Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım öncelikle geçmiş olsun..bende aşılama yaptırdım..aşılamanın yapılacağı gün doktorum ultrason ile baktı ondan sonra aşılamaya aldı...hayırlısı olsun

canım öncelikle geçmiş olsun..bende aşılama yaptırdım..aşılamanın yapılacağı gün doktorum ultrason ile baktı ondan sonra aşılamaya aldı...hayırlısı olsun

benim doktorum bakmıyo ultrason aletine sürülen jel zarar verir diye.yanlışmı yapıyo yani.aslında benimde kafamı kurcalıyor bu soru.çatladığını anlamadan nasıl aşılama yapıyor diye.

belli değil tatlım bekliyorum:) 17 sinde pazartesi günü belli olcak..hayırlısı olsun inşallah..

selam kızlar bnd edün adet oldum pzar günü klomene başlıycam Allah izin verirsede 27 Ağustos gibi aşılamam olurr2.aşılamam olucak Allhım emekleimizi boşa çıkarmasın kucağımzı boş bırakmasın...

cansed'ciğim üzme kendini canım, her doktorun yöntemi farklıdır. üzme kendini sen. herşeyin hayırlısı. bende daha yapmadım aşılamamı ama bu yazılanlar bana tecrübe oluyor. bi dahakine daha dikkatli olursun. zaten bazı doktorlar bizleri deneme tahtası gibi kullanıp, hayallerimizi yıkıyorlar ve bizi ümitsizliğe kaptırıyorlar. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.

sağol sibelce düşüncelerin için, zaten moralim sıfır gece hiç uyuyamadım. gittiğim öbür doktor bana doktorumun aşılamadan önce çatlatma muayenesi yapmalıydı demişti. bu beni mahvetti. öğretmenim, iki ay annemi göremedim sırf aşılama olacak diye, onlarca menogon iğne yedim, kalçamda buzla dolaştım. üstüne de 2 milyara yakın para verdim. hangisine yanayım.

benimde dün 3. aşılamam oldu ne bunda ne bundab öncekilerde yumurtlarımın çatlayoıp çatlamadığına bakmadı bakanda dumadım ama bilemyrm evet senin adına üzüldüm ama benim bu aşlamadanda pek beklentim yok çatlamda iğnesinden 36 saat sonra çatladığı kabul edilip direk aşılam yapılıyo heralde hayırlıs olsun

Canım,benim doktorumda bakmadı.Ben de 17 gün sonra adet oldum.Benimde aşılamadan iki üç gün sonra çatlamış sanırım.Doktorların da % 90 ı bakmıyor anladığım kadarı ile.Ben 2. aşılamamı o nedenle hastanede yaptırmayı düşünüyorum.Hiç kendini üzme .Kendiliğinden bile olabilir.Hayırlısı ile en kısa sürede olsun.

canım çok çok haklısın. çok sinir bozucu, üzücü ve yıpratıcı bir süreçtesin, sakın psikolojini bozma. bende gereksiz yere ne paralar döktüm, sağlığımdan oluyordum, ölümden döndüm. ama şimdi geçmişe bi sünger çekip, geleceğe bakıyorum.yüce allah'ım bizide böyle sınıyor. ama şuna içten inanıyorum, biz bişeyi çok istersek, olsun diye dua edip, üzerimize düşen görevide yaparsak, o zaman allah bize istediğimizi gerçekten verir. belki 5, belki 10 sene sonra ma muhakkak olur. benimde 23 ağustosta evliliğimin 7. senesi oluyor. aşılamamda sanırım 20 si gibi falan olur. inşallah 2010 da bende bir anne olurum ve tabiki sizlerde.

arkadaşlar bugün aşılamamın 10.günü..az önce lavaboya gittiğimde bir iki damla kahverengi akıntı olduğunu gördüm sağ kasığımdada hafif bir ağrı var

aşılama yaptıran arkadaşlar söylermisiniz bu tutmadığının belirtisi mi regl mi olacağım

canım belki nu tutunma akıntısıdır. moralini bozma sakın iyş düşün. listemiz senin hamile haberinle çoşsun bari. valla bi pozitif sonuç alalım. yoksa ben çok üzülüyorum bu duruma. ne güzel duygularla bir başlık atayım dedim, belki hepimize hayırlı olur diye. ama kısmet işte. svd06 canım lütfen sen bize pozitif sonuç ver.

çok gerginim..biraz önce dr.aradım.proluton iğne yaptır dedi gittim onu yaptırdım..hayırlısı

Arkası gelmezse ve sancı yoksa tutunma olabilir.Yine de hayırlısı olsun

selamlar benide listenize alın bende bugün aşılama tedavisine başladım.5 gün iğne yapacağım sonra kontrol daha sonra yumurtalıklara bakacakmış dokor ona göre çatlama iğnesi yapıp diğer günü aşılama olacakmış biraz heyecanlıyım tabi korkuyorumda.ama ümitliyim bakalım neler olacak. benim için de dua edin.iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…