben de çok heyecanliyim sabah idrar testi yaptım 2 tane pozitif çıktı. Akşam kan testi yaptirdim beta-HTC 179 çıktı. Hamile olduğumu ama dış gebelik vs de olabileceginden dolayi haftaya yine gel dedi.. şimdi bir hafta nasıl geçer? Bir de ultrason çekerim dedi bu kadar erken nasıl olabilir..Lütfen beni bilgilendirebilir misiniz acaba ?
henüz gerçekten çok erken bence kendine sıkıntı yaratma geç döllenme olmuş olabilir güzel düşün şimdiden hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben de çok heyecanliyim sabah idrar testi yaptım 2 tane pozitif çıktı. Akşam kan testi yaptirdim beta-HTC 179 çıktı. Hamile olduğumu ama dış gebelik vs de olabileceginden dolayi haftaya yine gel dedi.. şimdi bir hafta nasıl geçer? Bir de ultrason çekerim dedi bu kadar erken nasıl olabilir..Lütfen beni bilgilendirebilir misiniz acaba ?
Tskler ....Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?