merhaba bugün doktora gittim menogon iğneye başladım yumurtamın çapı biri 5 biride 7 çokmu küçük 17 yapmaya çalışacağım dedi 112.5 ml.günde 1 defa vurulacağım büyüyünce çatlatma iğnesi vurduracağım ya ben aşılama istiyorum sanki şansım onda daha çok diye düşünüyorum ama bana normal birlikte olacaksın dedi aşılamayla normal birliktelik aynıymış doktor bir farkı yok dedi sizcede öylemi bende böyle deneyeceğim olmazsa aşılama deneyecekmiş.Aşılamada daha mı çok şansım var acaba??
özlem menogon 75 bugün ilk iğnemi vurdurdum.112.5 ml yani 1 su+1 toz ve 1 su+1 tozunda yarısını vurdurdum.benim yumurtama baktı bugün adetimin 3. günü 2 adt var dedi birisi 5 diğeri 7 mm büyümesi için iğneleri vurduracağım salı günü tekrar gideceğim canım[/QU
canım ben puregon kullanıyorum su ,toz falan yok ya kapsül gibi kaleme taktım ayarlayıp yapıyorum (eşim yapıyor) seninkiler 3. güne göre bayağı iyi sanırım çünkü benim 8. gündü solda 1 tane vardı o da 7yada8mm sanırım o nedenle 100e çıktı bende salı tekrar gideceğim acaba sorun mu var bende ya bak taktım şimdi :1no2:
Merhaba.Eşinin sperm hareketliliğinde sorun yoksa ikisi aynı.Aşılamada tek fark erkeğin spermi yıkanıp hareketlendirilerek bayana enjekte ediliyor.Yoksa yumurta çatladı mı diye doktorlar bakmadığı için bize de doktorumuz aşılama yapıldığı günün ertesi gününden itibaren iki günde bir ilişkiye girmemizi söyledi.Ayrıca bu ay kısmet olsa her türlü olur.Onun için içini ferah tut.merhaba bugün doktora gittim menogon iğneye başladım yumurtamın çapı biri 5 biride 7 çokmu küçük 17 yapmaya çalışacağım dedi 112.5 ml.günde 1 defa vurulacağım büyüyünce çatlatma iğnesi vurduracağım ya ben aşılama istiyorum sanki şansım onda daha çok diye düşünüyorum ama bana normal birlikte olacaksın dedi aşılamayla normal birliktelik aynıymış doktor bir farkı yok dedi sizcede öylemi bende böyle deneyeceğim olmazsa aşılama deneyecekmiş.Aşılamada daha mı çok şansım var acaba??
arkadaşlar yanımda olduğunuz için bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim benim yaşadığım yerde kimsem yok sadece sizler varsınız derdimi sevincimi sizlerle paylaşıyorum hepinizden allah razı olsun ...şimdi iyiyim ağlayıp sızlamıyorum çünkü eşim çok üzülüyo onun üzülmesine dayanamam toparladım kendimi herşeyi oluruna bıraktım rabbim ne zaman ol derse o zaman olsun yeterki sağlıklı olsun zaman önemli deil diyorum sizlerin mutlu haberlerini bekliyorum
arkadaşlar yanımda olduğunuz için bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim benim yaşadığım yerde kimsem yok sadece sizler varsınız derdimi sevincimi sizlerle paylaşıyorum hepinizden allah razı olsun ...şimdi iyiyim ağlayıp sızlamıyorum çünkü eşim çok üzülüyo onun üzülmesine dayanamam toparladım kendimi herşeyi oluruna bıraktım rabbim ne zaman ol derse o zaman olsun yeterki sağlıklı olsun zaman önemli deil diyorum sizlerin mutlu haberlerini bekliyorum
Merhaba.Benim de ilk aşılamadan sonra kasıklarımda ağrı vardı.Daha sonra azalıyor.Sen ağır kaldırmadan fazla merdiven çıkmadan gündelik hayatına devam et.En önemlisi moralin yerinde olsun.Gerisi nasip.İnşalalh en kısa sürede isteğine kavuşursun.arkadaşlar, 2 ağustosta ilk aşılamamı yaptırdım. beni de alın aranıza, gönlünüze, listenize... Allah her şeyin hayırlısını versin, olmuyorsa demek ki hayırlısı buymuş demeliyiz. ne bileyim içim öyle tuhaf ki... bekleme süreci çok zor... ben bir şey sorayım, çatlatma iğnesinden bir gün sonra ağrım başladı kasıklarımda ve bugün aşılamanın 7. günü ama hala ağrı devam ediyor. korkuyorum. ne olur bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?