Canım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatırsın babanı.İnşallah Allah sana neşe ve mutluluk verecek sağlıklı çok şeker bir bebek nasip eder.buse_burcu canım bak hamile haperlerini ilk bu topikta yayınlayacaksın tammamı tatlım. ilk bizlerler pazlaş canım. 4 gün sonra inanyorumki bize güzel haberler vereceksin.
özlem5723 haklısın canım takmıyayım diyorum ama yine takıyorum malesef, artık çok sinirli, agresif bi insan oldum. çünkü başımdan baya bi şey geçti, çok şey yaşadım. malesef insanın psikolojiside bozuluyor bu arada. etrafındaki insanlar bazen hamile haberlerini gizliyorlar, neymiş üzlürmüşüz herkes biliyor ama bi biz bilmiyoruz. falan filan, herşeyle uğraşmak çok yorucu oluyor bazen. ama yapacak bişey yok malesef, herşeyi içine atıyorsun. allah'tam mutlu bi evliliğim, çok iyi bi işim ve her ne olursa olsun herzaman yanımda olan bi ailem ve en önemlisi beni herşekilde destekleyen bi eşim var. bazen düşünüyorumda hayat çok acımasız, yaklaşık 10 ay önce babamı kaybettim ve hayatımda beni en çok sarsan şey bu, allah daha büyük acılar yaşatmasın tabi. inanınki ölümün acısı çok zor hala atlamadım bu olayı. o yüzden kafam dağılsın diye şimdi bebek olayına ağırlık verdim arkadaşlar. çünkü olursa eğer hem annem için, hemde ailem için çok iyi olur.
kızlar ya günler yaklaştıkça endişeleniyorum bazen çok umutlanıyorum bazende kesin olmayacağından emin oluyorum
4 gün kaldı sonuca inşallah bu yüce ayların hürmetine hamile olurum bu mübarek ayda hamile olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam
inşallah listemizin ilk annesi ben olurum
biliyorum bir gün ben de listemize hamile diye yazdırıcam
inşallah o gün 4 gün sonradır
dün gece 2 de kalktım sabah ezanına kadar namaz kıldım 100 rekat kılmak çok sevapmış kıldım allah kabul ederse dua ettim hepimiz için yalvardım
biliyorum yüce rabbim bu mübarek ayların hürmetine kabul edecek dualarımızı ve kucaklarımız tombiş tombiş bebeklerimizle dolacak:ecrin_bebek:
özlemcim tam doğru tanımı yapmışsın aynen smear gibi hatta benim daha can acıtıcı smear testlerim olmuştu sonrasında ayakta dolaştıkça ağrın oluyor ben düz yattıığım sürece iyiyim ama biraz dolaşsam tuvalete gitsem ağğrı oluyor ama öyle kötü bir ağrı değil benim adet sancılarımın yanında devede kulak kalıyor bu arada ben sabah yaptırdım aşılamayı
canım sancılı bir işlem deil hiç korkma hiç bi acı hissetmiyorsun inşallah gelişir canım yumoşların
canım sağol ya inan çok rahatladım hihoyyyt umarım senin de güzel yumoşların olur
Yazdıklarından çok iyi niyetli bir insan olduğunu düşünüyorum.Allah senin ve hepimizin gönlüne versin.Ben de ilk aşılama tutmayınca bu ay kendi haline bırakmaya karar verdim.Belki kendiliğinden olur.Olmazsa da eylülde 2 .aşılamayı düşünüyorum.Allahım nasılsa vaktini en iyi şekilde bilir.Ben ona güveniyorum.
canım ben ilk aşılamada bir hafta yattım eşim su içmeye bile göndermiyodu sabah erkenden kalkıp kahvaltımı hazırlıyodu suyumu falan yanıma koyup işe gidiyodu gelince yemekler yapıyodu temizlik yapıyodu ohhhhhh bende paşalar gibi yatıyodum ama hiç gerek yok canım aşılamanın olduğu gün hafif bel ağrısı oluyo o gün yat dinlen ama diğer günler normal hayatına devem edebilirsin doktorum bana ani hareketler yapma sadece demişti
Canım başın sağolsun.Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatırsın babanı.İnşallah Allah sana neşe ve mutluluk verecek sağlıklı çok şeker bir bebek nasip eder.
sibelce allah nur içinde yatırsın babanı,allah sana sabırlar versin.hayat istesende istemesende devam ediyor,inşallh bebeğinle bu acını hafifletirsin.baban için yapacağın en güzel şey bol bol dua etmek.şimdi onlar bizi bekliyorlar, her geçen gün biz onlara yaklaşıyoruz ve bu aradada hayatımız devam ediyor......
aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum var;
ben salı günü aşılama oldum, bugün 4.gün.. dün akşamdan beri karnımın alt kısmında daha çok sol tarafında ağrı var çok değil ama beni rahatsız ediyor..benim yumurta da sol tarafta idi onunla ilgili bir durum mu acaba fikriniz var mı? sizde buna benzer bişey yaşadınız mı? bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?