Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim burp:)

ben dayanamadım kliniği aradım..onlarda normal dediler
birçok hormon ilacı aldınız yumurtalıklar uyarıldı yumurtalar büyüdü bu ağrı normal korkmayın dediler...hayırlısı olsun inşallah..17 sinde bhcg yaptırcam az kaldı:))

canım ya bende bugün dr a gittim benimde sol tarafta bir tane varmış ama istediği ebatta değilmiş eh işte fena değil dedi dozu arttırdı 75 ti 100 oldu sizin böyle sorun olmuş muydu ilk başta ise bu da yanıt vermedi herhalde dedi (daha önce klomen kullanmıştım şimdi puregon iğne) çok korktum ve üzüldüm zaten içeri girmeden önce elim ayağım boşaldı çok heyecanlıydım kalbim yerinden fırlayacak gibiydi öyle deyince dünya başıma yıkıldı sanki ama sonra fazla istediği gibi olmasada 1 tane gördü salı tekrar gideceğim umarım bu kez yanıt verir yumoşum ....... dua et ne olur....... Bence sen ani hareketler yapma günlük hayatına devam et ağrıyı unutturacak işlerle meşgul ol dinlen ara ara umarım en güzel haberleri önce senden alırım tabi yeni aşı yaptıran herkesin gönlüne göre versin inşallah heepsi tutunur da bir daha bırakmazlar annelerini :ecrin_bebek:

özlem5723 -- canım ben 10 gün 75 doz puregon yaptım 2 yumurta gelişti bende. 1 ağustos cumartesi günü 16,5-14,5 mm idi büyüklükleri, cumartesi akşam da son puregonu yaptım salı günü aşılama yapıldı sanırım18 mm filandı aşı yapıldığı gün..moralini bozma dozu artırmış doktorun yumurtan büyür gelişir olumsuz düşünme...Allah hayırlısını versin..vermek isterse 16mm de olsa küçükde olsa verir..içini rahat tut..ben sabah bir ara endişelendim ama şimdi iyiyim..ağrılar normalmiş aşılamadan sonra...hepimiz için hayırlısı olsun..10 gün sonra kanda bakılacak inaşşah güzel haberler veririm:)

inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini........ Yorumların ise çok tşk rahatladım biraz .bende 5 gün 75 yaptım bugün 100 e çıktı .salıya kadar yapacağım böyle hayırlısı ....

kızlar bu akşam tatile çıkıyoruz aslında doktora sordum çıkmamda sakınca varmı diye doktorda pek tasvip etmedi ama ben genede çıkacağım bir hafta yokum nete giremeyebilirim. Biz asıl tatilimizi yapmıştık şimdi annemlerin yazlığına gidiyoruz annem bana bakar :) hem çok atlamam zıplamam fazla denize girmem havuza hiç girmeyi düşünmüyorum burada olmaktan daha iyi geleceğine inanıyorum. Doktorum aşılamaya dair bir sakınca söyleyemedi enfeksiyon olursa hamilelikte ilaç kullanamıyacağın için zor olur dedi bende hamillelik gibi olasılığa imkan vermediğim için kafamın dikine gidiyorum valla :) döndüğümde buse-burcudan müjde bekliyorum bildiiğim kadarı ile en erken test tarihi onun var tabi arada bilmediğimiz süprizleri görmek hem güzel olur hem moral olur burada birimizin sevinci hepimizn sevinci oluyor bu bizi sonuca biraz daha yakın hissettiriyor diğer arkadaşlarında her işlemlerinin ve bekleme süreçlerinin hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum.

arkadaşlar beklemek çoookkk zormuş,içimde bir şey var da iş yapıp yorulunca zarar görecek gibi geliyor...psikolojimiz ne kadar da etkileniyor .işallah doğru hissediyorumdur.

diyorum ki adet tarihime kadar bekliyim,kan tahlili yaptırmıyım ...hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum

bu arada göğüslerim biraz daha büyüdü ve çok acıyor,acaba iğnelerden mi?siz de de aşılamadan sonra buna benzer durumlar oldu mu?

