esengülüm, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah hepimiz kavuruşuruz bebeklerimize...hayırlısını versin rabbim
benim ilk aşılamam..puregon kullandım iğne. daha önce klomenle denedik olmadı
Timur Gürgan ın kliniğine gidiyorum orda tedavi oldum..Timur Hoca ile ilk görümemizi yaptık sonra görüşemedik bir daha, çok hastası var ve pek hasta bakamıyor Timur Hoca. Zaten bu ekip işi..Aygül Hoca doz ayarlamasını vs vs ve transferi yaptı..çok şükür oldu:) inşallah devamıda hayırlı olur
kaydirigubbakcemile5 sağol sibelce:) inşallah devamıda hayırlı olur herşey yolunda gider..sizlerinde başına allah hepimize hayırlısını versinOHHHH BEEEE LİSTEMİZ ŞENLENDİ. ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN. SVD06 TEBRİK EDERİM CANIM MUTLULUĞUN DAİM OLSUN. HADİ BAKALIM AYAĞINI SÜRT, BİZLERİDE PEŞİNDEN SIRAYA DİZ CANIM. ÇOK MUTLU OLDUM BU HABERLE, LİSTEYE HİÇ POZİTİF SONUÇ EKLEYEMEYECEĞİMİ DÜŞÜNMEYE BAŞLADIMKİ SEN MUTLU HABERİ VERDİN.:ecrin_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt
rumuzuna hiç uymuyorsun gerginsin. Herşeye hazırlıklı olmak güzel ama benim gibi çok olummsuz başlıyorsun tedaviye benim sana tavsiyem inanarak başla ben hiç inanmadım ve bugün olumsuzluğu yaşadım. Kahverengi kanamam başladı ve benim adet öncümdür bu kanamalar böyle 3-4 gün sürer ve adet olurum. Beniim görünürde belirgin bir sorunum yok FSH 9 sınırı 12-13 benim biraz yüksek erken menepoz var ama sorun aşamada değil henüz eşimde varikosel var ama ameliyat önermediler 4 yıldr doğal yollarla hamile kalmayı denedik ama olmadı bu ay ilk aşılamamı yaptırdım olmadı şimdi en kısa zamanda ikinciye kolları sıvayacağım.
Aşılama çok kolay bir işlem hiç ağrım olmadı ama burada birazda doktorunun profesyonelliği ile alakalı bir durum. Ben yumurta geliştirici olarak iğne kullandım bazılarına ilaç veriliyor sanırım benim fsh değerimin yüksek olmasından dolayı iğne kullandım. Yumurta gelişimim çok güzeldi hatta 11. gün aşılamam yapıldı herşey yolunda görünüyordu. Ama olmadı bu seninde olamıyacağı anlamına gelmez. RELAX ol :) eninde sonunda olacak nasıl olsa
kaptanın seyir defteri: 12. gün belli belirsiz kahverengi geldi CADIARZU bu iyiyemi alamet yoksa herzamanki gibi hüsranın öncüsümü mirmirmirmir
Cnm senin adet günün gelmişmiydi yoksa daha var mıydı?benim de 12.günüm senin tarifin gibi geldi benden de ama adetime vardı,moralim bozuldu
:çok üzgünüm:kızlar yaa eşimin gelmesine az kaldı bugün onun doğum günü hayatımda onu hiç birşey için bukadar yanıp tutuşurken görmemiştim neredeyse tuvalete bile sırtında taşıyacaktı beni ben ona ümit vermemek için herşeyi yaptım ama okadar ümitliydiki şimdi ona özel yemekler yaptım pastasıda hazır aama içim cız ediyor allah korusun ölüm acısı olmasın tabiki eninde sonunda bizde güzel sonuç alacağız ama o doğum gününde onu patiklerle karşılayacağım diye hayal ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?