Aşılama Ağustos'ta aşılama yapacaklar, tedavi sürecimizi paylaşalım.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
umarım bebişleride aynı tarihte alırız kucaklarımızada kocişlerimizinde yüzünü güldürürüz kendi yüzümüzüde

benim de normalde 21 yada 22 sinde olması gerekiyor,geçen ay 26 sında oldum o yüzde şaştı benim ki galiba. leke geldiğinde benim ki gelmesi gerekir o yüzden korkuyorum,olmuşsa da baya erken oldu

ozaman belki yerleşme kanamasıdır ki ben defalarca örneğini gördüm forumlarda hadi inşallah çok fazlada ümitlenme ama karalarda bağlama

evet canım haklısın sağol iyi dileklerin için.bu sefer çok daha fazla etkilendim çok üzüldüm umudumu kaybettim eşimle bu bikaç ay ara verme kararı almıştık doktorum bir kez daha deneyelim sonra ara veririz olmazsa dedi.bugün gittim kist oluşmuş ilaç kullanamıcam eğer yumurtalarım kendiliğinden güzel büyürlerse ilaçsız aşılama yaparız dedi.birde rahim filmi çekmemişti yaşımdan dolayı 2. aşılamada tutmazsa çekeriz demişti.perşembe film çektircem.nasıl çok zor oluyormu hsg sancılı olabilir biraz dedi dr um.

canım hsg için korkma çokkısa bi işlem. normalde muayene olur gibi rahmi açıyorlar o işlemlerede ben baktımaletlere falan o yüzdenkastım kendimi biraz, ama kasmaya değmez inan. sadece ilaç verirken karnın ağrır biraz o kadar. korkulacak bi durum yok. bana kas gevşetici iğne vurmuşlardı işlemden önce. ama ilk rahim filminde iğne olmadan çekilmişti oda ağrısızdı.

Senin adına gerçekten çok sevindim.Allah tamamına erdirsin inşallah.Allah hepimize hayırlısıyla tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin.Umarım bu listedeki tüm arkadaşlarımın yüzü güler.Ben buna inanıyorum.:CüvCüv:Sevgilerimle

slm yeşil hgs filmini ben 3 kez çektirdim.arğrı biraz oluyor. ama kendini kasma.çünkü doktor kasarsan spazm oluşuyor.ve tüpler tıkalı gözüküyor dedi benim kapalı olduğu için zorlandım.biraz .yalnız yarım saat öncesi ağrı kesici al. bişey olmaz selamlar..

oofff ya hanginiz söylemişti bu aşılama işleminin ağrısız olduğunu çok canım yandı yaa....... oysa ki doktorumun eli normalde o kadar hafifken ........gerçi kendimi çok kastım sanırım benden kaynaklanıyor.....ama ne yapayım ilk defa o acayip aletleri gördümmmmmm:)) demekki herkesin acı eşiği farklı......

bu arada 15 ağustosta aşı oldum.....inşallah güzel haberler veririm.....dualarınıza ihtiyacım var.......benim de dualarım sizlerle......

svdo6 canım ya çok sevindim inşallah darısı başımıza...... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim canım yaaaaa

sibelce canım senden ne haber? uzun zamandır giremedim. nasılsın umarım herşey yolundadır canım.....

sibelce canım senden ne haber? uzun zamandır giremedim. nasılsın umarım herşey yolundadır canım.....

merhaba özlemciğim. hayırlı olsun 15 ağustosta aşlama olmuşsun. dualarım seninle, inşallah sende pozitif sonuçla listemize renk katarsın.bunu canı yürekten istiyorum.

bende iyiyim canım yarın kontrole gidicem doktor yumişler büyümüşmü bakacak. bakalım ne olacak, büyümemişsede iğne verir heralde. ya benim kafama taktığım bi konu var; benim aşılama ramazana denk gelecek ve ogün oruç tutamayacağım. ama ondan sonrkai günler oruç tutmayı düşünüyorum ben, bi problem olur mu acaba?

bugün doktora gittim kan verdim tabiki negatif beni yanıltmadı üstelik ikinci aşılamayada geçemiyorum ultrasonla baktı kist oluşmuş kırmızılar teşrif ettikten sonra bir daha gideceğim eğer kistler kendiliğinden kaybolmuşsa devam edilecek tedaviye eğer kaybolmazsa bir ay doğumkontrol hapı kullanacağım başka bahara bebek hayalleri Çok üzgünüm çoook

canım ya inşallh büyümüşlerdir........bu ramazan konusu benimde kafamı kurcalıyor...doktoruma sormadım önce ona soracağım; bende oruç tutmayı düşünüyorum ama bir yandan da ya varsa onun da hakkına girmeyim diyorum... sanırım durumu buranın müftüsüne soracağız......tutamadığım gün kadar kefalet versek olur mu acaba? yoksa kefalet sadece hiçbir şekilde tutamayanlar mı veriyor? yardım ltfnturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…