ya kızlar benim doktorum 25 ağustosta yurt dışına çıkacak, ve ben hala adet olamadım. ya doktorun gideceği tarihe yetişemezsem.
ilk aşılaamamı sabah oldum hiç acımadı hiç korkulacak bir şey değilmiş beklemedeyiz şimdi :/ ama şimdiden kendimi her şeye hazırlıklı hissediyorum inşallah soınucu aldığımdada şu anki gibi metanetli karşılayabilirim yada sevinçten havalara uçarım.yıllardır deneye deneye hislerim okadar körelmişki en ufak bir ümit besleyemiyorum. Sanki aşılama yaptırmadımda olağan bir deneme sonrası gibi hissediyorum. Zerre umutlu değilim. Böylesi daha mı iyi acaba.
ya kızlar benim doktorum 25 ağustosta yurt dışına çıkacak, ve ben hala adet olamadım. Ya doktorun gideceği tarihe yetişemezsem.
İlk aşılaamamı sabah oldum hiç acımadı hiç korkulacak bir şey değilmiş beklemedeyiz şimdi :/ ama şimdiden kendimi her şeye hazırlıklı hissediyorum inşallah soınucu aldığımdada şu anki gibi metanetli karşılayabilirim yada sevinçten havalara uçarım.Yıllardır deneye deneye hislerim okadar körelmişki en ufak bir ümit besleyemiyorum. Sanki aşılama yaptırmadımda olağan bir deneme sonrası gibi hissediyorum. Zerre umutlu değilim. Böylesi daha mı iyi acaba.
haklısın.Ama insanın elinde değil işte.Bakalım 3.aşılamaya start verdik ilk defa iğnelere başladım.HAyırlısı hepimiz için.BAzen eşime diyorum ki heralde büyük bir günah işledik ki bu başımıza geldi.Allah büyük inşallah isteyen herkesin sağlıklı kısmetli bebişleri olur.
İlk aşılaamamı sabah oldum hiç acımadı hiç korkulacak bir şey değilmiş beklemedeyiz şimdi :/ ama şimdiden kendimi her şeye hazırlıklı hissediyorum inşallah soınucu aldığımdada şu anki gibi metanetli karşılayabilirim yada sevinçten havalara uçarım.Yıllardır deneye deneye hislerim okadar körelmişki en ufak bir ümit besleyemiyorum. Sanki aşılama yaptırmadımda olağan bir deneme sonrası gibi hissediyorum. Zerre umutlu değilim. Böylesi daha mı iyi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?