Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım....Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyordum .Artık sıra bana da geldi dedim .Yaşadığım şeyleri beni daha iyi anlayacaklarla paylaşmaya karar verdim...Beni de aranıza alırsanız sevinirim.....Hepimize bol şanslar...opuyorumnanaktan

bana msj atabilirsen sevinirim,belki bilmadiğimiz şeyler vardır cnm alkisalkisalkis

Merhaba.Sana zahmet olmazsa bana da özelden mesaj atabilir misin?Şİmdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

canım 14.günden sonra net belli oluyor zaten.ben fatih üniversitesine gidiyorum.ama ben personel yakını olduğum için daha uygun oluyo fiyat normali 250yi buluyor sanırım.dr umdan çok memnunum.ama çok daha uygun fiyata yaptıranlar var.devlet hastanesinde iyi bir dr bulup yaptırmak en karlısı ama özelde ilgi daha fazla oluyor.doktorun tavrı ilgisi çok önemli beni psikolojik olarak rahatlatmaya çalışıyor önce.özelden ismini yazarım istersen.

canım bende özelden msj bekliyorum.bu arada benim 2. aşılama liste için.
bende birinden bir karışım duymuştum daha doğrusu biri satıyormuş.bi akrabanın 7 sene olmamıştı çocukları tüpbebek falanda olmamış.içtikleri ilk ay hamile kaldı.ama bu karışımı kadında erkekde içiyormuş.

buse_burcu şimdi senin sonucunu merakla ekliyoruz.inşallah hayırlı ve güzel haberlerle coşturursun listemizi. en yakın tarih senin şu anda.

Bende dün rapor işlemlerini hallettim ,ağustos 18-19 gibi tedaviye başlayacağım,hayırlısı artık,Allah herkesin gönlüne göre versin:)))

merhaba bizde bu ay 2. aşılama yaptıracagız. ılkinden çok umutluyduk olmayınca çok yıkıldık buda olmazsa diye çok korkuyorum. Morale çok ihtiyacım var. Ya buda olmazsa

merhaba bizde bu ay 2. aşılama yaptıracagız. İlkinden çok umutluyduk olmayınca çok yıkıldık buda olmazsa diye çok korkuyorum. Morale çok ihtiyacım var. Ya buda olmazsa

Aramıza hoşgeldin a.s.Olumsuz düşünme canım. Aşılama tedavinin en kolay yolu, fakat beklemek çok zor. inşallah bu sefer olur canım.senide ekliyorum listemize.

merhaba bizde bu ay 2. aşılama yaptıracagız. İlkinden çok umutluyduk olmayınca çok yıkıldık buda olmazsa diye çok korkuyorum. Morale çok ihtiyacım var. Ya buda olmazsa

merhaba herkese
neser moralini en üst seviyede tut bende 2 kere iğne takviyesinden sonra aşılama yaptırdı tutmadı 2 ay ara verdik sonra Allah tarafından oluverdi 5 yıllık evliyim tüp bebek için ilaçlarımda eczanede bekliyor.

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
............................................................................................................................

sibel'ce..............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama..................
f3x........................................................2.aşılama.................
svd06....................................................1.aşılama.................18 ağustos sonuç
oyam34..............................20 temmuz 2.aşılama..................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm...........................................2.aşılama.................
flybebis..............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123..................................ağustos 3.aşılama..................
burp.....................................6 ağustos 1.aşılama..................
buse_burcu............................temmuz 2.aşılama..................10 ağustos sonuç
yasemin33..........................19 ağustos 1.aşılama..................
HeidiAnkara.......................20 temmuz 1.aşılama..................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783.............................................2.aşılama..................14 ağustos sonuç
Hayatmelek..........................................1.aşılama...................25 ağustos sonuç
angela79..............................................1.aşılama……………..
neser…………………………......ağustos 2.aşılama……………..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…