Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım geçmiş olsun. çok üzüldüm hemde çok. ama olsun hemen pes etme bence ara vermeden 1 kez daha dene canım. inanki olucak bebeğin bu mübarek aylarda. gerçekten o negatif haberi almak çok zor çok acı. ben ilk tüp bebek denememde hamile kaldım, ikizdiler, ama düştüler. 2. tüp bebek denememde 12. gün teste gidecektim, ama 11. gün malesef adet oldum, işyerindeydim, gözyaşlarına boğuldum. ama yinede hastaneye gidip test yaptık, yine bi umutla. ama malesef negatif. çok üzüldüm çok ağladım ama elime geçen bişey yoktu. bende pes etmiştim yeter artık demiştim ama kendime kızmışım sadece. şimdi yine pes etmedim ayaktayım ve onu bulana dek mücadelemi bırakmayı düşünmüyorum. psikolojik olarak zaten çökelmiş durumdayım, allah sağlık, sıhhat versin. ölüm vermesin. sende mücedelene devam et canım.

o iğrenç kahverengi teşrif etti benimde olmadı bendende negatif nekadar zor bir sınav bu hiç bir şey gelmiyor insanın elinden bugün eşimin doğum günü kendimden çok onun için istiyordum biz buna nasıl dayanacağız en azından test gününe kadar gelmeseydi ne olurdu sanki çok üzgünüm hiç ümidim yoktu zaten ama genede üzülüyor insan

burp;8518362]o iğrenç kahverengi teşrif etti benimde olmadı bendende negatif nekadar zor bir sınav bu hiç bir şey gelmiyor insanın elinden bugün eşimin doğum günü kendimden çok onun için istiyordum biz buna nasıl dayanacağız en azından test gününe kadar gelmeseydi ne olurdu sanki çok üzgünüm hiç ümidim yoktu zaten ama genede üzülüyor insan

allah yardımcın olsun çok üzüldüm...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[yesil98783;8491536]meraba kızlar tatildeydim giremedim bugün sabah regl oldum malesef bu sefer hiç bir adet belirtisi yaşamadım geçen sefer 3gün önce başlamıştı adet belirtilerim hava değişikliğinden herhalde.bu sefer biraz zor toparlanıcak gibiyim bir süre ara vericem tedaviye.eski benden eser yok artık çok yıprandım biraz kendi haline bırakmak istiyorum.nasip artık olurmu olmazmı allah bilir belkide rabbim nasip etmicek.sadece rüyalarda yaşıcam bu duyguyu.rabbim sizlere nasip eder inş.diğer sonuçlar pozitif olur allah yardımcımız olsun...senağlama

slm yeşil vakti zamanı gelmemiştir.belki umudunuzu yitirmeyin.. inşallah olur...dualarım..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

berken04 teşekkür ederim zor bir gün olacak bu gün eşim içinde benim içinde ama insan her şeye alışıyor bu ay çok müsaittim işim nedeni ile ama gelecek ay okadar müsait olamayacağım aşılama işlemleri için bundan sonra çok stresli yaptırabilirim bu işlemleri kısmet değilmiş ağustos sayfası içinde çok üzüldüm güzel haber veren çıkmadı umarım bundan sonra güzel haberler gelir

slm arkadaslar ben arasnıza yenı katılıyorum.agustosta asılama yaptıracaklar yazısını gorunce bende katılmak ıstedım.ben ılk defa yaptırıcam sanırım haftaya 1 hafta sonra yapılcak.ama korkuyorum.agrılımı nasıl ve sızlerın tuttuysa ne problemınınız vardı.yada tutmadıysa neden tutmuyor sızlerın sorunu kımden dolayı anlatırsanız ınanın cok rahatlıcam.hıc umudum yok cunku bıgun hamıle kalacagımıa ınanamıyorum

