selam kızlar bnde bu ay allah izin verirse 2.aşılmamı yaptırcam adet olmayı bekliyorum 14ünde olmam lazımmm.Allahımmm hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:
buse_burcu şimdi senin sonucunu merakla ekliyoruz.inşallah hayırlı ve güzel haberlerle coşturursun listemizi. en yakın tarih senin şu anda.
canım hayırlı olsun hadi bakalım inşallah hamile haberlerini de alırız
bugün e2 sonuçlarımı aldım ve ultrasona girdim tekrar 4 tane yumurta varmış biiri 18,9 mm diğerlerini unuttum :) perşembe aşılama var bu gece 11 de pregnyl 5000 vurulacam iki tane birden kızlar dua edin noolur allahım bu sayfa hepimize uğurlu gelir inşallah şu an geleceği görebilmek için neler vermezdim hani eski topiclerde böyle birilerinin heyecanını paylaşırız ya sonraki sayfalara bakıp sonucu görürüz şimdi öyle bir imkan olsa :) dimi boşunamı uğraşıyoruz kaçıncıda tutturacağız ah bilebilsek :))))
Sibel'ce ilgine çok teşekkürler.
arkadaşlar yarın 11:30 da ilk aşılamam yapılacak.Mübarek kandil günü hayırlı olur işallah.yaşayacaklarımı sizlerle paylaşırım:)) ama çok heyecanlıyım,birazcık da korkuyorum açıkçası.ne olur dua edin bana.güzel haberleri paylaşayım.hepimiz için hayırlısı olur işallah
umarım herşey hepimiz için hayırlı olur.Ben evleneli 3 yıl oldu ilk 2 yıl hiç düşünmedik sonra ALLAH nasip etti ancak onu geçtiğimiz aralık ayında 3 aylıkken karnımda öldüğü (bozulmuş gebelik) için kürtajla aldırmak zorunda kaldım sonrasında malum stres ,üzüntü.......adetlerim düzensizleşmeye başladı daha da yıprandım .bir arkadaştan aşılamayı duydum deneyim dedim geçen ay klomenle yumurtalar gelişmedi bu ay puregon kullanıyorum 3 aşılama yaptım eğer bu cuma gelişme olursa tedavi devam edecek cuma uğurludur mübarek gün sizlerinde dualarına ihtiyacım var ne olur artık hepimizin olsun....umarım güzel haberleri veririm ....Allah hepimizin yardımcısı olsun......:CüvCüv:
canlarım hepinizin kandili mübarek olsun
rabbim bu mübarek günün hürmetine bize meleklerimizi versin hayırlısıyla
dualarımızda birbirimizi unutmayalım....
arkadaşlar yarın 11:30 da ilk aşılamam yapılacak.Mübarek kandil günü hayırlı olur işallah.yaşayacaklarımı sizlerle paylaşırım:)) ama çok heyecanlıyım,birazcık da korkuyorum açıkçası.ne olur dua edin bana.güzel haberleri paylaşayım.hepimiz için hayırlısı olur işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?