Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi bakalım hayırlı olsun. evet bende aşılamamın bu mübarek aylarda olmasını çok istiyorum. inşallah hepimiz bu mübarek aylarda bebişlerimize kavuşuruz.

yaaa eğer benim yumurtalarımda büyümezse bu ay olamaz dimi aşılama. tabi ya büyümeyebilirlerde bende bu ay yapıcam diye çok heveslenmiştim. neyse artık hayırlısı.

:
yaaa eğer benim yumurtalarımda büyümezse bu ay olamaz dimi aşılama. tabi ya büyümeyebilirlerde bende bu ay yapıcam diye çok heveslenmiştim. neyse artık hayırlısı.

canım ya herkesin bünyesi farklı inşallah seninkiler cevap verir , bozma moralini.......Pes etmek yok yolumuza devam.....Dualarım hepimiz için....:teytey:

GÜNAYDIN KIZLAR, NASILSINIZ BUGÜN? a.s
(özlem ve yasemin doğru söylüyosunuz pes etmek yok. haftaya salı veya çarşamba kontrole gidicem. bakalım gelişiyolarmı.)

günaydın sibelce çok şükür iyiyiz bencede pes etmek yok büyüyücek tabi büyümeme şansı varmı :) tabi bu kısmı şaka ama morelle büyüyecek onlar pes etmek yok sende aşılamanı olucaksın hayırlısıyla

günaydınn:)

büyürler sibelce merak etme:) ben PKOs luyum ve hiç yumurtlama olmuyordu klomenle filan..bende hep büyümeyecek diye korkuyordum ama aşılama için iğnelerle büyüdü hemde çok yüksek doz kullanmadan..stres yapma büyürler:)

bende bugün progesteron sonucumu alıcam 16:00 dan sonra veee 17 sine (bhcg) 4 gün kaldı arkadalar heyecan yapmaya başladım:)
Allah hepimizin ayrdımcısı olsun...beklemek gerçekten zor..ne kadar da stres yapmayım, kafaya takmayım dersek diyelim mutlaka stresi, heyecanı oluyor...

bende PKOS luyum canım. Büyüsünler tabi.
demekki senin 4 günün kaldı, bence sen hamilesin içime öyle doğdu. burdada bağı bağıra yazıcaksın bence Allah'ın izniyle.

canlarım biraz gecikmeyle de olsa hepinize günaydın.........Sibelciğim hiç kafana takma rahat ol ki onlarda rahat rahat büyüsünler değil mi annesi?

Svd06 sonuçlarını merakla bekliyorum dualarım seninle.....

Güllücüğüm sana da günaydın .......Her günün aydın olsun inşallahhhhh.........

teşekkürler..inşallah güzel haberi veririm

bende PKOS luyum canım. Büyüsünler tabi.
demekki senin 4 günün kaldı, bence sen hamilesin içime öyle doğdu. burdada bağı bağıra yazıcaksın bence Allah'ın izniyle.

inşallah öyledir:) işyerimdeki arkadaşlar da içimize doğuyor diyor ama göreceğiz 4 gün sonra...Allah hepimizin yardımcısı olsun...inşallah güzel haberi veririm..

kızlar nasılsınız?Sibelce senin de aşılaman hayırlı olsun...işallah tutar cnm....ben de aşılamamın sonucunu merakla bekliyorum,herhalde 17'sinde belli olur ama adet tarihime kadar bekliyim diyorum,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. sizce ne yapmalıyım?

Yeni aşılama yaptıranları okudum.Ben şimdilik bu havadan uzaktayım.Bu ay dinlenmedeyiz.Doktora gitmiyoruz.4 Eylüle randevu aldım.Sanırım 2 aşılama için tedavi başlar.Herkesin aşılaması hayırlı olsun.Umarım hayırlısı ile tutar.

Bir de arkadaşlar yumurtaların büyüme sürecinde ağrı kesici vs.içmemeniz gerekiyor biliyorsunuz değil mi?Doktorum söylemişti.Büyüme ve çatlamayı engelliyormuş.En güzel şey rahat olmak.Bir de bu formun çok faydalı olduğuna inanıyorum.Aşılaması tutmayan arkadaşlara moral vermek için yazı yazdığımda aynı şeyler benim için de geçerli olduğundan kendi kendine terapi gibi geldi.Ben de rahatladım.Dünyanın sonu olmadığını anladım.Ayrıca düşünce gücüne görede insanın hayatında güzel şeyler olabilmesi için önce moralinin iyi olması ve güzel duygular içinde olması gerekiyormuş.Alahım her isteyene bir an önce hayırlısını versin inşallah.:ecrin_bebek:

canım inşallah olur rahat ol sen, su akar yolunu bulur.......

:1no2:Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bu puregon iğnesini kullanıp benim gibi kasıklarında garip bir ağrı hisseden oldu mu ? Dokununca bile ağrıyı hissediyorum...... Bunlar normal mi yoksa çünkü ilk defa bu iğneyi kullanıyorum......yardım lütfen......

bugün aşılamamın 10. günüydü. akşam saat 7.30 gibi çamaşırımda kan gördüm. adet oldum tutmadı aşılamam dedim kendime. ama bildiğim kadarıyla 14-15 gün sonra adet olmam gerekirdi. arkadaşımın eşi doktor. kontrole gitsen iyi olur dedi. kendi doktorum başka şehirde olduğu için hemen yakın bir doktora -ki oda 1.5 saatlik bir başka ilçede- gittik. doktor ultrasonda baktı yumurtaların çatlamamış kist oluşmuş ve doktorun çatlamamış yumurtalara aşılama yapmış dedi. beynim fırlayacak zannettim. doktorun aşılamadan önce çatlayıp çatlamadıklarına bakmalıydı dedi. gerçekten bu doktor haklı mı? doktorum bana yok yere aşılama mı yaptı? ağlamaktan gözlerim şişti. ne olur bir şeyler söyleyin, çıldıracağım olmayan yumurtalarıma spermler mi gitti? yok yere mi ümitlendim? tutmasa üzülecektim ama böylesi çok kötü oldu. aşılama yaptıranlar lütfen bana boşa kürek çekip çekmediğime dair bişiler yazın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…