kaptanın seyir defteri: 12. gün belli belirsiz kahverengi geldi CADIARZU bu iyiyemi alamet yoksa herzamanki gibi hüsranın öncüsümü mirmirmirmir
meraba kızlar tatildeydim giremedim bugün sabah regl oldum malesef bu sefer hiç bir adet belirtisi yaşamadım geçen sefer 3gün önce başlamıştı adet belirtilerim hava değişikliğinden herhalde.bu sefer biraz zor toparlanıcak gibiyim bir süre ara vericem tedaviye.eski benden eser yok artık çok yıprandım biraz kendi haline bırakmak istiyorum.nasip artık olurmu olmazmı allah bilir belkide rabbim nasip etmicek.sadece rüyalarda yaşıcam bu duyguyu.rabbim sizlere nasip eder inş.diğer sonuçlar pozitif olur allah yardımcımız olsun...senağlama
slm arkadaslar ben arasnıza yenı katılıyorum.agustosta asılama yaptıracaklar yazısını gorunce bende katılmak ıstedım.ben ılk defa yaptırıcam sanırım haftaya 1 hafta sonra yapılcak.ama korkuyorum.agrılımı nasıl ve sızlerın tuttuysa ne problemınınız vardı.yada tutmadıysa neden tutmuyor sızlerın sorunu kımden dolayı anlatırsanız ınanın cok rahatlıcam.hıc umudum yok cunku bıgun hamıle kalacagımıa ınanamıyorum
angela79 ve svd06 canlarım sizlerin sonucu belli oldumu?
yok canım ben kan verdim sonucu yarım saat kadar sonra çıkıcak:) 13:30 da. çok heyecanlıyım..allahım hayırlısını versin hepimiz için
dua edin lütfen
berken04 teşekkür ederim zor bir gün olacak bu gün eşim içinde benim içinde ama insan her şeye alışıyor bu ay çok müsaittim işim nedeni ile ama gelecek ay okadar müsait olamayacağım aşılama işlemleri için bundan sonra çok stresli yaptırabilirim bu işlemleri kısmet değilmiş ağustos sayfası içinde çok üzüldüm güzel haber veren çıkmadı umarım bundan sonra güzel haberler gelir
svd06 canım belli olmadı mı sonuç. bekliyorummm.... angela ya senin
arkadaşlaaaarrrrrrr
kaydirigubbakcemile5 :lepi: :teytey: :dance:
sonuç olumlu çıktııı:)) çok şükür..
henüz kendi doktorumla görüşmedim ama bhcg sonucu olumlu çıktı:))
inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi tez zamanda alırız
sanırım bundan sonra 2 güne bir kan verip değerin katlayıp katlamadığına bakılcak...dualarınız bekliyorum inşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?