Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SVD06 canım çok sevindim Rabbim inşallah devamına erdirir.canım ya bugünlerde aldığım en güzel haber gerçekten böyle arkadaşlarda olumlu sonuçlar olunca sanki kendim yaşıyormuşum gibi seviniyorum ümitlerim yeniden yeşeriyor çok sevindim bizim içinde dua edermisin inşallah Rabbim bizede bu duyguyu tattırır.Allah a emanet ol canım

esengülüm, çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah hepimiz kavuruşuruz bebeklerimize...hayırlısını versin rabbim

benim ilk aşılamam..puregon kullandım iğne. daha önce klomenle denedik olmadı
Timur Gürgan ın kliniğine gidiyorum orda tedavi oldum..Timur Hoca ile ilk görümemizi yaptık sonra görüşemedik bir daha, çok hastası var ve pek hasta bakamıyor Timur Hoca. Zaten bu ekip işi..Aygül Hoca doz ayarlamasını vs vs ve transferi yaptı..çok şükür oldu:) inşallah devamıda hayırlı olur

:) burp ve hly000 çok sağolun:)

darısı sizlerin başına bu güzel haberlerin:) tabiki dua ediyorum hepimiz için..Allah hepimizin yardımcısı olsun..sizde bizim için dua edin..bundan sonraki süreçte de olumlu gitsin herşey:)

devamıda hayırlı olur inşallahhh sen dikkat et kendine yorma kendini.....İnşallah sağlıkla huzurla kucağınıda alırsınnnn..........n güzel yaaaaaaa :CüvCüvy oy darıısı başımızaturkbayragi

OHHHH BEEEE LıSTEMıZ ŞENLENDı. ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN. SVD06 TEBRıK EDERıM CANIM MUTLULUĞUN DAıM OLSUN. HADı BAKALIM AYAĞINI SÜRT, BıZLERıDE PEŞıNDEN SIRAYA DıZ CANIM. ÇOK MUTLU OLDUM BU HABERLE, LıSTEYE HıÇ POZıTıF SONUÇ EKLEYEMEYECEĞıMı DÜŞÜNMEYE BAŞLADIMKı SEN MUTLU HABERı VERDıN. :ecrin_bebek:zemuszemusopuyorumnanaktan:lepi:hihoyyyt

Bismillahirrahmanirrahim
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

LıSTEMıZ
............................................................................................................................

sibel'ce............2 tüp bebekten sonra 1.aşılama.................
f3x......................................................2.aşılama.................
svd06...................................4 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---POZıTıF:CüvCüv:
oyam34.............................20 temmuz 2.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
esengülüm........................27 ağustos 2.aşılama.................
flybebis............................6-7 ağustos 2.aşılama.................ERTELENDı
gullu123................................ağustos 3.aşılama..................
burp....................................6 ağustos 1.aşılama.................17 ağustos sonuç---NEGATıF
buse_burcu...........................temmuz 2.aşılama.................8 ağustos sonuç---NEGATıF
yasemin33.............................ağustos 1.aşılama.................
HeidiAnkara.....................20 temmuz 1.aşılama.................3 ağustos sonuç---NEGATıF
Yeşil98783..........................................2.aşılama.................14 ağustos sonuç---NEGATıF
Hayatmelek........................9 ağustos 1.aşılama.................23 ağustos sonuç
angela79............................4 ağustos 1.aşılama……………17-18 ağustos sonuç
neser…………………......……..ağustos 2.aşılama……………
özlem5723……………..……….ağustos 1.aşılama……………
hly000…………………..……….ağustos 1.aşılama……………
cansed…………………..………ağustos 2.aşılama……………bu sefer olacak inşallah
berken04……………….....……ağustos 1.aşılama……………
aykara2…………………..….10 ağustos 2.aşılama……………24 ağustos sonuç
relax…..………………………24 ağustos 1.aşılama……………8 eylül sonuç

kaydirigubbakcemile5 sağol sibelce:) inşallah devamıda hayırlı olur herşey yolunda gider..sizlerinde başına allah hepimize hayırlısını versin

umarım guzel o lur saol destegın ıcın bızım problemmız esımle ılgılı morfolojı normal 4 cıktı sınırda yanı asılama ıcın bıle ne kadar sans bılmıyorum ama yukselebılır dedı dr deger.umusdumuz var tabı ınsallah ama burda ılk tutmayanlar cok hatta ılkınde tutan yok gıbı o yuzden umutsuzluga kapıldım

ben de sonunda geldim aranıza...sormayın yaaa,bugün aşılamanın 12.günü ve afedersiniz ama peçeteyle silince kahve ve pembe arasında bir renk belirdi.bugün belim çok ağrıyor,kaç gündür gözlerim kapanıyor uykum var gibi ve gülerdir göğüslerimde acayip bir ağrı var...umutlanmıştım ama olmadı galiba.yarın kan tahlili vereyim diyorum.normalinde adetime 4-5 gün var.geçen ay geç olmuştum onun üzerinden de hesaplayınca 8-9 gün gibi oluyor.
Anlayacağınız umutlarım bitti bu ay..

herhalde regl oldum diye düşünüyorum,ne yapayım beniyarın kan tahlili vereyim değil mi? sevda cım seninde hayırlı olsun çoookkk sevindim,haberlerin devamını bekliyoruz, bir umut oldun bize...

angela79 canım aynı gün aşılama yaptırıp aynı gün hüsrana uğradık acı tesadüfe bak bende yarın tahlil yaptıracağım ama benim adet başlangıcım zaten böyle oluyor olmadığına eminim eğer seninde kahverengi akıntı ile başlamıyorsa belki bir ümit yerleşme kanamasıdır.

kaptanın seyir defteri: 12. gün belli belirsiz kahverengi geldi CADIARZU bu iyiyemi alamet yoksa herzamanki gibi hüsranın öncüsümü mirmirmirmir

Cnm senin adet günün gelmişmiydi yoksa daha var mıydı?benim de 12.günüm senin tarifin gibi geldi benden de ama adetime vardı,moralim bozuldu

:çok üzgünüm:kızlar yaa eşimin gelmesine az kaldı bugün onun doğum günü hayatımda onu hiç birşey için bukadar yanıp tutuşurken görmemiştim neredeyse tuvalete bile sırtında taşıyacaktı beni ben ona ümit vermemek için herşeyi yaptım ama okadar ümitliydiki şimdi ona özel yemekler yaptım pastasıda hazır aama içim cız ediyor allah korusun ölüm acısı olmasın tabiki eninde sonunda bizde güzel sonuç alacağız ama o doğum gününde onu patiklerle karşılayacağım diye hayal ediyordu

çok hafif şu an wc ye çıkıca peçetede belli oluyor,ped koydum ama daha leklenmedi,keşke yerleşme olsa...bilemiyorum ki...
Bir mucize olsa da yarın şurdan güzel haberler verirdik:))

Cnm senin adet günün gelmişmiydi yoksa daha var mıydı?benim de 12.günüm senin tarifin gibi geldi benden de ama adetime vardı,moralim bozuldu

canım bozulmazmı hiç nekadar hazırlıklı olsanda nekadar ümitsiz olsanda için bir cız ediyor benim adet günüm 22 sinde ama ben hasta olmadan 4- hatta bazen 5 gün önceden kahverengi kanamayla başlarım regle o yüzden eminim malesefki inşallah seninki yerleşme kanamasıdır

bizim kaderlerimiz de benziyor be arkadaşım benim de eşimin doğum günü 24 ünde ,mucize olsaydı ben de kaç sene önce aldığım çorabı hediye etmeyi düşünüyordum...kısmet işte(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…