Sİbel'ce bİr yazında eŞİnİn arkadaŞı doktorun sÖyledİĞİ tarİflere ve polen tozu bal karıŞımı yapıp kullanarak eŞİnİn hamİle kaldıĞını yazmıŞsın.doktorun sÖyledİĞİ baŞka bİlgİlerİde Özelden yazabİlİrİm demİŞsİn.bana da Özelden
mesaj yazıp anlatırmısın .bİr kaÇ gÜn Önce bahsetmİŞsİn bu konudan canım beklİyorum anlatırsan sevİnİrİm
İyİyİz saol canım sen nasılsın?
bende dÜn nİhayet regl oldum. Yarın klomene baŞlıyorum hayırlısıyla.
hadi canım gözün aydın hayırlısı olsun bakalım yetişiceksin doktor gitmeden işaallah
sağol sibelce, umarım her isteyene allah hayırlısından bir evlat nasip eder. bir de ben neden gonal f ve menogon kullandığımı merak ediyorum klomenden bahsedilmiş hep. bunların farkı ne? bilen var mı arkadaşlar?sositososito
inşallah canım yetişirim, tabii benim yumurtalar gelişirse olur. genelde herkes iğne kullanıyor, ama doktorum bana sadece klomen verdi. klomene bugün başlıyorum sabah-akşam 5 gün kullanıp bırakıcam. doktorum yavaş yavaş geliştirelim dedi yumurtalarını.çünkü benim durumum riskli, daha önce tüp bebek tedavimde iğnelerden dolayı yumurtalarım fazla uyarıldığı için doktor tedbir olarak şimdilik iğne vermedi. bide daha önce gonofen denen ilaçla yumurtalıklarım büyümüştü bakalım şimdi ne olacak?
kızlar meraba bugün aşılamamın 12.günü doktorum 12.günü baktırabilirsin çıkar demişti ama o negatif sonucu almaktan bıktım o yıkımı hastanede yaşamak istemiyorum.baktırmıcam adet olana kadar beklicem.kasıklarımda ağrı var bugün yarın olucak gibiyim bakalım hayırlısı inş rabbim verir adet olmam.hepimize veriri inş en kısa zamanda.tedavisi başlayan arkadaşlar hayırlı olsun inş güzel haberler alırsınız.
heidi canım eşimde sorun yok sorun benim yumurtalar büyümüyor canım çok sağol içimi ferahlattın
Güllücüğüm dediğin doğru doktorum bana da yavaş büyüyor dedi ama böylesinin daha iyi olduğu söyledi.İnşallah senin aşılaman da tutar seni burada anne adaylarımız arasına katarız....Tabi beni ve bu listede ki diğer isimleri de unutmamak gerek değil mi?:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?