Bir şey sormak istiyorum çünkü çok yeniyim ben bu özelden mesajlaşmayı bilmiyorum hiç dikkatimi de çekmedi nasıl oluyor ve hangi bölümden giriyoruz birisi anlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.......Bir kaç sorum daha var içinizde puregon kullanıpta herhangi bir yan etkisini gören var mı? Bende birşey yok acaba fayda etmedi mi? Yoksa bu söylediğiniz şikayetler aşıdan sonra mı oluyor? Şimdiden çok teşekkürler.......
Bir şey sormak istiyorum çünkü çok yeniyim ben bu özelden mesajlaşmayı bilmiyorum hiç dikkatimi de çekmedi nasıl oluyor ve hangi bölümden giriyoruz birisi anlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.......Bir kaç sorum daha var içinizde puregon kullanıpta herhangi bir yan etkisini gören var mı? Bende birşey yok acaba fayda etmedi mi? Yoksa bu söylediğiniz şikayetler aşıdan sonra mı oluyor? Şimdiden çok teşekkürler.......[/QUOGİRİŞ BÖLÜÖÜNDE AŞILAMA YOLUNDA TECRÜBELİMİZ KISMINI SEÇİP GİRİRYORUZ YA BURAYA ORDA FARKLI BÖLÜMLERDE VAR TÜP BEBEK HAMİLELEİK VS ÖZELDE O KISIMDA ORDAN GİREBİLİRSİNİZ BİLDİĞİM KADARIYLA
SVD06 ben içiyorum zaten farlutal 2. kutum yarın bitiyor. ama hala olmadım malesef.
buse_burcu canım artık doktor değiştirmek istemiyorum artık bu ay olmasa diğer aya denerim diye düşünüyorum. ben hayırlı aylar diye bu ay olsun çok istiyorum. kısmet bakalım.
kızlar ya günler yaklaştıkça endişeleniyorum bazen çok umutlanıyorum bazende kesin olmayacağından emin oluyorum
4 gün kaldı sonuca inşallah bu yüce ayların hürmetine hamile olurum bu mübarek ayda hamile olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
inşallah listemizin ilk annesi ben olurum
biliyorum bir gün ben de listemize hamile diye yazdırıcam
inşallah o gün 4 gün sonradır
dün gece 2 de kalktım sabah ezanına kadar namaz kıldım 100 rekat kılmak çok sevapmış kıldım allah kabul ederse dua ettim hepimiz için yalvardım
biliyorum yüce rabbim bu mübarek ayların hürmetine kabul edecek dualarımızı ve kucaklarımız tombiş tombiş bebeklerimizle dolacak:ecrin_bebek:
canım avatarımızın yanında isimlerimiz yazıyoya kime msj yazmak istiyosan onun ismine tıkla orda msj yaz çıkar ordan yazılıyor
Bir şey sormak istiyorum çünkü çok yeniyim ben bu özelden mesajlaşmayı bilmiyorum hiç dikkatimi de çekmedi nasıl oluyor ve hangi bölümden giriyoruz birisi anlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.......Bir kaç sorum daha var içinizde puregon kullanıpta herhangi bir yan etkisini gören var mı? Bende birşey yok acaba fayda etmedi mi? Yoksa bu söylediğiniz şikayetler aşıdan sonra mı oluyor? Şimdiden çok teşekkürler.......[/QUOGİRİŞ BÖLÜÖÜNDE AŞILAMA YOLUNDA TECRÜBELİMİZ KISMINI SEÇİP GİRİRYORUZ YA BURAYA ORDA FARKLI BÖLÜMLERDE VAR TÜP BEBEK HAMİLELEİK VS ÖZELDE O KISIMDA ORDAN GİREBİLİRSİNİZ BİLDİĞİM KADARIYLA
sanada çok teşekkür ederim canımzemuszemus
kızlar ya günler yaklaştıkça endişeleniyorum bazen çok umutlanıyorum bazende kesin olmayacağından emin oluyorum
4 gün kaldı sonuca inşallah bu yüce ayların hürmetine hamile olurum bu mübarek ayda hamile olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
inşallah listemizin ilk annesi ben olurum
biliyorum bir gün ben de listemize hamile diye yazdırıcam
inşallah o gün 4 gün sonradır
dün gece 2 de kalktım sabah ezanına kadar namaz kıldım 100 rekat kılmak çok sevapmış kıldım allah kabul ederse dua ettim hepimiz için yalvardım
biliyorum yüce rabbim bu mübarek ayların hürmetine kabul edecek dualarımızı ve kucaklarımız tombiş tombiş bebeklerimizle dolacak:ecrin_bebek:
buse_burcu canım bak hamile haperlerini ilk bu topikta yayınlayacaksın tammamı tatlım. ilk bizlerler pazlaş canım. 4 gün sonra inanyorumki bize güzel haberler vereceksin.
özlem5723 haklısın canım takmıyayım diyorum ama yine takıyorum malesef, artık çok sinirli, agresif bi insan oldum. çünkü başımdan baya bi şey geçti, çok şey yaşadım. malesef insanın psikolojiside bozuluyor bu arada. etrafındaki insanlar bazen hamile haberlerini gizliyorlar, neymiş üzlürmüşüz herkes biliyor ama bi biz bilmiyoruz. falan filan, herşeyle uğraşmak çok yorucu oluyor bazen. ama yapacak bişey yok malesef, herşeyi içine atıyorsun. allah'tam mutlu bi evliliğim, çok iyi bi işim ve her ne olursa olsun herzaman yanımda olan bi ailem ve en önemlisi beni herşekilde destekleyen bi eşim var. bazen düşünüyorumda hayat çok acımasız, yaklaşık 10 ay önce babamı kaybettim ve hayatımda beni en çok sarsan şey bu, allah daha büyük acılar yaşatmasın tabi. inanınki ölümün acısı çok zor hala atlamadım bu olayı. o yüzden kafam dağılsın diye şimdi bebek olayına ağırlık verdim arkadaşlar. çünkü olursa eğer hem annem için, hemde ailem için çok iyi olur.
tamam tatlım rabbim nasip ederse şoktan çıkar çıkmaz topiğimize yazıcam inşallah[/QUO
merakla ve heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini........ya bide bu aşılama çok can yakıyor mu .....smear testi gibi bir şey mi....... yoksa hissetmiyor musun bile eğer benimkiler geliştiyse umarım haftaya falan aşılama olacağım.....dua edinde normal gelişimi olsun....
tamam tatlım rabbim nasip ederse şoktan çıkar çıkmaz topiğimize yazıcam inşallah[/QUO
merakla ve heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini........ya bide bu aşılama çok can yakıyor mu .....smear testi gibi bir şey mi....... yoksa hissetmiyor musun bile eğer benimkiler geliştiyse umarım haftaya falan aşılama olacağım.....dua edinde normal gelişimi olsun....
canım sancılı bir işlem deil hiç korkma hiç bi acı hissetmiyorsun inşallah gelişir canım yumoşların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?