Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba bugün doktora gittim menogon iğneye başladım yumurtamın çapı biri 5 biride 7 çokmu küçük 17 yapmaya çalışacağım dedi 112.5 ml.günde 1 defa vurulacağım büyüyünce çatlatma iğnesi vurduracağım ya ben aşılama istiyorum sanki şansım onda daha çok diye düşünüyorum ama bana normal birlikte olacaksın dedi aşılamayla normal birliktelik aynıymış doktor bir farkı yok dedi sizcede öylemi bende böyle deneyeceğim olmazsa aşılama deneyecekmiş.Aşılamada daha mı çok şansım var acaba??

buse-burcu inan çok üzüldüm bende hep senin gibi önemli bir günde sürprizi vereyim dedim ama hiç kısmet olmadı seni çok iyi anlıyorum .üzülme demek kolay çok iyi biliyorum ama elden birşey gelmiyor işte.....ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah........

hülya bugün kaçıncı günün ?hangi iğneyi kullanıyorsun? kaç gündür ve hangi dozda? aşılama da bence şöyle bir fark var spermin gideceği mesafeyi kısaltıyoruz 12 cm kadar +vajinal sperm öldürücü akıntıyı da geçiyoruz sanki daha avantajlı gibi .......bende 5 gün 75 kullandım dün gittim istediği gibi olmadığı için 100e çıkardı bu değerler senin kaçıncı gününde bir kıyaslama yapacağım yanıtlarsan sevinirim......

özlem menogon 75 bugün ilk iğnemi vurdurdum.112.5 ml yani 1 su+1 toz ve 1 su+1 tozunda yarısını vurdurdum.benim yumurtama baktı bugün adetimin 3. günü 2 adt var dedi birisi 5 diğeri 7 mm büyümesi için iğneleri vurduracağım salı günü tekrar gideceğim canım

:1no2:

Özlem yok canım kafana takma ikimizdede sorun yoktur inşallah.hakkımızda hayırlısı canım

Merhaba.Eşinin sperm hareketliliğinde sorun yoksa ikisi aynı.Aşılamada tek fark erkeğin spermi yıkanıp hareketlendirilerek bayana enjekte ediliyor.Yoksa yumurta çatladı mı diye doktorlar bakmadığı için bize de doktorumuz aşılama yapıldığı günün ertesi gününden itibaren iki günde bir ilişkiye girmemizi söyledi.Ayrıca bu ay kısmet olsa her türlü olur.Onun için içini ferah tut.

heidi canım eşimde sorun yok sorun benim yumurtalar büyümüyor canım çok sağol içimi ferahlattın

sibel'ce başın sağolsun canım allah sana ve ailene sabırlar versin.mekanı cennet olsun :teselli: inanıyorum ki gerçekten allahın sevgili kuluymuş mübarek aylarda allah onu yanına aldı:çok üzgünüm:inş rabbim acını hafifletecek hayırlı evlatlar nasib eder sana cnm:Saruboceq:

merhabalar, kıslar bende dün sabah ilk aşılamamı yaptırdım.. aynı sizde old.gibi doktorum yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol etmedi.. bunun nedenininde muayene sırasında kullanılan jel daha sonra verilecek olan spermin kalıtesini bozduğunu belirtti.. ptesi için de ilişki önerdi..

ilişkide sperm vajinaya bırakılıyo, aşılamada ise sperm yıkaması etkiyi arttırıyo ve bazı kimyasal maddeler ile muamele edilerek özel malzemeler yardımıyla direkt olarak rahim içine veriliyor. boylece spermin alması gereken yol kısalıyor. bu yoldaki akıntı gibi sperm kalitesini etkileyebilecek engellerde aşılmış oluyor.. tabiki herşey kısmet.. biz sadece elimizden gelen herşeyi denemek istiyoruz..vakti zamanı gelince hepimizin meleği sağlıklı sıhatli kucağımızda olcak inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsunn..

