Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hoşgeldin.......kaydirigubbakcemile5

aramıza hoşgeldin canıma.s. tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah. seni listeye ekliyorum.1. aşılaman dimi?

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
............................................................................................................................

sibel'ce....................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x..............................................................2.aşılama.................
svd06..........................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç
oyam34....................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm................................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis....................................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123.........................................ağustos 3.aşılama..................
burp............................................6 ağustos 1.aşılama.................
buse_burcu...................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33.................................19 ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara..............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783...................................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç
Hayatmelek.................................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79.....................................4 ağustos 1.aşılama……………17-18 ağustos sonuç
neser………………………………......ağustos 2.aşılama……………
özlem5723………………………….....ağustos 1.aşılama……………
hly000……………………………….....ağustos 1.aşılama……………
cansed……………………………2 ağustos 1.aşılama……………13 ağustos sonuç---NEGATıF
berken04……………………………ağustos 1.aşılama……………

günaydın arkadaşlar dün hsg çektirdim çok şükür sorun yokmuş.ben menogon iğne vurduruyorum yumurtalar büyümesi için iğneyi 5 defa vurdurdum yumurtam 11 mm olmuş doktor güzel dedi yavaş yavaş büyüyor dedi ben biraz endişeliyim sanki çok küçük büyümeyecek gibi sizce normalmi büyüme aşaması bide dün hsg çektirmeden önce ağrı kesici aldım bir arkadaşımız ağrı kesici kullanırsak yumurtalar büyümesi yavaşlarmış demiş ama ben hemşireye sorarak içtim ya çok endişeliyim hata mı yaptım aydınlatırsanız sevinirim

günaydın. bak doktorun güzel demiş yumurtalarının büyümesine. sen daha neden stres yapıyosunki. hsg de ağrı kesicinin yumurtaları büyütmediği fikri bence yanlış ve saçma bi ilaçtan ne çıkarki. banada hsg yi çekmeden önce iğne vurdular ağrı kesici ve kas gevşetici. öyle şeyleri düşünme bence. zaten bizler ne yapıyoruz; o onu diyo, bu bunu diyo herkes bişey söylüyor bizde kafamıza takıyoruz, stres yapıyoruz. halbuki kendimizi ve doktorumuzu dinlersek bide bu sitede birbirimizle dertleşirsek, kafamızı rahatlatmış oluruz.

kızlar bu arada artık yumurtada ne yemek nede görmek istiyorum.kaydirigubbakcemile3acaba yumurtayı çok yesem yumurtalarım büyür mü?:1shok: ne dersiniz kızlar? :sm_cool:

bu arada herkese hayırlı cumalar dilerim. qllqh tüm dualarımızı kabul etsin.

sağol sibelce çok teşekkür ederim stres yapmasak çok iyi olur ama olmuyor işte elimde değil canım sanada hayırlı cumalar diliyorum Rabbim tüm dileklerimizi kabul eder bize bebişler nasip eder inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.

Cansed canım çok üzüldüm ümidini kaybetme canım Rabbim hiç ummadığımız bir anda o ışığı gösteriyor sadece herşeyin vakti zamanı var ben inanıyorumki hepimiz vakit gelince anneliği tadacağız yeterki ümidimizi kaybetmeyelim.

bende 10 ağustosta 2. aşılamamı yaptırdımsonucu 24 ağustosta alıcaz kısmetse.Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin.benide listeye eklerseniz sevinirim

selam arkadaşlar benim 1 aşılama olacak .inşallah allah herkesin gönlündeki muradı verir .tabi ben şükrediyorum çünkü benim bir oğlum var.ama olmayanların halinden o kadar iyi anlıyorumki çok zor bir durum.allah o duygudan kimseyi mahrum etmesin ve o duyguyla sınamasın.hayırlı bir gün ve tüm dualarım bizler için..tabi ilk dua hiç olmayanlar için sanra bizim için..herkese selamlar ve şifalar...

yeşilin sonucu ne oldu acaba

meraba kızlar tatildeydim giremedim bugün sabah regl oldum malesef bu sefer hiç bir adet belirtisi yaşamadım geçen sefer 3gün önce başlamıştı adet belirtilerim hava değişikliğinden herhalde.bu sefer biraz zor toparlanıcak gibiyim bir süre ara vericem tedaviye.eski benden eser yok artık çok yıprandım biraz kendi haline bırakmak istiyorum.nasip artık olurmu olmazmı allah bilir belkide rabbim nasip etmicek.sadece rüyalarda yaşıcam bu duyguyu.rabbim sizlere nasip eder inş.diğer sonuçlar pozitif olur allah yardımcımız olsun...senağlama

yazan arkadaşlar çok sağolun, bugün doktor ikinci aşılamaya start verdi. iğnelerim değişti. fostimonla morienale başladım. şaşkınım, ikinciyi böyle çabuk beklemiyordum. ne diyeyim hayırlısı, ramazanda aşılama belki hayırlısı olur. herkese inşallah ramazanda birer bebiş hediye gelir. dualarım sizlerle. ama şunu iyi biliyorum, ilkindeki gibi hayal kurmayacağım, arkadaşlarımla ikiz olur diye takılıyorduk. onu bile yapmayacağım. büyük ihtimalle ağustos sonu aşılamam olur inşallah ve yumişler de çatlar...

selam kızlar tatilden döndük bugün 11. günüm hiç bir belirti yok sayfadanda hiç güzel haberler alamadım negatif sonuç alanlar yarının pozitif sonucunu alacaklar eninde sonunda bebek sahibi olacağız ama kızlar çok zor bir süreç insanın içi kıpır kıpır ediyor çevremizde bebek sahibi olanları hamile olanları gördükçe içimizdeki kıpırtı dahada coşuyor bizi anca birbirimiz anlarız :) beni sadece bu sayfalardan duyduğum hamilelik haberleri sevindiriyor isterse can ciğer arkadaşım hamile kalsın hiç sevinemiyorum.Ağustos ayı sayfası nedir bu hadi hareket negatif sonuç alanlar hadi arayı açmadan eylül annesi olma çalışmalarına başlayın ben daha sonucu almadan ikincinin sürecini hesaplıyorum her şeye hazırlıklı olalım güçlü olalım buradan guzel haberler paylaşalım.

Günaydın kızlar,dün adet oldum,yarın aşılama sürecine başlıyorum.Doktorum 3. günü gel demişti,ilk aşılamam olacak (ilk ve son olur inşallh:))) hayırlısı Allahtan diyorum......

kaptanın seyir defteri: 12. gün belli belirsiz kahverengi geldi CADIARZU bu iyiyemi alamet yoksa herzamanki gibi hüsranın öncüsümü mirmirmirmir

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
............................................................................................................................

sibel'ce..................2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x............................................................2.aşılama.................
svd06........................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç
oyam34..................................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm..............................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis..................................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123.......................................ağustos 3.aşılama..................
burp..........................................6 ağustos 1.aşılama.................19 ağustos sonuç
buse_burcu.................................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33....................................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara............................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783.................................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek...............................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79...................................4 ağustos 1.aşılama……………17-18 ağustos sonuç
neser……………………...……........ağustos 2.aşılama……………
özlem5723………………………......ağustos 1.aşılama……………
hly000…………………………….......ağustos 1.aşılama……………
cansed……………………………......ağustos 2.aşılama……………bu sefer olacak inşallah
berken04…………………………......ağustos 1.aşılama……………
aykara2……………………….......10 ağustos 2.aşılama……………24 ağustos sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…