canım benim sana bol şanslar. hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle.
tabi canım ekliyorum seni listemize, bu sefer olucak. ümidimizi yitirmeyelim.
selam arkadaşlar:)
iğnelerim bitti dün çatlatma iğnesini yaptırdık..yarın öğlene doğru aşılama işlemi yapılcak hayırlısıyla...sanırım 18 ağustos gibi belli olur sonuç 14 günde belli oluyormuş genelde..dua edin benim için...
Yeni arkadaşlar (yeşil98783, angela79, hayatmelek) aramıza hoşgeldiniz.
HeidiAnkara ve oyam34 sizler için çok üzüldüm canlarım. ama olsun bi daha denersiniz taki bebişinizi bulana dek. bende olmazsa eğer bulana dek çabalıyıcam arkadaşlar.
Kızlar bide yeni şeyler öğrendim ve öğrendiklerim beni çok umutlandırdı. Ama burda yazmam doğru olurmu bilemiyorum. Aklımdakileri biraz toparlıyayım paylaşırım birazdan.
merhaba sibel'ce nedir bu öğrendiklerin lütfen yazar mısın. merakla bekliyorum. ben sürekli takip ediyorum başlığı.. buralardayım. opuyorumnanaktanYeni arkadaşlar (yeşil98783, angela79, hayatmelek) aramıza hoşgeldiniz.
HeidiAnkara ve oyam34 sizler için çok üzüldüm canlarım. ama olsun bi daha denersiniz taki bebişinizi bulana dek. bende olmazsa eğer bulana dek çabalıyıcam arkadaşlar.
Kızlar bide yeni şeyler öğrendim ve öğrendiklerim beni çok umutlandırdı. Ama burda yazmam doğru olurmu bilemiyorum. Aklımdakileri biraz toparlıyayım paylaşırım birazdan.
olsun canım hayırlısı kendini yanlız hissetme benimde olmadı bende bugün dr a gidicem 3. aşılama için kısmetse başlıycaz ama bilemiyorum benimde umutlarım aşılama iççin azalmağa başladı
selam arkadaşlar:)
iğnelerim bitti dün çatlatma iğnesini yaptırdık..yarın öğlene doğru aşılama işlemi yapılcak hayırlısıyla...sanırım 18 ağustos gibi belli olur sonuç 14 günde belli oluyormuş genelde..dua edin benim için...
anlatıyorum kızlar, cuma günü öğrendim bende, eşime bi arkadaşı anlatmış.belki bilenleriniz vardır.
bi arkadaşın sperm sayısı 3 milyonmuş. Doktorlar bu sayıyla doğal yollardan çocuğunuz olmaz demişler, onlarda çok iyi bi doktor bulmuşlar ve ona gitmişler, doktor onlara bi takım önerilerde bulunmuş ve eşlere polen tozu ile balı karıştırıp içmelerini önermiş.diğer önerileride ilişkideki pozisyonlarıymış. en önemliside bu. ama burda nasıl anlatırım bilmem, merak edenlere özelden mesaj atsam daha iyi olur kızlar. Herneyse doktorun önerilerini dinleyip, ilk ay hamile kalmışlar, hemde doğal yollardan.
listede iki şimdilik olumsuz haber var umarım onlarda ağustos olamasada eylül anneleri olurlar bende bugün 7. iğne sonrası ultrasona girdim yarın kan testi yaptıracağım eğer hormon değerlerimdede bir aksilik çıkmazsa perşembe günü 6 sında ilk aşılamamı yaptıracağım dua edin kızlar ağustos listesi hamiş haberleri ile dolsun eğer güzel haberlerle dolduramasakta eylülde dolduralım güzel haberlerle listeleri :)
hayırlı olsun canım tedavin inşallah bize burdan mutlu haberler verirsin
anlatıyorum kızlar, cuma günü öğrendim bende, eşime bi arkadaşı anlatmış.belki bilenleriniz vardır.
bi arkadaşın sperm sayısı 3 milyonmuş. Doktorlar bu sayıyla doğal yollardan çocuğunuz olmaz demişler, onlarda çok iyi bi doktor bulmuşlar ve ona gitmişler, doktor onlara bi takım önerilerde bulunmuş ve eşlere polen tozu ile balı karıştırıp içmelerini önermiş.diğer önerileride ilişkideki pozisyonlarıymış. en önemliside bu. ama burda nasıl anlatırım bilmem, merak edenlere özelden mesaj atsam daha iyi olur kızlar. Herneyse doktorun önerilerini dinleyip, ilk ay hamile kalmışlar, hemde doğal yollardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?