ArkadaŞlar ben yarın menegon ıĞneye baŞlıyorum.tedavımın sÜrecını yarın doktorum aÇıklayacak ÇarŞamba gÜnÜ rahım fılmı ÇektıreceĞım fılmden sonra aŞılama ıÇın doktor 1 ay bekletecekmı yoksa ıĞneler bıtıncemı aŞılama yapacak acaba merak edıyorum bıryerde okumuŞtum rahım fılmınden sonra doktor 1 ay korunun dıyormuŞ yumurtalar ıŞınlara maruz kalıyormuŞ eĞer hamıle kalınırsa bebeĞe zararlı olurmuŞ bılmıyorum ya Çok kafam karıŞık bılgınız varmı bu konuda
cevaplarsanız sevınırım

Merhaba arkadaşlar.Aşılama tedavisi sırasında eşimle benim aklıma şöyle bir şey takıldı.Doktor,yumurtanın büyüklüğüne bakarak iğne saatini söylüyor,iğneden 36 saat sonrada aşılamayı yapıyor.İyi güzel de yumurtanın çatladığı, çatlasa bile o anda çatlamış olduğu kesin mi ki aşılama yapıyor.Aşılama yapılmadan önce doktor, yumurtanın çatlayıp çatlamadığına hiç bakmadı.O gün eşimin sperm vermesini istedi.Bence önce daha erken bir saatte çağırıp bakııp çatladıysa eşimden örnek istemeli ve aşılamayı yapmalıydı.Ben aşılamadan 17 gün sonra regl oldum.Ben kendi aşılamamın doğru zamanda yapıldığınuı düşünmüyorum.Sizin doktorlarınız nasıl davrandı sizin fikriniz nedir?:sm_confused:

Aslında benim de aklıma geldi!normalde 14-15. gün çatlama oluyor ama benim aşılamam 11.gün yapıldı.ben de merak ettim çatladı mı çatlamadı mı diye.! bekleyip görücez...
göğüslerimde acayip bir ağrı var sen de de olmuşmuydu aşılamadan sonra?

arkadaşlar burdan herkese hamileyim diye yazmak isterdim
ama olmadıııııı
bugün lekenme şeklinde kan geldi
bende test yaptım sonuç tek çizgi yine
çok üzgünüm
sabahtan beri ağlıyorum tutamıyorum kendimi artık
çok yoruldum arkadaşlar çok
hayırlısı böyleymiş diyorum ama
içim kan ağlıyo mamleketime hamile olarak gitmeyi çok istemiştim
bu hasret bu acı bu özlem hiçbişeye benzemiyo
ne zaman koklayacağım meleğim seni ne zaman saracağım kollarıma
ne zaman öpeceğim tomurcuk ayaklarını
oyuncak bebeklerle avunuyorum meleğim gel artık baban ve annen seni bekliyo hasretle
ne hayaller kurmuştum evlilik yıldönümümüzde eşime müjde vermeyi
kısmet deilmiş demekki ne kadar yorulsamda bitkin olsamda her ay yediğim ilaçların vurunduğum iğnelerin haddi hesabı olmasa da bebeğim için değer devamedeceğim bu yola yolun sonunda bebeğim beni bekliyo biliyorum
sizin iyi haberlerinizi bekliyorum kızlar dualarım sizlerle inşallah bu hasretinizi bu ay son bulur

buse_burcu canım çok üzüldüm. inan acına ortak oldum. hayırlısı buymuş bu sefer demekki ama yılmamalıyız canım devam etmeliyiz. inanıyorumki güzel haberlerini alıcaz.

Canım duygularını çok iyi anlıyorum.Ben 13. gün test yaptırdım negatif çıktı.Ama insanın regl olana kadar ümidi oluyor yine de.Bu çarşamba GATA ya gidip önceki sonuçlarımızı gösterip muayene olmak istemiştim.Muayene olmadan 2 dak önce regl oldum ve doktor sonuçlarımıza bile bakmadı.Gata sivil hasta ile pek ilgilenmiyor.Çok moralim bozuldu.Birşeyleri bahane edip ben de ağladım o akşam.Ama şimdi toparladım.Sonuçta bu da kısmet işi.Evlilik gibi.Vakti saati gelmeden olmuyor.Senin karar verdiğin anda olmuyor.Sitede pek çok arkadaşın yazısını okudum.Tüp bebek tutmamış,aşılama tutmamış sonra kendiliğinden olmamış.Bizim çevremizde de var.Çocuğun olmaz dediler. 42 yaşında doğal yolla hamile kaldı.Biz kendimizi ortadan ikiye de ayırsak Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak.Bir de ben bunların da sınav olduğunu düşünüyorum.Kişisel hissimi sorarsan ettiğin duaların asla boşa gitmediğini söyleyebilirim.Şimdi olmaması olmayacağını göstermez.Sen moralini yüksek tut,keyfine bak,çocuğunun olmaması için hiçbir neden yok.Ayrıca aşılama normal ilişki gibi.Çok az bir yüzdesi var.Bizim akrabamız geçen ay 5 milyar ödedi tüp bebek denedi tutmadı.Ben uygun zamanda doğal yolla hamile kalabileceğini düşünüyorum.Ayrıca engelli çocuklarla çalışıyorum,neler görüyorum.Allah herşeyin hayırlısını versin.Hiçbir şey için moralini bozma.Mutlaka olacağına inan. Biraz daha sabır.İnşalalh herşey hepimiz için güzel olacak.

