aşılama yaptıran arkadaşlara bir sorum var;
ben salı günü aşılama oldum, bugün 4.gün.. dün akşamdan beri karnımın alt kısmında daha çok sol tarafında ağrı var çok değil ama beni rahatsız ediyor..benim yumurta da sol tarafta idi onunla ilgili bir durum mu acaba fikriniz var mı? sizde buna benzer bişey yaşadınız mı? bilgi verirseniz sevinirim
canım ya bende bugün dr a gittim benimde sol tarafta bir tane varmış ama istediği ebatta değilmiş eh işte fena değil dedi dozu arttırdı 75 ti 100 oldu sizin böyle sorun olmuş muydu ilk başta ise bu da yanıt vermedi herhalde dedi (daha önce klomen kullanmıştım şimdi puregon iğne) çok korktum ve üzüldüm zaten içeri girmeden önce elim ayağım boşaldı çok heyecanlıydım kalbim yerinden fırlayacak gibiydi öyle deyince dünya başıma yıkıldı sanki ama sonra fazla istediği gibi olmasada 1 tane gördü salı tekrar gideceğim umarım bu kez yanıt verir yumoşum ....... dua et ne olur....... Bence sen ani hareketler yapma günlük hayatına devam et ağrıyı unutturacak işlerle meşgul ol dinlen ara ara umarım en güzel haberleri önce senden alırım tabi yeni aşı yaptıran herkesin gönlüne göre versin inşallah heepsi tutunur da bir daha bırakmazlar annelerini :ecrin_bebek:
özlem5723 -- canım ben 10 gün 75 doz puregon yaptım 2 yumurta gelişti bende. 1 ağustos cumartesi günü 16,5-14,5 mm idi büyüklükleri, cumartesi akşam da son puregonu yaptım salı günü aşılama yapıldı sanırım18 mm filandı aşı yapıldığı gün..moralini bozma dozu artırmış doktorun yumurtan büyür gelişir olumsuz düşünme...Allah hayırlısını versin..vermek isterse 16mm de olsa küçükde olsa verir..içini rahat tut..ben sabah bir ara endişelendim ama şimdi iyiyim..ağrılar normalmiş aşılamadan sonra...hepimiz için hayırlısı olsun..10 gün sonra kanda bakılacak inaşşah güzel haberler veririm:)
Merhaba arkadaşlar.Aşılama tedavisi sırasında eşimle benim aklıma şöyle bir şey takıldı.Doktor,yumurtanın büyüklüğüne bakarak iğne saatini söylüyor,iğneden 36 saat sonrada aşılamayı yapıyor.İyi güzel de yumurtanın çatladığı, çatlasa bile o anda çatlamış olduğu kesin mi ki aşılama yapıyor.Aşılama yapılmadan önce doktor, yumurtanın çatlayıp çatlamadığına hiç bakmadı.O gün eşimin sperm vermesini istedi.Bence önce daha erken bir saatte çağırıp bakııp çatladıysa eşimden örnek istemeli ve aşılamayı yapmalıydı.Ben aşılamadan 17 gün sonra regl oldum.Ben kendi aşılamamın doğru zamanda yapıldığınuı düşünmüyorum.Sizin doktorlarınız nasıl davrandı sizin fikriniz nedir?:sm_confused:
Canım duygularını çok iyi anlıyorum.Ben 13. gün test yaptırdım negatif çıktı.Ama insanın regl olana kadar ümidi oluyor yine de.Bu çarşamba GATA ya gidip önceki sonuçlarımızı gösterip muayene olmak istemiştim.Muayene olmadan 2 dak önce regl oldum ve doktor sonuçlarımıza bile bakmadı.Gata sivil hasta ile pek ilgilenmiyor.Çok moralim bozuldu.Birşeyleri bahane edip ben de ağladım o akşam.Ama şimdi toparladım.Sonuçta bu da kısmet işi.Evlilik gibi.Vakti saati gelmeden olmuyor.Senin karar verdiğin anda olmuyor.Sitede pek çok arkadaşın yazısını okudum.Tüp bebek tutmamış,aşılama tutmamış sonra kendiliğinden olmamış.Bizim çevremizde de var.