Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılamam yapıldı,şu an evde yatıyorum...Allah'ıma çok şükür öyle korktuğum gibi olmadı,ağrılı olmadı...Doktoruma çok güveniyorum,önce Yüce Rabbimin izniyle,sonra doktoruma olan güvenimle ve bu mübarek günde olmasıyla işallah ilk tohumlar tutunur.
hepimizin duaları bu güzel günde kabul olur işallah

bu arada arkadaşlar, aşılamadan sonra, tüp bebekteki gibi ilaç jel vs kullanılmıyor değil mi dün bana hiç bir ilaç vermediler de aklıma geldi şimdi

:))) ben buralardayımm...çok sıcak bir gün..ve ben inanılmaz şişik durumdayım arkadaşlar..çok sıkıntılıyım..dün aşılama oldum bu şişlik ne zaman geçer fikri olan var mı?

aşılamadan sonra şişlik mi oluyor,dr. bana öyle bişeyden bahsetmedi.bugün yaptırdım bende:1rolleyes::1rolleyes:,ayaklarımı kaldırdım yatıyorum

aşılamadan sonra şişlik mi oluyor,dr. bana öyle bişeyden bahsetmedi.bugün yaptırdım bende:1rolleyes::1rolleyes:,ayaklarımı kaldırdım yatıyorum

Hadi hayırlısı güzel haberlerini alırırz inşallah bende yarın yaptıracağım inşallah benim çatlatma iğnesinden sonra göbek bel birbirine girdi normalde çok zayıfımdır belimde incedir ama ne hale geldim dün diyorumki umarım biran önce iner karnım diyorum eşimde aman allahkorusun şişmeye devam etsin bir dokuz ay kadar diyor.

herkeste oluyor mu bilmiyorum ama bende şişlik var..iğneleri olurkende şiştim zaten şu andada kasıklarımda dahil şiş ve kooocaa bir karnım var(
dün aşılamadan sonra bende dinlendim evde..biraz kasıklarımda ağrı oldu çok hafif bugün ağrı yok ama kendimi çok şiş ve rahatsız hissediyorum ve çok sık wc ye gidiyorum...

oh oh kaynatmışsınız kızlar. aşılamadadamı şişlik oluyor. heralde yumurtalar büyüyor ya o yüzden vücut su topluyor, bunun için bol bol su içip, lavaboya çıkmak gerek heralde. ya bende sabırsızlanıyorum, bi adet olsam bende başlıyıcam tedavimede hala olmadım.2. kutu farlutal bitecek nerdeyse ama olamadım daha.

Kızlar hayat hiç adil değil dimi herşey kadınlara zor düşünsene sorun kimden olursa olsun herşey kadınlara gene, 50 sefer hastaneye biz gidiyoruz erkekler bir başında bir sonunda iki bırt bırt yapıyorlar geri kalan gene bize bu yaz tatilde kendime doyamamıştım bu yaşta nekadar fitim diye iki hafta oldu tatilden geleli tatilden bile zayıflamış geldim şimdi kilomda artış olmamasına rağmen her yerim şişti bol bol su içiyorum umarım faydası olur. ığneler ultrasonlar kan vermeler doktora gitmeler gelmeler herşey kadınlara eşime bir şeyde diyemiyorum bana bu aralar çok hassas davranıyor küçücük bir ah desem gözünden yaş geliyor duygusallaştı bende mızmız karılar gibi şımarıklık yapmak istemiyorum ama zor bir süreç bu süreç
Yarın aşılama yaptırdıktan sonra bir haftalık iznimiz daha vardı annemlerin yana yazlığa gitmeyi düşünüyoruz doktor izin verirse cuma akşamı yola çıkacağız çokta uzun değil yol 2,5 saat bilmem izin verirmi doktor.Denize havuzaa girebilirmiyim acaba ?
Ya bir aşılamanın tutacağını bilsem hiç bir şey koymayacak bana ya ah bir tutsa ne şişlik ne başka bir şey :sinifsinif:

oh oh kaynatmışsınız kızlar. aşılamadadamı şişlik oluyor. heralde yumurtalar büyüyor ya o yüzden vücut su topluyor, bunun için bol bol su içip, lavaboya çıkmak gerek heralde. ya bende sabırsızlanıyorum, bi adet olsam bende başlıyıcam tedavimede hala olmadım.2. kutu farlutal bitecek nerdeyse ama olamadım
yaa canım tadını çıkarsana sende bu günlerin atla zıpla hopla özgürce hareket et zararlı yiyecekler ye :) benim gibi kurtlu popo nasıl özledi kudurmayı :) adet olduktan sonra ağrı sızı 3. gün hormon tahlili iğneydi suydu buydu koşuşturmaca seni bekleyecek bugünün tadını çıkar kaydirigubbakcemile3

canım özelde verdiğin bilgiler için sağol beklediğin için gelmiyodur belki stres çok etkiliyo ama en kısa zamanda gelir umarım başlarsın tedaviye

burp daha yeter artık 7 sene olacak tadını çıkardımmafoldumben, artık bi an önce ne olacaksa olun istiyorum. zaten benim hep düzensiz adetlerim ama son zamanlarda ilaç içmeden olamıyorum malesef. Buda bende şişkinlik falan yapıyor zaten, aman ya ne bileyim artık bende sıkıldım tedavilerden heralde. Bu aşılama inşallah tutar, tutmasada artık bilmiyorum ne yaparım.

gullu123 rica ederim inşallah faydasını görürsünüz by bilgilerin. evet tedavime bi an önce başlamak istiyorum.

Ben de herkesin kandilini kutluyorum.Bu özel gecenin herkes için hayırlara vesile olmasını diliyorum.ınşallah bu gece edilen duaların hepsi kabul olur ve herkesin hayırlı ve sağlıklı evlatları olur.

benimde 7 senem oldu ufff sıkıldık valla cadolozun biri gelecek diye bu çektiklerimize bak akşam kafam dağılsın diye dışarı yemeğe çıktık çocuklar vırı vırı vırı kafamı şişirdi hiç tahammül edemedim vücudum elde edemiyeceği için itiyormu bu fikri acaba ondanmı öyle hissediyorum hani kedi uzanamadığı yere mundar der ama bana ait bir badem ayak olsun istiyorum artık offff yarın aşılama bakalım gelsinde uçarız havalara mubarek akşamda allah hepimize nasip eder inşallah.

inşallah burpcuğum şimdi bizlerin çocuğu olsa çok değerli olur, çünkü zor elde edilen herşey değerlidir. İnşallah senin bebeğinde bugün sana sıkı sıkıya tutunur ve seni hiç bırakmaz.kaydirigubbakcemile

ya kızlar benim doktorum 25 ağustosta yurt dışına çıkacak, ve ben hala adet olamadım. ya doktorun gideceği tarihe yetişemezsem.

yetişirsin canım merak etme kafana takmamaya çalış düşündükçe olmaz zaten
eğer yetişemezsende bu ay illaki yaptırmak istiyosan başka bi doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…