Yeni arkadaşlar (yeşil98783, angela79, hayatmelek) aramıza hoşgeldiniz.
HeidiAnkara ve oyam34 sizler için çok üzüldüm canlarım. ama olsun bi daha denersiniz taki bebişinizi bulana dek. bende olmazsa eğer bulana dek çabalıyıcam arkadaşlar.
Kızlar bide yeni şeyler öğrendim ve öğrendiklerim beni çok umutlandırdı. Ama burda yazmam doğru olurmu bilemiyorum. Aklımdakileri biraz toparlıyayım paylaşırım birazdan.
Merhaba.Sana zahmet olmazsa bana da özelden mesaj atabilir misin?Şİmdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5anlatıyorum kızlar, cuma günü öğrendim bende, eşime bi arkadaşı anlatmış.belki bilenleriniz vardır.
bi arkadaşın sperm sayısı 3 milyonmuş. Doktorlar bu sayıyla doğal yollardan çocuğunuz olmaz demişler, onlarda çok iyi bi doktor bulmuşlar ve ona gitmişler, doktor onlara bi takım önerilerde bulunmuş ve eşlere polen tozu ile balı karıştırıp içmelerini önermiş.diğer önerileride ilişkideki pozisyonlarıymış. en önemliside bu. ama burda nasıl anlatırım bilmem, merak edenlere özelden mesaj atsam daha iyi olur kızlar. Herneyse doktorun önerilerini dinleyip, ilk ay hamile kalmışlar, hemde doğal yollardan.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım....Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyordum .Artık sıra bana da geldi dedim .Yaşadığım şeyleri beni daha iyi anlayacaklarla paylaşmaya karar verdim...Beni de aranıza alırsanız sevinirim.....Hepimize bol şanslar...opuyorumnanaktan
aramızahoşgeldin canım...a.s. yaşadıklarını anlatırsan seviniriz. belkibi faydamız olur.
Merhaba.Ben bu ay ilk aşılamamı yaptırmıştım kan testinde negatif çıktı.Henüz regl olmadım ama.Bir ssk hastanesinde çalışan Doç. hocanın muayenehanesine tavsiye üzerine gittik ama maddi açıdan tükendik.Rahim filmini anlaştığı muayenehanede çektirdi.500 ytl.Aşılama için toplam 600 aldı.Sperm yıkama için de yine anlaştığı laboratuvara 140 ytl verdik.Bu parayla belki 3 aşılama yapılırdı.Ayrıca tam işlemin yapılacağı, benim uzandığım anda eşimin sonucuna bakıp çok kötü bulduğunu bir daha böyle bir sonuç görürse direkt tüp bebeğe yönelteceğini söyledi.Yani ilk anda moralimi bozdu.Ümitlenmemize bile müsade etmedi.Biz zaten ilk andan olmadı psikolojisine girdik.Şimdi özel muayenehaneye gitmeyi düşünmüyorum.Hastane araştırıyorum.Sakıncası yoksa üniversite hastanesinin adını verebilir misiniz?Ya da fikir rica ediyorum.Umarım herkes çok zorluk çekmeden en kısa sürede bebeğine kavuşur.
anlatıyorum kızlar, cuma günü öğrendim bende, eşime bi arkadaşı anlatmış.belki bilenleriniz vardır.
bi arkadaşın sperm sayısı 3 milyonmuş. Doktorlar bu sayıyla doğal yollardan çocuğunuz olmaz demişler, onlarda çok iyi bi doktor bulmuşlar ve ona gitmişler, doktor onlara bi takım önerilerde bulunmuş ve eşlere polen tozu ile balı karıştırıp içmelerini önermiş.diğer önerileride ilişkideki pozisyonlarıymış. en önemliside bu. ama burda nasıl anlatırım bilmem, merak edenlere özelden mesaj atsam daha iyi olur kızlar. Herneyse doktorun önerilerini dinleyip, ilk ay hamile kalmışlar, hemde doğal yollardan.
polen tozu ve baldan 1 tatlı kaşığı karıştırılıp sabah ve akşam yemeklerden önce yenilmesi gerekiyormuş.
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım....Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyordum .Artık sıra bana da geldi dedim .Yaşadığım şeyleri beni daha iyi anlayacaklarla paylaşmaya karar verdim...Beni de aranıza alırsanız sevinirim.....Hepimize bol şanslar...opuyorumnanaktan
:ecrin_bebek:LİSTEMİZ:ecrin_bebek:
.................................................. .................................................. .............
sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................
f3x............................................... ... 2.aşılama.................
svd06............................................. . 1.aşılama.................18 ağustos sonuç
oyam34...........................20 temmuz 2.aşılama................. 3 ağustos sonuç---NEGATİF
esengülüm....................................... 2.aşılama.................
flybebis...........................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDİ
gullu123...............................ağustos 3.aşılama..................
burp....................................6 ağustos 1.aşılama..................
buse_burcu...........................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç
yasemin33..............................ağustos 1.aşılama..................
HeidiAnkara......................20 temmuz 1.aşılama................. 3 ağustos sonuç---NEGATİF
Yeşil98783............................................2.aşılama..................14 ağustos sonuç
Hayatmelek......................................... 1.aşılama.................25 ağustos sonuç
angela79...............................................1.aşılama
Bende dün rapor işlemlerini hallettim ,ağustos 18-19 gibi tedaviye başlayacağım,hayırlısı artık,Allah herkesin gönlüne göre versin:)))
merhaba bizde bu ay 2. aşılama yaptıracagız. İlkinden çok umutluyduk olmayınca çok yıkıldık buda olmazsa diye çok korkuyorum. Morale çok ihtiyacım var. Ya buda olmazsa
merhaba bizde bu ay 2. aşılama yaptıracagız. İlkinden çok umutluyduk olmayınca çok yıkıldık buda olmazsa diye çok korkuyorum. Morale çok ihtiyacım var. Ya buda olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?