Kızlar ne yapıyosunuz ya kŞmse yokmu?
:))) ben buralardayımm...çok sıcak bir gün..ve ben inanılmaz şişik durumdayım arkadaşlar..çok sıkıntılıyım..dün aşılama oldum bu şişlik ne zaman geçer fikri olan var mı?
aşılamadan sonra şişlik mi oluyor,dr. bana öyle bişeyden bahsetmedi.bugün yaptırdım bende:1rolleyes::1rolleyes:,ayaklarımı kaldırdım yatıyorum
oh oh kaynatmışsınız kızlar. Aşılamadadamı şişlik oluyor. Heralde yumurtalar büyüyor ya o yüzden vücut su topluyor, bunun için bol bol su içip, lavaboya çıkmak gerek heralde. Ya bende sabırsızlanıyorum, bi adet olsam bende başlıyıcam tedavimede hala olmadım.2. Kutu farlutal bitecek nerdeyse ama olamadım daha.
benimde 7 senem oldu ufff sıkıldık valla cadolozun biri gelecek diye bu çektiklerimize bak akşam kafam dağılsın diye dışarı yemeğe çıktık çocuklar vırı vırı vırı kafamı şişirdi hiç tahammül edemedim vücudum elde edemiyeceği için itiyormu bu fikri acaba ondanmı öyle hissediyorum hani kedi uzanamadığı yere mundar der ama bana ait bir badem ayak olsun istiyorum artık offff yarın aşılama bakalım gelsinde uçarız havalara mubarek akşamda allah hepimize nasip eder inşallah.
ya kızlar benim doktorum 25 ağustosta yurt dışına çıkacak, ve ben hala adet olamadım. ya doktorun gideceği tarihe yetişemezsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?