canım geçmiş olsun. çok üzüldüm hemde çok. ama olsun hemen pes etme bence ara vermeden 1 kez daha dene canım. inanki olucak bebeğin bu mübarek aylarda. gerçekten o negatif haberi almak çok zor çok acı. ben ilk tüp bebek denememde hamile kaldım, ikizdiler, ama düştüler. 2. tüp bebek denememde 12. gün teste gidecektim, ama 11. gün malesef adet oldum, işyerindeydim, gözyaşlarına boğuldum. ama yinede hastaneye gidip test yaptık, yine bi umutla. ama malesef negatif. çok üzüldüm çok ağladım ama elime geçen bişey yoktu. bende pes etmiştim yeter artık demiştim ama kendime kızmışım sadece. şimdi yine pes etmedim ayaktayım ve onu bulana dek mücadelemi bırakmayı düşünmüyorum. psikolojik olarak zaten çökelmiş durumdayım, allah sağlık, sıhhat versin. ölüm vermesin. sende mücedelene devam et canım.
evet canım haklısın sağol iyi dileklerin için.bu sefer çok daha fazla etkilendim çok üzüldüm umudumu kaybettim eşimle bu bikaç ay ara verme kararı almıştık doktorum bir kez daha deneyelim sonra ara veririz olmazsa dedi.bugün gittim kist oluşmuş ilaç kullanamıcam eğer yumurtalarım kendiliğinden güzel büyürlerse ilaçsız aşılama yaparız dedi.birde rahim filmi çekmemişti yaşımdan dolayı 2. aşılamada tutmazsa çekeriz demişti.perşembe film çektircem.nasıl çok zor oluyormu hsg sancılı olabilir biraz dedi dr um.
arkadaşlaaaarrrrrrr
kaydirigubbakcemile5 :lepi: :teytey: :dance:
sonuç olumlu çıktııı:)) çok şükür..
henüz kendi doktorumla görüşmedim ama bhcg sonucu olumlu çıktı:))
inşallah sizlerinde güzel haberlerinizi tez zamanda alırız
sanırım bundan sonra 2 güne bir kan verip değerin katlayıp katlamadığına bakılcak...dualarınız bekliyorum inşallah bundan sonraki süreçte iyi gider
selam kızlar hala gidip kan testi yaptıramıyorum korkudan,şu an takip yapıyorum kanama devam edecek mi etmeyecek mi diye
sibelce canım senden ne haber? uzun zamandır giremedim. nasılsın umarım herşey yolundadır canım.....
selam kızlar hala gidip kan testi yaptıramıyorum korkudan,şu an takip yapıyorum kanama devam edecek mi etmeyecek mi diye
merhaba özlemciğim. hayırlı olsun 15 ağustosta aşlama olmuşsun. dualarım seninle, inşallah sende pozitif sonuçla listemize renk katarsın.bunu canı yürekten istiyorum.
bende iyiyim canım yarın kontrole gidicem doktor yumişler büyümüşmü bakacak. bakalım ne olacak, büyümemişsede iğne verir heralde. ya benim kafama taktığım bi konu var; benim aşılama ramazana denk gelecek ve ogün oruç tutamayacağım. ama ondan sonrkai günler oruç tutmayı düşünüyorum ben, bi problem olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?