arkadaşlar yanımda olduğunuz için bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim benim yaşadığım yerde kimsem yok sadece sizler varsınız derdimi sevincimi sizlerle paylaşıyorum hepinizden allah razı olsun ...şimdi iyiyim ağlayıp sızlamıyorum çünkü eşim çok üzülüyo onun üzülmesine dayanamam toparladım kendimi herşeyi oluruna bıraktım rabbim ne zaman ol derse o zaman olsun yeterki sağlıklı olsun zaman önemli deil diyorum sizlerin mutlu haberlerini bekliyorum

canım tabiki birbirimizin derdini paylaşıcaz. güzel haberlere sevinip, kötü haberlere üzülücez. bu tür şeyleri ancak böyle problemleri olanlar anlar. bu arada toparlanmana çok sevindim. güçlü olmak zorundayız. bebek olana kadar çalışmalara devam kızlar.

canım benim üzülme zaten her türlü tersliğin sebebi üzüntü değil mi? Mutlu ol ki bebişin sana daha yakın olsun ...... Hem profiline baktım daha çok küçüksün bitanem sen böyle yaparsan....Bak ben 29 yaşındayı ve daha yolun başındayım.....sen bana göre çok daha avantajlısın.Benim de yanımda kimsem yok seni çok iyi anlıyorum.Eşimizi üzmeyelim bizi üzgün görünce onlar da çok üzülüyor.....E tabi bu durum onları da olumsuz etkiliyor:teselli:

arkadaşlar, 2 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım. beni de alın aranıza, gönlünüze, listenize... Allah her şeyin hayırlısını versin, olmuyorsa demek ki hayırlısı buymuş demeliyiz. ne bileyim içim öyle tuhaf ki... bekleme süreci çok zor... ben bir şey sorayım, çatlatma iğnesinden bir gün sonra ağrım başladı kasıklarımda ve bugün aşılamanın 7. günü ama hala ağrı devam ediyor. korkuyorum. ne olur bana yardım edin

Merhaba.Biz de ikinci aşılamaya hemen başlamayıp bu ay ara vermiştik.Kafamdan mümkün olduğunca olumsuz düşünceleri çıkarıp rahat olmaya çalışıyorum.Allaha çok şükür moralim yerinde.Neden olmasın.Nasılsa olur diye düşünüyorum.Bu arada kadınlar kulübünden preseed diye hamile kalmayı kolaylaştırıcı bir ürün buldum.Onu sipariş ettik.Eşimde ben de polenli bal yiyoruz.Eşim çinko ve e vitamini alıyor.Gerisi Allahtan.Ben de hepiniz için dua ediyorum.Sevgilerimle

Merhaba.Benim de ilk aşılamadan sonra kasıklarımda ağrı vardı.Daha sonra azalıyor.Sen ağır kaldırmadan fazla merdiven çıkmadan gündelik hayatına devam et.En önemlisi moralin yerinde olsun.Gerisi nasip.İnşalalh en kısa sürede isteğine kavuşursun.

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

:ecrin_bebek:LıSTEMıZ:ecrin_bebek:
............................................................................................................................

sibel'ce........................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x..............................................................2.aşılama.................
svd06...........................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç
oyam34......................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm...................................................2.aşılama.................
flybebis......................................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123..........................................ağustos 3.aşılama..................
burp.............................................6 ağustos 1.aşılama.................
buse_burcu.....................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33..................................19 ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara................................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783...................................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç
Hayatmelek..................................................1.aşılama.................25 ağustos sonuç
angela79.......................................4 ağustos 1.aşılama……………17-18 ağustos sonuç
neser………………………………........ağustos 2.aşılama……………
özlem5723………………………….......ağustos 1.aşılama……………
hly000……………………………….......ağustos 1.aşılama……………
cansed…………………………….......2 ağustos 1.aşılama……………15 ağustos sonuç

bu tedavilerimizin sonucu inşallah hepimiz oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…