hadi hayırlı olsun tedavin canım yavaş yavaş büyümesi daha iyi benimde yarın 18.30 da aşılamam var sabah çatlama iğnesini vuruldum bakalım ne olcak bu son aşılamam işaallah bu mübarek ayda hepimize evlat naip olur
Sibelce canım tedavin hayırlı olsun...Geçen ay bende klomen kullandım benimkiler yanıt vermedi bu ay puregon kullanıyorum.4 gün önce 7-8 mm olan yumurtam bugün sabahtan doktordaydım 13.1 mm olmuş inşallah böyle devam ederse sanırım bende aşılama olacağım.Allah herkesin gönlüne göre versin ........Meleklerimizi en kısa zamanda kucağımıza almak dileğiyle............
yaaa eğer benim yumurtalarımda büyümezse bu ay olamaz dimi aşılama. tabi ya büyümeyebilirlerde bende bu ay yapıcam diye çok heveslenmiştim. neyse artık hayırlısı.
yaaa eğer benim yumurtalarımda büyümezse bu ay olamaz dimi aşılama. tabi ya büyümeyebilirlerde bende bu ay yapıcam diye çok heveslenmiştim. neyse artık hayırlısı.
günaydınn:)
büyürler sibelce merak etme:) ben PKOs luyum ve hiç yumurtlama olmuyordu klomenle filan..bende hep büyümeyecek diye korkuyordum ama aşılama için iğnelerle büyüdü hemde çok yüksek doz kullanmadan..stres yapma büyürler:)
bende bugün progesteron sonucumu alıcam 16:00 dan sonra veee 17 sine (bhcg) 4 gün kaldı arkadalar heyecan yapmaya başladım:)
Allah hepimizin ayrdımcısı olsun...beklemek gerçekten zor..ne kadar da stres yapmayım, kafaya takmayım dersek diyelim mutlaka stresi, heyecanı oluyor...
özlem sanada günaydın. şimdi rahatım, gayet relaxım.
canlarım biraz gecikmeyle de olsa hepinize günaydın.........Sibelciğim hiç kafana takma rahat ol ki onlarda rahat rahat büyüsünler değil mi annesi?
Svd06 sonuçlarını merakla bekliyorum dualarım seninle.....
Güllücüğüm sana da günaydın .......Her günün aydın olsun inşallahhhhh.........
bende PKOS luyum canım. Büyüsünler tabi.
demekki senin 4 günün kaldı, bence sen hamilesin içime öyle doğdu. burdada bağı bağıra yazıcaksın bence Allah'ın izniyle.
Yeni aşılama yaptıranları okudum.Ben şimdilik bu havadan uzaktayım.Bu ay dinlenmedeyiz.Doktora gitmiyoruz.4 Eylüle randevu aldım.Sanırım 2 aşılama için tedavi başlar.Herkesin aşılaması hayırlı olsun.Umarım hayırlısı ile tutar.kızlar nasılsınız?Sibelce senin de aşılaman hayırlı olsun...işallah tutar cnm....ben de aşılamamın sonucunu merakla bekliyorum,herhalde 17'sinde belli olur ama adet tarihime kadar bekliyim diyorum,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. sizce ne yapmalıyım?
Yeni aşılama yaptıranları okudum.Ben şimdilik bu havadan uzaktayım.Bu ay dinlenmedeyiz.Doktora gitmiyoruz.4 Eylüle randevu aldım.Sanırım 2 aşılama için tedavi başlar.Herkesin aşılaması hayırlı olsun.Umarım hayırlısı ile tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?