Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar bnde bu ay allah izin verirse 2.aşılmamı yaptırcam adet olmayı bekliyorum 14ünde olmam lazımmm.Allahımmm hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:

buse_burcu şimdi senin sonucunu merakla ekliyoruz.inşallah hayırlı ve güzel haberlerle coşturursun listemizi. en yakın tarih senin şu anda.

inşallah canım inşallah günler geçmiyo bir türlü
hayırlısı olsunda zamanı önemli deil sağlıklı olsun beni bırakmasın ne zaman olursa olsun
kasıklarıma kramp giriyo adet sancısı gibi bakalım artık bu ay da olmazsa tedaviye bi kaç ay ara vericem inşallah listedeki arkadaşlarımın hepsinin iyi haberlerini alırız:ecrin_bebek:

bugün e2 sonuçlarımı aldım ve ultrasona girdim tekrar 4 tane yumurta varmış biiri 18,9 mm diğerlerini unuttum :) perşembe aşılama var bu gece 11 de pregnyl 5000 vurulacam iki tane birden kızlar dua edin noolur allahım bu sayfa hepimize uğurlu gelir inşallah şu an geleceği görebilmek için neler vermezdim hani eski topiclerde böyle birilerinin heyecanını paylaşırız ya sonraki sayfalara bakıp sonucu görürüz şimdi öyle bir imkan olsa :) dimi boşunamı uğraşıyoruz kaçıncıda tutturacağız ah bilebilsek :))))

Haid hayırlısı olsun canım. Ben inanıyorumki bu listede hepimize uğurlu gelecek. Herkes er geç hamile kalacak. ve halaylar çekilecek.:teytey::hooray::CüvCüv:

arkadaşlar yarın 11:30 da ilk aşılamam yapılacak.Mübarek kandil günü hayırlı olur işallah.yaşayacaklarımı sizlerle paylaşırım:)) ama çok heyecanlıyım,birazcık da korkuyorum açıkçası.ne olur dua edin bana.güzel haberleri paylaşayım.hepimiz için hayırlısı olur işallah

umarım herşey hepimiz için hayırlı olur.Ben evleneli 3 yıl oldu ilk 2 yıl hiç düşünmedik sonra ALLAH nasip etti ancak onu geçtiğimiz aralık ayında 3 aylıkken karnımda öldüğü (bozulmuş gebelik) için kürtajla aldırmak zorunda kaldım sonrasında malum stres ,üzüntü.......adetlerim düzensizleşmeye başladı daha da yıprandım .bir arkadaştan aşılamayı duydum deneyim dedim geçen ay klomenle yumurtalar gelişmedi bu ay puregon kullanıyorum 3 aşılama yaptım eğer bu cuma gelişme olursa tedavi devam edecek cuma uğurludur mübarek gün sizlerinde dualarına ihtiyacım var ne olur artık hepimizin olsun....umarım güzel haberleri veririm ....Allah hepimizin yardımcısı olsun......:CüvCüv:

canım hayırlı olsun tedavin
yazını okurken valla içime doğdu allahın izniyle hamile kalacaksın sen bence
bu mübarek günün hürmetine inşallah meleğine kavuşursun:ecrin_bebek:

canım inşallah bu mübarek ayların günlerin hürmetine meleğine hayırlısıyla kavuşursun hayırlısı olsun canım

canlarım hepinizin kandili mübarek olsun
rabbim bu mübarek günün hürmetine bize meleklerimizi versin hayırlısıyla
dualarımızda birbirimizi unutmayalım....

canlarım hepinizin kandili mübarek olsun
rabbim bu mübarek günün hürmetine bize meleklerimizi versin hayırlısıyla
dualarımızda birbirimizi unutmayalım....

İnşallah canım bu günlerde güzel haberler alırız inşallah

bende dün prenyl 1000 doz oldum ama dünden beri kafamı takıyorum recetede 2x 5000 pregnyl yazıyordu eczanede iki toz iki su hazırladı ama dün hemşire sanki tarif ederken önce iki toz bir su demişti sanki sonra doktor bir kere daha ultrasona aldı doktorun söylediğine göre reçete düzenledi acaba arada yanlışlık olmuşmudur yanlış dozaj olmuşmuuyumdur kafama takılıyor. Eczacıda kıllandırdı beni böyle konular çok haassas bilmemne diye kaydirigubbakcemile

angela79 aşılaman bu mübarek günde yapıldığı için çok şanslısın, inşallah bu şansın sonuna kadar devam eder, hayırlı sonuçlarını en kısa sürede alırız canım.

özlem5723 sende zor günler yaşamışsın canım. umarım bu seferki aşılamanda, bebişini kucağiına alarak tüm sıkıntılarını unutursun. senide ekliyorum listemize.

burp sende kafana çok fazla takma, bence hemşireye sor dozu tekrardan. kafana takılmasın ara, doğru karışımı öğren canım.

ARKADAŞLAR HEPıNıZıN KANDıLı MÜBAREK OLSUN. BU GECE BOL BOL DUA EDELıM. BU GECE GÜNAHLARIN AFFOLDUĞU, TÖVBELERıN VE DULARIN KABUL OLDUĞU GECE. BıRBıRıMıZE DE DUA EDELıM.

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
LıSTEMıZ
............................................................................................................................

sibel'ce..............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama...............
f3x........................................................2.aşılama.................
svd06....................................................1.aşılama................18 ağustos sonuç
oyam34..............................20 temmuz 2.aşılama................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm...........................................2.aşılama.................
flybebis..............................6-7 ağustos 2.aşılama...............ERTELENDı
gullu123..................................ağustos 3.aşılama................
burp.....................................6 ağustos 1.aşılama.................
buse_burcu............................temmuz 2.aşılama.................10 ağustos sonuç
yasemin33..........................19 ağustos 1.aşılama................
HeidiAnkara......................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783............................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç
Hayatmelek.........................................1.aşılama..................25 ağustos sonuç
angela79..............................4 ağustos 1.aşılama…………….17-18 ağustos sonuç
neser…………………………......ağustos 2.aşılama…………
özlem5723…………………….....ağustos 3.aşılama…………

hadi bakalım hayırlısı bu mubarek günde hayırlısıyla bi evlat yazar rabbim işaallah bütün isteyenlere

arkadaşlar dün aşılamam yapıldı..17 ağustosta bhcg yaptıracağım...hayırlısı olsun
kandiliniz mübarek olsun..bugün benim içinde dua edin lütfen...

angela79 inşallah hayırlı olur senin içinde...

hepimiz için hayırlısını versin Rabbim...

ArkadaŞlar herkezın kandılı mubarek hayrılı dauları kabul olsun. Bu gecede 1 yıl ıÇınde yaŞanacak olayların doĞacakların ve Öleceklerın yazılacaĞı bılınır rabbım herkeze herŞeyın hayırlısını yazsın tÜm ısteyenlere bu mÜbarek gecede ıŞaallah hayırlı evlatlar yazar dualarınız kabul olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…