slm heidiankara.bence doğru söylüyosun.çünkü eğer o gün çatlamış olsa o günden sonraki 14. gün adet görmen gerek.demekki aşılamadan sonra çatlamışki adetin geç gelmiş.her dr tutturamıyor işte.benimkide ilacın dozunu ayarlayamadı herhaldeki kendi çatlamış.benimde adetim erken gelmişti.

Son düzenleme:
Buse_Burcu canım çok üzüldüm kendim yaşamış gibi oldum bende bu ay ilk defa aşılama deneyeceğim ama moralini sakın bozma biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrasını Rabbime tevekkül ediyorum O herşeyin en iyisi neyse onu bilir ümidini hiç kaybetme ben evliliğimin 3.senesindeyim bende geçen sene kızkardeşimi kaybettim mekanı cennet olsun çok yıprandım kahroldum hayatta tutunacak bir dal aradım bir yavrum olsun istedim ona sarılayım istedim tam ümitsizliğe kapılmıştımki hamile olduğumu öğrendim ama düşükle sonuçlandı o zaman dedimki ben hamile kalabiliyormuşum Rabbim bana bir ışık gösterdi dedim ondan sonra herşeye daha çok sarıldım inanıyorumki isteyen herkese Rabbim nasip edecek herşeyin hayırlısı ağlama lütfen moralini yüksek tut moral çok önemli ümidini kaybetme Allah a emanet ol.

canım hayırlısı olsun elden bişey gelmiyo allah hepimize veriri işaallah bende 3. aşılammamı olcam ama umudum yok hayırlısı senin ilk aşılamamnmıydı

2. aşılama oldum 2sindede öatlayıp çatlamadığına bakmadı benimde ilk aşılamamdaki kanama17.gün oldu 2.de 16 gün oldu zamnalamada sorun oldumu diye düşünmüştüm ama heralde bildiği bişey var diyorum dr ların ama bişeyde sorulmuyoki doktorlara 3. aşılamda ümitsizce aradan çıksın diye bekliyorum sadecesonra bakıcaz artık tüp bebekmi olur ne olursa kısmet artık

Allah yardımcımız olsun arkadaşım,umudunu yitirme .kısmet böyleymiş.eski forumları okudumda hep çocuk tedavisi gördüklerini,yorulduklarını,bıktıklarını ve pes ettiklerini okudum...ama yazıları takip edipte bu günleri okuduğumda hepsinin de evlat sahibi olduklarını,bir şekilde ya tedaviyle ya kendiliğinden hamile kaldıkları yazıyordu.

Ümidimizi yitirmememiz lazım ki ayakta durabilelim.Meleklerimiz geldiğinde bize çookkk ihtiyaçları olacak.belki de bu günleri gülerek hatırlayacağız.belki de hepimiz birer çocuk sahibi olup forumda meleklerimizin yaramazlıklarını konuşacağız.:Saruboceq:

Moralini yüksek tut arkadaşım.bak ben de bir umut aşılamamın sonucunu bekliyorum.tabii hayal kırılığı yaşayabilirim.ama sanki o içimdeymiş gibi şu birkaç günün keyfini çıkarıp etrafımdakilere naz yapıyorum,bir umut da olsa yaşıyorum bunu!!!:CüvCüv:

arkadaşlar meraba. bende bugün evdeyim, birzda evde çalıştım, işlerimi yaptımşimdi oturdum sizlerle biraz sohbet edeyim dedim. neler yapıyosunuz bakalım. buse_burcu nasılsın canım. bak ardaşlar çok doğru yorumlar yapmışlar. allah hiç beklemediğimiz bi zamanda ol diyecek ve bizlerin bebekleri olacak.

Merhaba.Sadece aşılamanın yapıldığı gün çok ağrım oldu.5.gün yumurtalıklarım çok ağrıdı.Göğsümde ve kasıklarımda zaman zaman ağrım oldu.Hayırlısı olsun.ınşallah en kısa sürede hamile olursun.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…