Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ılk aşılaamamı sabah oldum hiç acımadı hiç korkulacak bir şey değilmiş beklemedeyiz şimdi :/ ama şimdiden kendimi her şeye hazırlıklı hissediyorum inşallah soınucu aldığımdada şu anki gibi metanetli karşılayabilirim yada sevinçten havalara uçarım.Yıllardır deneye deneye hislerim okadar körelmişki en ufak bir ümit besleyemiyorum. Sanki aşılama yaptırmadımda olağan bir deneme sonrası gibi hissediyorum. Zerre umutlu değilim. Böylesi daha mı iyi acaba.

SVD06 ben içiyorum zaten farlutal 2. kutum yarın bitiyor. ama hala olmadım malesef.

buse_burcu canım artık doktor değiştirmek istemiyorum artık bu ay olmasa diğer aya denerim diye düşünüyorum. ben hayırlı aylar diye bu ay olsun çok istiyorum. kısmet bakalım.

hayırlı olsun canım aşılaman umutlarını yitirme hayırlısı olsun.

canlarım buradan hepinize tşk ederim .sibelciğim yanlış bir anlaşılma oldu sanırım ilk bebekte hiçbir şey kullanmadım aşılamada olmadım normal oldu .Aşılamayı da yarın yumurtalarıma bakıp uygun görürse doktorum ilk defa olacak 3 değil. Geçen ay yumurta büyümediği için hiçbir işlem yapmadık. Yarın belli olacak inşallah yumurtam istenilen gibi olur. svda06 umarım aşılaman olumlu sonuçlar verir bunu çok istiyorum inan:))) Şimdiden bekliyorum heyecanla. Buse-burcu sana da çok tşk ederim inşallah herşey senin gönlünce olur . Buradaki herkes bu mübarek günlerde isteklerine tez zamanda kavuşur inşallah bu ay sonunda hamile kalmak dileğiyle.......

Sibelce hiç merak etme canım kalbini ferah tut 25 ine çok var dualarım seninle. kaydirigubbakcemile3

ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM DESTEKLERıNıZ ıÇıN. ıÇıM BıRAZ RAHATLADI.
özlem yanlış anlamışım, kusura bakma listeyi düzenleyiyorum hemen.

Cnm hayırlısı olur işallah...desene aramızda 1 gün var ben de dün aşılama oldum,bekleyişteyiz yani! bir bakıyorsun hamileyiz burada müjdesini veriyoruz .Allah'ım bize de nasip etsin o günleri. Aminnn:Saruboceq:
doktor kaç gün dinlen dedi,ya da normal yaşantına devam et mi dedi?

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
............................................................................................................................

sibel'ce..............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama...............
f3x.......................................................2.aşılama.................
svd06...................................4 ağustos 1.aşılama................17 ağustos sonuç
oyam34.............................20 temmuz 2.aşılama................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm..........................................2.aşılama.................
flybebis.............................6-7 ağustos 2.aşılama...............ERTELENDı
gullu123..................................ağustos 3.aşılama................
burp.....................................6 ağustos 1.aşılama.................
buse_burcu............................temmuz 2.aşılama.................10 ağustos sonuç
yasemin33..........................19 ağustos 1.aşılama................
HeidiAnkara.......................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783............................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç
Hayatmelek..........................................1.aşılama..................25 ağustos sonuç
angela79...............................4 ağustos 1.aşılama…………….17-18 ağustos sonuç
neser………………………….......ağustos 2.aşılama………….....
özlem5723………………….....….ağustos 1.aşılama………….....

selam.3.aşılamam için start verdik.Bugün 2.iğnemi oldum (gonaf) Buarada ilk defa iğne kullanıyorum.Diğer iki aşılamamda Klomen kullanmıştım.İnşallah hayırlısı olur.Rapor çıkarttım 600 tl ödeme yaptım .Aşılama için de 500 tl istedi doktor.Bakalım inşallah bu defa ümitlerimiz suya düşmez.

haklısın.Ama insanın elinde değil işte.Bakalım 3.aşılamaya start verdik ilk defa iğnelere başladım.HAyırlısı hepimiz için.BAzen eşime diyorum ki heralde büyük bir günah işledik ki bu başımıza geldi.Allah büyük inşallah isteyen herkesin sağlıklı kısmetli bebişleri olur.

evet.sende üzülme.3.Aşılamaya başladık.Bugün 2.iğnemi oldum İlk defa iğne kullanıyorum bakalım kısmet.Diğer ikisinde Klomen kullanmıştım.Şaşkınım.İnşallah tüp bebeğe gitmeye gerek kalmadan hamile kalırız.İnşallah.Sana da başarılar dilerim inşallah senin içinde hayırlısı olur.

canım bazen bende senin gibi düşünüyorum ama yanlış yapıyoruz tatlım.Allah bizim için en iyisini düşünür ve yapar .Kalbini ferah tut ki herşey yolunda gitsin.....

Bu arada eşimin meslektaşıymışsın.......Aşılarını kendin yapmışsındır çünkü benimkileri o yapıyor .......Birazdan gelir......:teytey:

Bence fayda var tabi bir kere çıktık bu yola geri dönmek yok ..... sonunda zafer hepimizin ben çok inanıyorum buna.......SENDE İNAN VE İSTEYEREK YAP ANCAK İNANÇLA ZAFERE ULAŞILIR... GERİ DÖNERSEK YENİLMİŞ OLMAZ MIYIZ?:lepi:

canım hayırlı olsun aşılaman inşallah anne olursun sakın umutsuzluğa kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…