Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sıbel'ce bır yazında eŞının arkadaŞı doktorun sÖyledıĞı tarıflere ve polen tozu bal karıŞımı yapıp kullanarak eŞının hamıle kaldıĞını yazmıŞsın.doktorun sÖyledıĞı baŞka bılgılerıde Özelden yazabılırım demıŞsın.bana da Özelden
mesaj yazıp anlatırmısın .bır kaÇ gÜn Önce bahsetmıŞsın bu konudan canım beklıyorum anlatırsan sevınırım

özelden attım canım.

sağol sibelce, umarım her isteyene allah hayırlısından bir evlat nasip eder. bir de ben neden gonal f ve menogon kullandığımı merak ediyorum klomenden bahsedilmiş hep. bunların farkı ne? bilen var mı arkadaşlar?sositososito

hadi canım gözün aydın hayırlısı olsun bakalım yetişiceksin doktor gitmeden işaallah

inşallah canım yetişirim, tabii benim yumurtalar gelişirse olur. genelde herkes iğne kullanıyor, ama doktorum bana sadece klomen verdi. klomene bugün başlıyorum sabah-akşam 5 gün kullanıp bırakıcam. doktorum yavaş yavaş geliştirelim dedi yumurtalarını.çünkü benim durumum riskli, daha önce tüp bebek tedavimde iğnelerden dolayı yumurtalarım fazla uyarıldığı için doktor tedbir olarak şimdilik iğne vermedi. bide daha önce gonofen denen ilaçla yumurtalıklarım büyümüştü bakalım şimdi ne olacak?

saol canım. benim bilddiğim kadarıyla bu saydığın ilaçlar hep aynı şeye yarıyor. mesela benim doktorum bana ister klomen al ister gonofen al dedi. bende klomen aldım. bakalım işe yarayacak mı?

sibelce başlamışsın demek tedaviye hayırlı olsun canım,doktorun önerisini banada özelden atarsan sevinirim...

merhaba arkadaşlar,
ben 4 ağustosta aşılama oldum bugün progesteron tahlili verdim yarın çıkıcak..bu tahlili niçin veriyoruz? Bu tahlilde gebelik varsa eger belli olur mu bileniniz var mı?

hadi hayırlı olsun tedavin canım yavaş yavaş büyümesi daha iyi benimde yarın 18.30 da aşılamam var sabah çatlama iğnesini vuruldum bakalım ne olcak bu son aşılamam işaallah bu mübarek ayda hepimize evlat naip olur

Sibelce canım tedavin hayırlı olsun...Geçen ay bende klomen kullandım benimkiler yanıt vermedi bu ay puregon kullanıyorum.4 gün önce 7-8 mm olan yumurtam bugün sabahtan doktordaydım 13.1 mm olmuş inşallah böyle devam ederse sanırım bende aşılama olacağım.Allah herkesin gönlüne göre versin ........Meleklerimizi en kısa zamanda kucağımıza almak dileğiyle............

Güllücüğüm dediğin doğru doktorum bana da yavaş büyüyor dedi ama böylesinin daha iyi olduğu söyledi.İnşallah senin aşılaman da tutar seni burada anne adaylarımız arasına katarız....Tabi beni ve bu listede ki diğer isimleri de unutmamak gerek değil mi?:Saruboceq:

kızlar meraba bugün aşılamamın 12.günü doktorum 12.günü baktırabilirsin çıkar demişti ama o negatif sonucu almaktan bıktım o yıkımı hastanede yaşamak istemiyorum.baktırmıcam adet olana kadar beklicem.kasıklarımda ağrı var bugün yarın olucak gibiyim bakalım hayırlısı inş rabbim verir adet olmam.hepimize veriri inş en kısa zamanda.tedavisi başlayan arkadaşlar hayırlı olsun inş güzel haberler alırsınız.

Canım ya merak etmiyor musun ? Ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşünürken buldum kendimi......Sanırım bende hem merak eder hemde yaptırmazdım ......Neyi bekliyorsak değil mi? Neyse canım güzel haberlerini bekliyorum......:teytey:

heidi canım eşimde sorun yok sorun benim yumurtalar büyümüyor canım çok sağol içimi ferahlattın

Hlyooo canım ya üzülme bak benimde büyümüyordu ALLAHIMA şükürler olsun bu ay ite kaka büyüyorlar işte ........Bence umudunu yitirme canım....Ayrıca yavaş büyümesi daha iyiymiş doktorum öyle dedi....opuyorumnanaktan

özlemciğim ben kendimi Rabbime teslim edip sabırla beklemeye çalışıyorum bugün tekrar doktora gittim menogon iğnemi 3 defa vurdurdum yumurtam 10 mm doktor çok güzel dedi (maşallah)doktorum çok umutlu konuştu bugün içim biraz ferah çok şükür.Perşembe günü tekrar bakacak muayene edecek ve rahim filmi çektireceğim.Rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin canım inşallah isteyen herkese en kısa zamanda Rabbim anne olmayı nasip eder.çok sağol bana moral verdiğin için.....seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah.....

sağol canım zaten ben herkez için dua ediyorum tutarsa hepimizinki tutsunda hamile olarak konuşalım istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…