Çocuğun olmaz dediler. 42 yaşında doğal yolla hamile kaldı.Biz kendimizi ortadan ikiye de ayırsak Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak.Bir de ben bunların da sınav olduğunu düşünüyorum.Kişisel hissimi sorarsan ettiğin duaların asla boşa gitmediğini söyleyebilirim.Şimdi olmaması olmayacağını göstermez.Sen moralini yüksek tut,keyfine bak,çocuğunun olmaması için hiçbir neden yok.Ayrıca aşılama normal ilişki gibi.Çok az bir yüzdesi var.Bizim akrabamız geçen ay 5 milyar ödedi tüp bebek denedi tutmadı.Ben uygun zamanda doğal yolla hamile kalabileceğini düşünüyorum.Ayrıca engelli çocuklarla çalışıyorum,neler görüyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin.Hiçbir şey için moralini bozma.Mutlaka olacağına inan. Biraz daha sabır.İnşalalh herşey hepimiz için güzel olacak.arkadaşlar burdan herkese hamileyim diye yazmak isterdim
ama olmadıııııı
bugün lekenme şeklinde kan geldi
bende test yaptım sonuç tek çizgi yine
çok üzgünüm
sabahtan beri ağlıyorum tutamıyorum kendimi artık
çok yoruldum arkadaşlar çok
hayırlısı böyleymiş diyorum ama
içim kan ağlıyo mamleketime hamile olarak gitmeyi çok istemiştim
bu hasret bu acı bu özlem hiçbişeye benzemiyo
ne zaman koklayacağım meleğim seni ne zaman saracağım kollarıma
ne zaman öpeceğim tomurcuk ayaklarını
oyuncak bebeklerle avunuyorum meleğim gel artık baban ve annen seni bekliyo hasretle
ne hayaller kurmuştum evlilik yıldönümümüzde eşime müjde vermeyi
kısmet deilmiş demekki ne kadar yorulsamda bitkin olsamda her ay yediğim ilaçların vurunduğum iğnelerin haddi hesabı olmasa da bebeğim için değer devamedeceğim bu yola yolun sonunda bebeğim beni bekliyo biliyorum
sizin iyi haberlerinizi bekliyorum kızlar dualarım sizlerle inşallah bu hasretinizi bu ay son bulur
arkadaşlar burdan herkese hamileyim diye yazmak isterdim
ama olmadıııııı
çok üzgünüm
oyuncak bebeklerle avunuyorum meleğim gel artık baban ve annen seni bekliyo hasretle
kısmet deilmiş demekki ne kadar yorulsamda bitkin olsamda her ay yediğim ilaçların vurunduğum iğnelerin haddi hesabı olmasa da bebeğim için değer devamedeceğim bu yola yolun sonunda bebeğim beni bekliyo biliyorum
sizin iyi haberlerinizi bekliyorum kızlar dualarım sizlerle inşallah bu hasretinizi bu ay son bulur
Merhaba arkadaşlar.Aşılama tedavisi sırasında eşimle benim aklıma şöyle bir şey takıldı.Doktor,yumurtanın büyüklüğüne bakarak iğne saatini söylüyor,iğneden 36 saat sonrada aşılamayı yapıyor.İyi güzel de yumurtanın çatladığı, çatlasa bile o anda çatlamış olduğu kesin mi ki aşılama yapıyor.Aşılama yapılmadan önce doktor, yumurtanın çatlayıp çatlamadığına hiç bakmadı.O gün eşimin sperm vermesini istedi.Bence önce daha erken bir saatte çağırıp bakııp çatladıysa eşimden örnek istemeli ve aşılamayı yapmalıydı.Ben aşılamadan 17 gün sonra regl oldum.Ben kendi aşılamamın doğru zamanda yapıldığınuı düşünmüyorum.Sizin doktorlarınız nasıl davrandı sizin fikriniz nedir?:sm_confused:
arkadaşlar burdan herkese hamileyim diye yazmak isterdim
ama olmadıııııı
çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?