Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bu ay aşılama olacağım cumartesi günü iğnelere başlıyorum rahim filmi çektireceğim İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder bizlere hayırlı evlatlar nasip eder.ben çok düşünüyorum aşılama işini elimde değil aklımdan çıkmıyor rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor

hly000 canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun
inşallah bebeğine kavuşursun
malesef canım insan düşünmeden edemiyor ilk aşılamada insan daha da çok düşünüyor

sağol Buse canım benim inşallah benimle birlikte bütün isteyenler bebeğine kavuşur.Rabbime hep dua ediyorum hayırlısı canım

Canım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatırsın babanı.İnşallah Allah sana neşe ve mutluluk verecek sağlıklı çok şeker bir bebek nasip eder.

Yazdıklarından çok iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum.Allah senin ve hepimizin gönlüne versin.Ben de ilk aşılama tutmayınca bu ay kendi haline bırakmaya karar verdim.Belki kendiliğinden olur.Olmazsa da eylülde 2 .aşılamayı düşünüyorum.Allahım nasılsa vaktini en iyi şekilde bilir.Ben ona güveniyorum.

hayırlı olsun inşallah Allah sana hayırlı şeker mi şeker evlatlar nasip eder alkisalkisalkistabi herkese

Birşey daha soracağım aşıdan sonra ne kadar yattınız ,yoksa hemen kalktınız mı? Nelere dikkat etmek lazım aydınlatırsanız çok sevinirim tşk

canım ben ilk aşılamada bir hafta yattım eşim su içmeye bile göndermiyodu sabah erkenden kalkıp kahvaltımı hazırlıyodu suyumu falan yanıma koyup işe gidiyodu gelince yemekler yapıyodu temizlik yapıyodu ohhhhhh bende paşalar gibi yatıyodum ama hiç gerek yok canım aşılamanın olduğu gün hafif bel ağrısı oluyo o gün yat dinlen ama diğer günler normal hayatına devem edebilirsin doktorum bana ani hareketler yapma sadece demişti

saol canım allah razı olsun bende bu sefer olmazsa bi kaç ay ara vericem memlekete gidicem biraz kafamı dağıtırım ameliyat olmayı düşünüyorum memlekette bende pco var kistleri aldırıcam 6 ay içinde hamile kalınıyomuş rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun alınyazımızmış ne yapalım bu günlerde geçer elbet

Doğru sakınılan göze çöp batar derler .O nedenle gerektiği kadar uygulamak lazım.Tşk ederim canım haklısınopuyorumnanaktan

burp
Papatya
sibel'ce canım başın saolsun umarım babanın acısını bir bebiş hafifletir hayat hiç kolay değil malesef tatlı anlarla dolu olduğu gibi acılarla dolu bizede bunları göğüslemek düşüyor her bir sıkıntıda dahada olgunlaşıyoruz

malesef insanlar birazda acılarıyla olgunlaşıyor, hayat çok zor gerçekten şimdi insan her an birine bişey olacak diye korkuyor malesef.

buse_burcu
Lilyum

sibelce canım başın sağolsun rabbim sabırlar versin sana ve ailene
inşallah meleğine en kısa zamanda kavuşursun

saol. allah gerçektende o sabrı veriyor, o sabrı vermese insan dayanamaz. işte benimde allah'tan dileğim bir bebek. inşallah hepimiz kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
LıSTEMıZ
............................................................................................................................

sibel'ce....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x..............................................................2.aşılama.................
svd06..........................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç
oyam34....................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm.................................................2.aşılama.................
flybebis....................................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123.........................................ağustos 3.aşılama..................
burp............................................6 ağustos 1.aşılama.................
buse_burcu...................................temmuz 2.aşılama.................10 ağustos sonuç
yasemin33.................................19 ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara..............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783....................................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç
Hayatmelek..................................................1.aşılama.................25 ağustos sonuç
angela79......................................4 ağustos 1.aşılama……………17-18 ağustos sonuç
neser…………………......……………..ağustos 2.aşılama……………
özlem5723………………......………….ağustos 1.aşılama……………
hly000…………………………......…….ağustos 1.aşılama……………

bu tedavilerimizin sonucu inşallah hepimiz:CüvCüvluruz.

aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum var;

ben salı günü aşılama oldum, bugün 4.gün.. dün akşamdan beri karnımın alt kısmında daha çok sol tarafında ağrı var çok değil ama beni rahatsız ediyor..benim yumurta da sol tarafta idi onunla ilgili bir durum mu acaba fikriniz var mı? sizde buna benzer bişey yaşadınız mı? bilgi verirseniz sevinirim

çok saol yasemin. Bende her zaman dua ediyorum, kura okuyorum. 2 haftada bir mezarına gidiyorum. Kendimi bu şekilde avutuyorum.

canım bende dün sabah oldum ilk aşılamamı, aşılamam çok rahattı en ufak bir acı hissetmedim eve geldim hafif ağrılarım oldu ama gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Ağrı adet sancısının yanında esamesi okunmaz bir ağrı olsada gece uyutmayacak kadarda rahatsız ediciydi şimdi ise bir sıkıntım yok ama yapılan işlemi düşününce neden ağrıdığına dair bir mantık oturtamıyorum hemde çok başarılı oldu aşılamam herhangi bir aksilik rahmi zorlayıcı bir sorun yaşamadım bir damla bile kanama olmadı. Ama forumda gördüğüm kadarı ile hemen hemen herkezde ağrı oluyor endişe etme başa gelen çekilir.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…