rumuzuna hiç uymuyorsun gerginsin. Herşeye hazırlıklı olmak güzel ama benim gibi çok olummsuz başlıyorsun tedaviye benim sana tavsiyem inanarak başla ben hiç inanmadım ve bugün olumsuzluğu yaşadım. Kahverengi kanamam başladı ve benim adet öncümdür bu kanamalar böyle 3-4 gün sürer ve adet olurum. Beniim görünürde belirgin bir sorunum yok FSH 9 sınırı 12-13 benim biraz yüksek erken menepoz var ama sorun aşamada değil henüz eşimde varikosel var ama ameliyat önermediler 4 yıldr doğal yollarla hamile kalmayı denedik ama olmadı bu ay ilk aşılamamı yaptırdım olmadı şimdi en kısa zamanda ikinciye kolları sıvayacağım.
Aşılama çok kolay bir işlem hiç ağrım olmadı ama burada birazda doktorunun profesyonelliği ile alakalı bir durum. Ben yumurta geliştirici olarak iğne kullandım bazılarına ilaç veriliyor sanırım benim fsh değerimin yüksek olmasından dolayı iğne kullandım. Yumurta gelişimim çok güzeldi hatta 11. gün aşılamam yapıldı herşey yolunda görünüyordu. Ama olmadı bu seninde olamıyacağı anlamına gelmez. RELAX ol :) eninde sonunda olacak nasıl olsa

off ya çok üzüldüm, geçmiş olsun. ama kısmet. inşallah ikincide olur. hemen başla bence 2. için. benimde moralim bozuldu hep negatif sonuçlar aldık. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

ümitsizlik güneşin birdaha doğmayacağını düşünmeye başladığınız anda kapıldığınız ruh halidir. ta ki sabah olup güneş ortaya çıkıncaya kadar. merak etmeyin mutlaka güneş doğacak...

merhaba.2 haftadır görüşemedik.Hatırlarsan 3.aşılamam için start vermiştim 5 Ağustosta.14 ünde 11.iğnemi yapacaktım gündüz doktor kontrole çağırdı yumurta takibi için.ve de tedavini kesiyorum dedi.Rahmimde 2.5 cm büyüklüğünde et parçası (polip) varmış.).Bunu almadan aşılama tutmaz hatta diğer 2 aşılaman belki bu yüzden tutmamıştır dedi.(farklı bir yerde yaptırmıştım).Yarın operasyon geçiricem.Önce polip alınacak önümüzdeki aya adet olduğumda tekrar devam edicez.buarada 600 tl ilaç parası da çöpe gitmiş oldu.Hakkımızda hayırlısı olsun.Çok üzüldüm.Gerçekten acaba kötü bişey mi yaptık ta bunları yaşıyoruz diyorum eşime.Bizde erkek faktörü vardı hatırlarsan.Sperm sayısı yüksek ama morfoloji ve hareketlilik bozuktu.Kısmet.Sanada bol şans.Sibelce ye selamlar.

svd06 canım belli olmadı mı sonuç. bekliyorummm.... angela ya senin

arkadaşlaaaarrrrrrr
kaydirigubbakcemile5 :lepi: :teytey: :dance:

sonuç olumlu çıktııı:)) çok şükür..
henüz kendi doktorumla görüşmedim ama bhcg sonucu olumlu çıktı:))
inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi tez zamanda alırız
sanırım bundan sonra 2 güne bir kan verip değerin katlayıp katlamadığına bakılcak...dualarınız bekliyorum inşallah bundan sonraki süreçte iyi gider

[svd06;8525541]arkadaşlaaaarrrrrrr
kaydirigubbakcemile5 :lepi: :teytey: :dance:

sonuç olumlu çıktııı:)) çok şükür..
henüz kendi doktorumla görüşmedim ama bhcg sonucu olumlu çıktı:))
inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi tez zamanda alırız
sanırım bundan sonra 2 güne bir kan verip değerin katlayıp katlamadığına bakılcak...dualarınız bekliyorum inşallah bundan sonraki süreçte iyi gider[/QUOTE]

GÖZÜN AYDIN İNŞALLAH TAMAMINA ERER.KUCAĞINA BEBEĞİNİ ALIRSIN:lepi:

berken04 çok teşekkür ederim canım inşallah hepimiz istediklerimize kavuşuruz...hepimiz için hayırlısı olsun

canımmmm çkkkkk tebrik ederim Sağlıcakla kucağına alacağın günleride görürün inşallaha.s..Kaçıncı aşılaman bnde ankaradayım drun kimdi hayatım:*belirtilerinden de bahsedersen çkkkkkk memnun olurum cnm bnde 2 .aşılama için klomene başladımda bu ay içinde bnmde yapılcak aşılmam Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yarabbim

svd06 şükür şeytanın bacağını kırdın şu sayfaya güzel bir haber verebildin tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…