selamlar benide listenize alın bende bugün aşılama tedavisine başladım.5 gün iğne yapacağım sonra kontrol daha sonra yumurtalıklara bakacakmış dokor ona göre çatlama iğnesi yapıp diğer günü aşılama olacakmış biraz heyecanlıyım tabi korkuyorumda.ama ümitliyim bakalım neler olacak. benim için de dua edin.iyi geceler...
selamlar benide listenize alın bende bugün aşılama tedavisine başladım.5 gün iğne yapacağım sonra kontrol daha sonra yumurtalıklara bakacakmış dokor ona göre çatlama iğnesi yapıp diğer günü aşılama olacakmış biraz heyecanlıyım tabi korkuyorumda.ama ümitliyim bakalım neler olacak. benim için de dua edin.iyi geceler...
Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Çok memnun oldum.Aynı güzel dilekleri ben de senin için diliyorum.Sevgiler.canım inşallah olur rahat ol sen, su akar yolunu bulur.......
günaydın arkadaşlar dün hsg çektirdim çok şükür sorun yokmuş.ben menogon iğne vurduruyorum yumurtalar büyümesi için iğneyi 5 defa vurdurdum yumurtam 11 mm olmuş doktor güzel dedi yavaş yavaş büyüyor dedi ben biraz endişeliyim sanki çok küçük büyümeyecek gibi sizce normalmi büyüme aşaması bide dün hsg çektirmeden önce ağrı kesici aldım bir arkadaşımız ağrı kesici kullanırsak yumurtalar büyümesi yavaşlarmış demiş ama ben hemşireye sorarak içtim ya çok endişeliyim hata mı yaptım aydınlatırsanız sevinirim
yeşilin sonucu ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?