Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bir şey sormak istiyorum çünkü çok yeniyim ben bu özelden mesajlaşmayı bilmiyorum hiç dikkatimi de çekmedi nasıl oluyor ve hangi bölümden giriyoruz birisi anlatırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.......Bir kaç sorum daha var içinizde puregon kullanıpta herhangi bir yan etkisini gören var mı? Bende birşey yok acaba fayda etmedi mi? Yoksa bu söylediğiniz şikayetler aşıdan sonra mı oluyor? Şimdiden çok teşekkürler.......

canım avatarımızın yanında isimlerimiz yazıyoya kime msj yazmak istiyosan onun ismine tıkla orda msj yaz çıkar ordan yazılıyor

kızlar ya günler yaklaştıkça endişeleniyorum bazen çok umutlanıyorum bazende kesin olmayacağından emin oluyorum
4 gün kaldı sonuca inşallah bu yüce ayların hürmetine hamile olurum bu mübarek ayda hamile olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
inşallah listemizin ilk annesi ben olurum
biliyorum bir gün ben de listemize hamile diye yazdırıcam
inşallah o gün 4 gün sonradır
dün gece 2 de kalktım sabah ezanına kadar namaz kıldım 100 rekat kılmak çok sevapmış kıldım allah kabul ederse dua ettim hepimiz için yalvardım
biliyorum yüce rabbim bu mübarek ayların hürmetine kabul edecek dualarımızı ve kucaklarımız tombiş tombiş bebeklerimizle dolacak:ecrin_bebek:

Sibelce seni çok iyi anlıyorum 2 ay bende görmedim yaşadığım sıkıntıları bir ben bilirim ama herşeyin başı stres unutma ..stresi yendiğin an herşey yoluna giriyor .İlk doktorum çok zorbaydı muayeneden sonraki günler bile canım acıyordu.Sonra Ankara'da bayan bir doktora gittim çok sevecen ve eli hafifti..Baktım her zaman gidemeyeceğim bulunduğum yerde yeni bir doktora gitmeye başladım Çokta mennun kaldım buna devam ediyorum yarın bakacak umarım herşey yolunda gider....Kısacası bu benim 3. doktorum hepsi de birşeyin yok gayet sağlıklısın diyorlar ama olmuyor işte... ilkinin izleri hala geçemedi çok istediğimiz bir zamanda gelmişti ama ALLAH bizden daha çok sevmiş ki daha 3 aylıkken aldı onu tabi bende unutamadım hiç kolay olmadı .....ama hep kendime yaptım geçmişle yaşanmıyormuş bunu anladım.....ve bu kararı aldığım günde beri doktorumun da güler yüzüyle önce 60 küsür olan adet günümü 40 a sonra 35 e çektim(zaten benim 30 -32) bu bile beni çok mutlu etti kısacası önce şu kafandaki kurgulamaları bırak çünkü bu kurgular bizi çok yıpratıyor oluruna bırak bak herşey nasıl da yoluna giriyor .Bana söylediklerinde kızıyordum hiç analmıyorlar diye ama haklılar sende öyle yap tatlım...şimdi böyle olmasına o kadar çok seviniyorum ki....... Çünkü birkaç aydır hep dediğim şey bebek olmuyor bari adetlaeim düzene girse idi ve RABBİM sesime kulak verdi şükürler olsun onu bari birazda olsa hallettim.....yarın herşey belli olacak içim kıpır kıpır umarım herşey hepimiz için yolundadır........:Saruboceq:

canım hadi bekliyoruz bakalım inşallah ilk annemiz sen olursun sonra sırayla geliriz biz de.........

allah kabul etsin canım işaallah dualarımız dün gecenin yüzü suyu hürmetine kabul olur

buse_burcu canım bak hamile haperlerini ilk bu topikta yayınlayacaksın tammamı tatlım. ilk bizlerler pazlaş canım. 4 gün sonra inanyorumki bize güzel haberler vereceksin.

özlem5723 haklısın canım takmıyayım diyorum ama yine takıyorum malesef, artık çok sinirli, agresif bi insan oldum. çünkü başımdan baya bi şey geçti, çok şey yaşadım. malesef insanın psikolojiside bozuluyor bu arada. etrafındaki insanlar bazen hamile haberlerini gizliyorlar, neymiş üzlürmüşüz herkes biliyor ama bi biz bilmiyoruz. falan filan, herşeyle uğraşmak çok yorucu oluyor bazen. ama yapacak bişey yok malesef, herşeyi içine atıyorsun. allah'tam mutlu bi evliliğim, çok iyi bi işim ve her ne olursa olsun herzaman yanımda olan bi ailem ve en önemlisi beni herşekilde destekleyen bi eşim var. bazen düşünüyorumda hayat çok acımasız, yaklaşık 10 ay önce babamı kaybettim ve hayatımda beni en çok sarsan şey bu, allah daha büyük acılar yaşatmasın tabi. inanınki ölümün acısı çok zor hala atlamadım bu olayı. o yüzden kafam dağılsın diye şimdi bebek olayına ağırlık verdim arkadaşlar. çünkü olursa eğer hem annem için, hemde ailem için çok iyi olur.

canım benim başın sağ olsun ALLAH sabır versin .İnşallah isteklerimiz bir an önce bekletmeden olur .Hepimizin derdi bu.Benim eşimde sen herşeyden önemlisin diyor çünkü ben bu bozulmuş gebelikte ölümden döndüm desem yeridir çünkü en sinsi ve hiç belirtisi olmayan ancak muayene sırasında ortaya çıkan bir durummuş eşim hep diyor sana birşey olsaydı ben ne yapardım diye ben böyle bir adamı baba edebilmek için uğraşıyorum en çok.Allah onları başımızdan eksik etmesin en kısa zamanda:CüvCüv: olalım inşallah

sibel'ce canım başın saolsun umarım babanın acısını bir bebiş hafifletir hayat hiç kolay değil malesef tatlı anlarla dolu olduğu gibi acılarla dolu bizede bunları göğüslemek düşüyor her bir sıkıntıda dahada olgunlaşıyoruz

özlemcim tam doğru tanımı yapmışsın aynen smear gibi hatta benim daha can acıtıcı smear testlerim olmuştu sonrasında ayakta dolaştıkça ağrın oluyor ben düz yattıığım sürece iyiyim ama biraz dolaşsam tuvalete gitsem ağğrı oluyor ama öyle kötü bir ağrı değil benim adet sancılarımın yanında devede kulak kalıyor bu arada ben sabah yaptırdım aşılamayı

sibelce canım başın sağolsun rabbim sabırlar versin sana ve ailene
inşallah meleğine en kısa zamanda kavuşursun

Sibelce Allah nur içinde yatırsın babanı,Allah sana sabırlar versin.Hayat istesende istemesende devam ediyor,inşallh bebeğinle bu acını hafifletirsin.Baban için yapacağın en güzel şey bol bol dua etmek.Şimdi onlar bizi bekliyorlar, her geçen gün biz onlara yaklaşıyoruz ve bu aradada hayatımız devam ediyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…