Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
.................................................................................................................

sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................

f3x............................................... ... 2.aşılama.................

svd06............................................. . 1.aşılama.................18 ağustos sonuç

oyam34...........................20 temmuz 2.aşılama................. 3 ağustos sonuç---NEGATıF

esengülüm....................................... 2.aşılama.................

flybebis...........................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı

gullu123...............................ağustos 3.aşılama..................

jadeyesim.............................ağustos 1.aşılama..................

buse_burcu...........................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç

yasemin33............................ağustos 1.aşılama..................

HeidiAnkara......................20 temmuz 1.aşılama................. 3 ağustos sonuç---NEGATıF

Yeşil98783.......................31 ağustros 1.aşılama..................14 ağustos sonuç

Hayatmelek....................................... 1.aşılama.................25 ağustos sonuç

angela79.......................................... ...1.aşılama

hayırlı olsun işallah sonucuda hayırlı olur

Merhaba.Konu ile ilgili yardımcı olacak dua,alternatif tıp ya da başka bir yöntem herşeye açığım.Bizimle paylaşırsan sevinirim.İlgin ve iyiniyetin için teşekkürler.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler.

merhaba sibel'ce nedir bu öğrendiklerin lütfen yazar mısın. merakla bekliyorum. ben sürekli takip ediyorum başlığı.. buralardayım. opuyorumnanaktan

anlatıyorum kızlar, cuma günü öğrendim bende, eşime bi arkadaşı anlatmış.belki bilenleriniz vardır.
bi arkadaşın sperm sayısı 3 milyonmuş. Doktorlar bu sayıyla doğal yollardan çocuğunuz olmaz demişler, onlarda çok iyi bi doktor bulmuşlar ve ona gitmişler, doktor onlara bi takım önerilerde bulunmuş ve eşlere polen tozu ile balı karıştırıp içmelerini önermiş.diğer önerileride ilişkideki pozisyonlarıymış. en önemliside bu. ama burda nasıl anlatırım bilmem, merak edenlere özelden mesaj atsam daha iyi olur kızlar. Herneyse doktorun önerilerini dinleyip, ilk ay hamile kalmışlar, hemde doğal yollardan.

bu polen ve balı karıştırmak bana arı sütünü hatırlattı

Son düzenleme:
listede iki şimdilik olumsuz haber var umarım onlarda ağustos olamasada eylül anneleri olurlar bende bugün 7. iğne sonrası ultrasona girdim yarın kan testi yaptıracağım eğer hormon değerlerimdede bir aksilik çıkmazsa perşembe günü 6 sında ilk aşılamamı yaptıracağım dua edin kızlar ağustos listesi hamiş haberleri ile dolsun eğer güzel haberlerle dolduramasakta eylülde dolduralım güzel haberlerle listeleri :)

hayırlı olsun canım... iyi haberlerini bekliyoruz

sibel canım özelden msjını bekliyorum merak ettim

hayırlı olsun canım tedavin inşallah bize burdan mutlu haberler verirsin

teşekkürler sibel'cevereliniortak ama bu polen tozu ve bal hangi ölçülerde karışmalı günde kaç defa ve ne kadar içmeli günün hangi vakti içmeli bunların da önemli değişkenler olduğunu düşünüyorum. Eyyy Allahım gör halimizi... bizede nasip et evlat sevgisini. senin herşeye gücün yeter.

:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
.................................................. .................................................. .............

sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................

f3x............................................... ... 2.aşılama.................

svd06............................................. . 1.aşılama.................18 ağustos sonuç

oyam34...........................20 temmuz 2.aşılama................. 3 ağustos sonuç---NEGATıF

esengülüm....................................... 2.aşılama.................

flybebis...........................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı

gullu123...............................ağustos 3.aşılama..................

burp....................................6 ağustos 1.aşılama..................

buse_burcu...........................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç

yasemin33..............................ağustos 1.aşılama..................

HeidiAnkara......................20 temmuz 1.aşılama................. 3 ağustos sonuç---NEGATıF

Yeşil98783.........................31 ağustros 1.aşılama..................14 ağustos sonuç

Hayatmelek......................................... 1.aşılama.................25 ağustos sonuç

angela79...............................................1.aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…